Home » Știri » Totul despre Asia Express sezonul 4: când începe la Antena 1, cine sunt concurenții și ce surprize mari se pregătesc. FOTO

Totul despre Asia Express sezonul 4: când începe la Antena 1, cine sunt concurenții și ce surprize mari se pregătesc. FOTO

Alexandru Cazacu / 24.08.2021, 17:09

Al patrulea sezon ”Asia Express” este unul dintre cele mai așteptate show-uri din această toamnă, iar fanii emisiunii de la Antena 1 așteaptă cu nerăbdare anunțul oficial cu privire la data începerii. Ei bine, filmările au început în luna mai, iar producția este așteptată în scurt timp pe micul ecran.

Când începe la Antena 1 sezonul 4 ”Asia Express”. Data anunțată oficial

Așadar, grila de toamnă a Antenei 1 este pusă la punct, iar peste aproximativ o lună vom avea pe micul ecran un nou sezon din ”Asia Express”. Anunțul începerii celebrul show a fost făcut în mod oficial de producători.

Data a fost comunicată oficial de către Antena 1, iar telespectatorii trebuie să se aștepte la un show plin de adrenalină.

Prin intermediul unui comunicat de presă, postul tv anunță că marea premieră a celui mai dur reality-show are loc sâmbătă, pe 18 septembrie, de la 20:00, urmând ca show-ul să fie difuzat și pe 19, 20, 21 și 22 septembrie în prima săptămână.

”Filmările Asia Express s-au încheiat. Ne vedem în toamnă la Antena 1! V-am pregătit un sezon de senzație”, este anunțul de pe pagina de Instagram a emisiunii.

Ei bine, noul sezon vine și cu o nouă prezentatoare. Mai exact este vorba despre Irina Fodor, soția artistului și prezentatorului Răzvan Fodor, care a înlocuit-o pe Gina Pistol. Concurenții au plecat departe de casă începând din luna mai și au revenit în țară în urmă cu aproape două săptămâni.

Pe internet a scăpat deja un promo care anunță luna în care emisiunea ajunge pe post. Astfel, potrivit imaginilor difuzate, sezonul 4 Asia Express va avea marea premieră în luna septembrie la Antena 1.

Cine sunt concurenții ”Asia Express”

Cursa pe Drumul Împăraților a pornit din Turcia, a continuat cu Georgia, Azerbaidjan și alte destinații-surpriză. Cele nouă echipe sunt următoarele: Connect-R și Shift, Mihai Petre și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza Georgescu.

De asemenea, printre participanți mai sunt și Alexandra Ungureanu alături de mama ei (Anca Ungureanu), Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona de digital. Acestea sunt cele nouă perechi dornice de aventură, potrivit libertatea.ro.

Cei care îi vor duce pe concurenți pe Drumul Împăraților în Sezonul 4 ”Asia Expres” sunt Irina Fodor, Oase și Marius Damian.

Când începe la Antena 1 sezonul 4 ”Asia Express”. Cine sunt prezentatorii show-ului
Când începe la Antena 1 sezonul 4 ”Asia Express”. Cine sunt prezentatorii show-ului

Regulile din sezonul 4 ”Asia Express”

Ei bine, concurenții vor avea de respectat aceleași reguli ca și în celelalte sezoane. Ei vor avea la dispoziție doar un dolar pe zi și lucrurile personale. Așadar, echipele vor fi nevoite să își procure singure de mâncare, cazare și transport. De asemenea, ei vor avea de trecut peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă.

Se pare că România este prima țară care va porni în aventura ”Asia Express” pe ruta menționată. Așadar, drumul și misiunile pe care le au de făcut sunt total străine pentru cele nouă echipe din sezonul 4.

Marele premiu din acest sezon este de de 30.000 de Euro și va putea fi câștigat de cea mai puternică echipă, la finalul cursei. Provocările vor fi cu atât mai mari, mai ales că întreaga lume a trecut în ultimul an prin situații nemaiîntâlnite. Cu toate acestea, aventura și adrenalina își vor face din nou apariția în al patrulea sezon al show-ului de la Antena 1.