Home » Life & Style » Știri mondene » Ce zodie este Jador. Ce spune horoscopul despre celebrul cântăreț de manele

Ce zodie este Jador. Ce spune horoscopul despre celebrul cântăreț de manele

Pană Emanuela / 27.09.2021, 20:37
Ce zodie este Jador. Ce spune horoscopul despre celebrul cântăreț de manele

Jador este unul dintre cei mai în vogă cântăreți de manele, piesele sale bucurându-se de un real succes în rândul iubitorilor de gen și nu numai. Deși pretind că sunt fanii artistului în adevăratul sens al cuvântului, mulți dintre aceștia nu știu detalii precum numele real al solistului, vârsta, înălțimea, de unde provine sau chiar zodia sa. Toate aceste detalii le puteți afla, însă, acum, citind în continuare acest material.

Ce zodie este celebrul manelist Jador

Jador este, cu siguranță, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, având numeroși susținători în toate colțurile țării. Pentru el, faima a venit odată cu participarea la emisiunea „Puterea Dragostei“, ulterior participând și la alte show-uri televizate, precum „Survivor România“.

În ultimii ani, acesta și-a făcut un nume cu greutate în industria muzicală, ocupând primele locuri în trendingul românesc. Deși este unul dintre cei mai în vogă artiști la ora actuală, puțini sunt însă cei ce știu numele real al acestuia, vârsta sau zodia. Melodiile lui Jador au strâns milioane de vizualizări, fiind apreciate de numeroși români, care-l susțin și îi urmăresc îndeaproape activitatea.

De asemenea, Jador a reușit să câștige și inima multor femei, din show-ul matrimonial, dar și din toată țara. Originar din Bacău, artisul și-a făcut cunoscut talentul prin participarea emisiunea mai sus amintită, difuzată de Kanal D, ajungând să scoată mulțimi de piese și să aibă numeroase colaborări muzicale.

Jador, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, provine dintr-o familie modestă și deși acum a ajuns să câștige sume fabuloase din cântat și aparițiile televizate, în copilărie a simțit numeroase lipsuri și a îndurat multe nedreptăți. După cum a spus-o chiar el în diverse ocazii, dorința de a duce un trai mai bun atât el, cât și familia sa l-a motivat să ajungă în punctul în care este astăzi.

Am fost scuipat, umilit, jignit. Cântăm la un restaurant, eram la început și era un băiat acolo… eu îmi doream foarte mult să cânt și băiatul mi-a spus să cânt, nu avea cum să nu îi placă și mi-a spus să rămân acolo. Și aveam o rație de făcut, trebuia să fac bani. Eu veneam cu autobuzul, eram mic, de la 14 ani am început treaba asta. Terminăm uneori la 2 noaptea, stăteam până la 5 în frig. Eu am muncit și mi-a fost foarte greu“, a povestit solistul.

Citește și: 7 curiozități despre Andra. Ce înălțime are, de ce nu cântă manele și care a fost cel mai greu moment din viața ei

Ce spune horoscopul despre artist

În vârstă de 26 de ani, artistul este zodia Berbec, fiind născut pe data de 25 martie 1995. Printre caracteristicile zodiei sale se numără dinamismul, Berbecii fiind cei mai activi și energici nativi din zodiac, spiritul de conducător, ambiția oarbă, credincioșia față de cei pe care-i iubesc și tactul de care dau dovadă în anumite situații.

Ce zodie este Jador, celebrul cântăreț de manele
Ce zodie este Jador, celebrul cântăreț de manele

Despre femeile născute pe 25 martie se spune că își pot purta singure de grijă, fiind extrem de capabile, în timp ce despre bărbații născuți la această dată se spune că doresc căldura și afecțiunea unei familii, având nevoie de un cuib sigur.

Acum că v-am făcut cunoscut numele din buletin al artistul, locul de unde provine, vârsta și zodia lui, menționăm pentru domnișoarele curioase că Jador are o înălțime de 1,78 m și o greutate de 85 kg.