Home » Life & Style » Știri mondene » Cosmin și Eliza Natanticu, detalii mai puțin știute despre cuplul de la Asia Express. Puțini știu că cei doi au fost la un pas de despărțire

Cosmin și Eliza Natanticu, detalii mai puțin știute despre cuplul de la Asia Express. Puțini știu că cei doi au fost la un pas de despărțire

Manolică Anca / 24.10.2021, 09:17
Cosmin și Eliza Natanticu, detalii mai puțin știute despre cuplul de la Asia Express. Puțini știu că cei doi au fost la un pas de despărțire

Cosmin și Eliza Natanticu formează unul dintre cele simpatice și îndrăgite cupluri de la reality-show-ul Asia Express 4. Cei doi sunt de ceva timp împreună și par un cuplu foarte sudat. Deși în timpul filmărilor adrenalina și tensiunea și-au spus cuvântul și s-au mai certat din când în când, de fiecare dată au găsit calea spre împăcare, lucru care arată că cei doi au o relație foarte solidă. Însă, a existat un moment de cotitură între cei doi, când au fost la un pas să se despartă. Află detalii din viața de cuplu a celor doi.

Cum s-au cunoscut Cosmin și Eliza Natanticu

Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, fac echipă în sezonul 4 Asia Express, Drumul Împăraților, de la Antena 1. Cei doi s-au cunoscut în anul 2009, prin intermediul unei prietene comune, și de atunci sunt de nedespărțit. Decizia de a se căsători a venit abia peste nouă ani de la acel moment. Cei doi au ajuns în fața altarului în anul 2018, nași de cununie fiindu-le actorul Mihai Bobonete și soția lui, Cătălina.

„Ne-a făcut cunoștință o prietenă comună, dar atunci nu a „percutat” niciunul dintre noi. Abia după vreo două săptămâni m-a căutat Lizi pe Facebook, mi-a scris, şi tot în ziua aceea am ieşit la masă (..) De atunci suntem de nedespărțit, ne consultăm, luăm decizii împreună, ne susținem”, a povestit Cosmin pentru Click!.

Cosmin și Eliza Natanticu sunt un exemplu în rândul cuplurilor. Pe lângă iubirea și respectul pe care și le oferă reciproc, cei sunt admirați de multă lume, mai ales acum cu ocazia difuzării Asia Express 4, că se susțin mereu, în orice situație. Aceste aspecte, de altfel, au cântărit foarte mult atunci când cei doi au luat decizia să pornească împreună în aventura vieții lor, pe Drumul Împăraților.

Cosmin și Eliza Natanticu, concurenți în Asia Express sezonul 4
Cosmin și Eliza Natanticu, concurenți în Asia Express sezonul 4

Au fost la un pas de despărțire. „Am zis că vreau să plec din relație”

Desigur, ca în orice cuplu, mai există și momente de cumpănă. Unul dintre ele s-a petrecut în urmă cu ceva timp, după ce actorul a participat la un alt show TV, „Ferma Vedetelor”, de la Pro TV. Cei doi au fost la un pas de despărțire, asta după ce Cosmin s-a întors total schimbat de la filmări, după cum a declarat Eliza.

Invitată la emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena 1, aceasta a mărturisit că experiența lui Cosmin Natanticu ar fi putut duce cuplul pe traiectoria despărțirii, însă, din fericire, au realizat la timp lucrul acesta și au făcut tot posibilul să se împace.

„Te marchează foarte tare toate experiențele, te schimbă. S-a întors și nu mai era cum era, când a intrat în cameră îl vedeam. Era să ne despărțim, am avut certuri, dar vă dați seama că nu există cuplu perfect. Trebuie să lași de la tine, trebuie să vrei, să lași de la tine ca lucrurile să funcționeze”, a mărturisit Eliza Natanticu.

Însă, după o lună de discuții și tratative, cei doi au ajuns la un consens și au mers mai departe împreună: „A durat cam o lună momentul de cumpănă. Când am zis că vreau să plec din relație s-a întâmplat ceva, Dumnezeu a trimis un înger și i-a dat 2-3 palme lui Cosmin că uite o pierzi pe domnișoara asta”, a completat frumoasa solistă.

Cosmin și Eliza Natanticu sunt un cuplu foarte iubit
Cosmin și Eliza Natanticu sunt un cuplu foarte iubit

Cine este Cosmin Natanticu

Cosmin Natanticu este de profesie actor, absolvent al Universității Naționale de Teatru și Cinematografie din București, în anul 2009. El a urmat această cale la îndemnul unei mătuși, după ce, cu un an înainte, primise un rol într-un film. „Aveam impresia că nu am nevoie de facultate, că merge așa doar din talent”, a spus el.

A devenit cunoscut publicului larg grație Publicul show-urilor „Divertis”, „Serviciul Român de Comedie”, „Taxi Driver”, dar fanii înfocați ai lui și ai comediei, în general, îl ştiu şi din serile de stand-up comedy şi improvizaţie. Energic și mereu cu glumele la el, actorul și-a făcut un nume în acest domeniu al divertismentului.

Cine este Eliza Natanticu

Eliza Natanticu, concurentă în reality-show-ul momentului de la Antena 1, Asia Express sezonul 4, este de profesie actriță și cântăreață. Ea a jucat în mai multe piese de teatru și în seriale, însă a devenit cunoscută publicului larg în urma participării la X Factor, în anul 2016.

Eliza Natanticu, la X Factor 2016
Eliza Natanticu, la X Factor 2016

A reușit să se remarce printr-o întâmplare amuzantă din viața sa, mai exact, prin felul în care a refuzat cererea în căsătorie a actualului soțului său, Cosmin Natanticu. Prinsă într-un moment nu foarte bun, ea a dat un răspuns la care actorul sigur nu se aștepta.

„Viitorul meu soț a avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soție pe o plajă, în Grecia. Și-a propus să mă enerveze foarte tare. Cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă și, în prima fază, am refuzat, după care ce să fac, a trebuit să îl iau”, a mărturisit Eliza Natanticu la „X Factor”.

Actriță de meserie, dar îndrăgostită iremediabil de muzică, ea reușește să îmbine perfect aceste două lumi și poate intra foarte ușor în pielea oricărui personaj din videoclipurile sale. Obișnuită cu scena, Eliza nu ezită nicio secundă să arate publicului cât este de talentată.