Home » Life & Style » Știri mondene » Ce sumă a plătit Simona Gherghe, în Grecia, pentru controlul medical al fiicei sale. Vedeta a uitat să facă asigurarea de călătorie

Ce sumă a plătit Simona Gherghe, în Grecia, pentru controlul medical al fiicei sale. Vedeta a uitat să facă asigurarea de călătorie

Manolică Anca / 04.08.2022, 09:59
Ce sumă a plătit Simona Gherghe, în Grecia, pentru controlul medical al fiicei sale. Vedeta a uitat să facă asigurarea de călătorie

Simona Gherghe a trecut prin niște clipe mai puțin plăcute în ultima vacanță pe care a petrecut-o împreună cu soțul și cei doi copii ai lor. Prezentatoarea de la Antena 1 a plecat să se relaxeze câteva zile, după un sezon încărcat la emisiune, alături de întreaga familie, dar a fost nevoită să apeleze la serviciile medicale. Ce a pățit și cât a plătit Simona Gherghe pentru controlul celei mici.

Simona Gherghe, probleme de sănătate cu fiica sa

În urmă cu câteva zile, prezentatoarea TV a plecat alături de familia ei în Grecia, acolo unde au avut parte de clipe neplăcute. Fiica vedetei, Ana, s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate, motiv pentru care Simona a decis să ceară imediat ajutorul medicilor. Cum nu avea o asigurare de călătorie care să acopere costurile serviciilor medicale, vedeta a fost nevoită să scoată din buzunar o sumă frumușică de bani.

Deși ar fi trebuit să fie un concediu frumos, după luni întregi de muncă, Simona și soțul ei, Răzvan, s-au confruntat cu o situație neașteptată. Vedeta TV a vorbit despre acest subiect pe conturile sale de socializare și le-a dat un sfat prețios urmăritorilor care s-ar putea afla în aceeași situație.

Ce sumă a plătit Simona Gherghe pentru controlul medical al Anei, în Grecia

Fiica Simonei Gherghe, Ana, a avut febră mare, motiv pentru care a avut nevoie de îngrijri medicale. Ea a povestit mai pe larg toată întâmplarea, pe rețelele de socializare, și a venit cu un sfat important pentru cei care s-ar putea afla în aceeași situație.

Simona Gherghe, alături de soțul ei și cei doi copii
Simona Gherghe, alături de soțul ei și cei doi copii

Gazda show-ului Mireasa de la Antena 1 a dezvăluit că a uitat să facă asigurarea de călătorie, motiv pentru care a fost nevoită să plătească 200 de euro pentru consultul fiicei sale.

„Un consult banal a costat 120 de euro. În total, ne-a costat 200 de euro. Ana a fost pusă pe antibiotic. Banii erau decontați dacă am fi avut o asigurare de călătorie pe care o facem permanent, nu plecam fără.

Sfatul meu este să faceți aceste asigurări, char dacă dați 200 de lei, dar puteți recupera niște bani. Este 200 de lei pentru toată familia, pentru patru persoane.”, a dezvăluit Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

A fost diagnosticată cu amigdalită acută

Ana a ajuns cu febră în Grecia, motiv pentru care vedeta TV a decis să o ducă de urgență la spital. În urma unui consult, medicul pediatru a diagnosticat-o cu amigdalită acută. Pentru a fi sigură de acest lucru, Simona a ales să mai consulte și o a doua părere, dar diagnosticul a fost același.

„Vreau să vorbesc despre ce ni s-a întâmplat în vacanța în Grecia. De obicei sunt foarte organizată, când vine vorba despre călătorii, dar acum, pentru că este o perioadă aglomerată, cu oboseală, cu copii, aveam în minte să fac asigurările de sănătate și evident că am uitat.

Febra ei a persistat foarte mult, vreo 30 de ore de febră puternică și imediat la 3 ore urca. Ana este un copil care nu face febră și mi-am dat seama că ceva nu este în neregulă și m-am dus să o mai vadă un doctor.”, a mai povestit Simon.