Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este Cosmin Natanticu de la Dancing on Ice: Vis în doi. Totul despre studii, carieră, viață personală

Cine este Cosmin Natanticu de la Dancing on Ice: Vis în doi. Totul despre studii, carieră, viață personală

Manolică Anca / 02.02.2022, 16:18
Cine este Cosmin Natanticu de la Dancing on Ice: Vis în doi. Totul despre studii, carieră, viață personală

Antena 1 pregătește un nou show fenomen pentru această primăvară, Dancing on Ice: Vis în doi. Nouă vedete vor concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști, pentru un scop nobil. Printre concurenți se numără și Cosmin Natanticu, fostul participant în sezonul 4 Asia Express. Află mai multe despre viața actorului.

Cine este Cosmin Natanticu

Cosmin Natanticu, viitorul concurent al show-ului de la Antena 1, Dancing on Ice: Vis în doi, este de profesie actor. Unul dintre cei mai cunoscuți de la noi din țară. Originar din Petroșani, acesta provine dintr-o familie numeroasă, cu șase copii. Copilăria și-a petrecut-o la bunici, în mijlocul naturii, unde a învățat foarte multe lucruri, care l-au ajutat mult în anii care au urmat, mai ales în show-ul Ferma Vedetelor, show pe care l-a câștigat în 2018.

La vârsta de 19 ani, actorul a trecut printr-un moment extrem de dificil, întrucât și-a pierdut mama. După cum a mărturisit chiar el, a fost norocos pentru ca frații și surorile lui mai mari l-au ocrotit și l-au învățat și ei multe lucruri bune.

„Am avut o copilărie foarte mişto, mai ales datorită faptului că suntem cinci fraţi. Nu ne-am plictisit niciodată, am învăţat unul de la celălalt, ne-am susţinut şi ne-am iubit aşa cum ne-au învăţat şi educat părinţii: să fim uniţi.” a declarat Cosmin Natanticu.

Primii pași în carieră

Actorul își amintește că, după ce a renunțat la fotbal, și-a dat seama care este drumul său în viață. A avut și noroc de o doamna Cornelia Stănescu, mama actorului Marius Stănescu de la Teatrul Odeon, care i-a fost dirigintă și l-a îndrumat în carieră. Remarcându-i talentul, aceasta l-a întrebat dacă nu vrea să dea la Actorie.

Cosmin Natanticu
Cosmin Natanticu

După ce a făcut parte dintr-o trupă umoristică cu care participa la festivalurile de satiră și umor pentru studenți, a urmat o scurtă trecere prin televiziune. Din 2005 până în 2006 a fost coprezentator la emisiunea „Surprize, surprize”, moderată de Andreea Marin, de la TVR.

La insistențele unei mătuși, el s-a convins că trebuie să se înscrie la facultate, după ce, cu un an înainte, primise primul său rol într-un lungmetraj S-a pregătit timp de trei saptamâni și a intrat al 13-lea la Universitatea Națională de Teatru și Cinematografie din București, cu nota 9,54, facultate pe care a absolvit-o în anul 2009. „Aveam impresia că nu am nevoie de facultate, că merge așa doar din talent”, a spus el.

A început încet încet să devină cunoscut publicului larg, grație show-urilor „Divertis”, „Serviciul Român de Comedie”, „Taxi Driver”, dar fanii înfocați ai lui și ai comediei, în general, îl ştiu şi din serile de stand-up comedy şi improvizaţie. Energic și mereu cu glumele la el, actorul și-a făcut un nume în acest domeniu al divertismentului.

Detalii din viața personală. Este căsătorit de aproape patru ani cu Eliza

Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, au devenit cunoscuți publicului larg odată cu participarea la realityshow-ul Asia Express de la Antena 1. Cei doi s-au cunoscut în anul 2009, prin intermediul unei prietene comune, și de atunci sunt de nedespărțit. Decizia de a se căsători a venit abia peste nouă ani de la acel moment, ajungând în fața altarului în anul 2018. Nași de cununie le-au fost actorul Mihai Bobonete și soția lui, Cătălina.

Cosmin și Eliza Natanticu
Cosmin și Eliza Natanticu

Cosmin și Eliza sunt un exemplu în rândul cuplurilor. Pe lângă iubirea și respectul pe care și le oferă reciproc, cei sunt admirați de multă lume, mai ales cu ocazia difuzării Asia Express 4, pentru că se susțin mereu, în orice situație. Aceste aspecte, de altfel, au cântărit foarte mult atunci când cei doi au luat decizia să pornească împreună în aventura vieții lor, pe Drumul Împăraților.

Cosmin Natanticu a acceptat provocarea Dancing on Ice: Vis în doi de la Antena 1

Primăvara aceasta aduce un nou show fenomen la Antena 1. Nouă vedete au acceptat provocarea de a concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști, la Dancing on Ice: Vis în doi. Cosmin Natanticu, Iulia Albu, Carmen Grebenișan, Sore, Ruby, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril și Cătălin Cazacu vor încerca să îi impresioneze pe jurați și pe telespectatorii de acasă cu performanțele lor pe gheață, pentru niște vise care merită a fi împlinite.

„Este o provocare uriașă, atât pentru mine cât și pentru toți cei implicați în acest proiect. Pentru mine cu atât mai mult, căci este prima dată când îmi pun patinele în picioare și mai și particip la o emisiune de acest gen.

Patinajul este un sport complex, solicitant, extrem de greu, dar incredibil de frumos. Cel mai dificil moment până acum a fost prima zi de antrenament, când am intrat pe gheață. Nu am crezut că o pot duce până la capăt”, a declarat Cosmin Natanticu, care este entuziasmat să îndeplinească visul partenerei sale.

Cosmin Natanticu a acceptat provocarea Dancing on Ice: Vis în doi
Cosmin Natanticu a acceptat provocarea Dancing on Ice: Vis în doi

Noul format al Antenei 1 promite să aducă pe micile ecrane un proiect fresh și spectaculos, care va promova visuri mărețe ce merită îndeplinite.