Home » Life & Style » Va mai avea loc sau nu Ferma Vedetelor pe Pro TV? Ce trebuie să știe fanii

Va mai avea loc sau nu Ferma Vedetelor pe Pro TV? Ce trebuie să știe fanii

Redactia Știri / 06.08.2021, 18:27

Lansată în anul 2015 la Pro TV, Ferma Vedetelor a ajuns repede în atenția publicului, câștigând un public numeros. Reality show-ul a captat atenția atât prin concurenții săi, care au fost surprinși în ipostaze mai puțin știute de fani, cât și prin intrigile, provocările ce au apărut pe parcursul difuzării pe micul ecran. Ferma Vedetelor a ajuns la sezonul cu numărul 5, iar una dintre marile curiozități este dacă Pro TV va mai difuza sau nu un nou sezon pe viitor.

Totul despre Ferma Vedetelor: lansare, reguli concurs, locație filmări

Ferma Vedetelor este, de fapt, varianta românească a reality show-ului The Farm, care se bazează pe emisiunea suedeză cu același nume.

În România, primul sezon Ferma Vedetor a avut lansarea pe 9 martie 2015 la Pro TV.

Ca și prezentare, ideea show-ului era să adune laolaltă nume celebre din România. Prin intermediul edițiilor difuzate la tv, concurenții au trecut prin diverse probe și provocări menite să le pună în ipostaze nemaivăzute de fani și să le ofere provorări la orice pas.

Rezultatul? Prin anumite încercări la care au fost supuse, au ieșit la iveală anumite trăsături de conduită ale vedetelor, ambiționându-le să se folosească de toată puterea pentru a depăși orice probă și a merge înainte.

Ferma Vedetelor
Ferma Vedetelor

Nu de puține ori au existat momente pline de tensiune, discuții în contradictoriu, invidii, certuri, tabere adverse, dar și scene intense care au stârnit curiozitatea fanilor.

Prin ce trec concurenții la Ferma Vedetelor

Cert este că vedetele, care au dat curs invitației producătorilor de a face parte din reality show, au stat departe pe parcursul filmărilor de bani, telefoane, fiind nevoite să se supună regulilor și să trăiască în acest timp într-o fermă departe de civilizație și confort.

Altfel spus, vedetele au renunțat pentru o perioadă la viața cu care erau obișnuite pentru a trăi în niște condiții modeste și a se supune unui trai simplu.

Ele trăiesc astfel în locul ales pentru realizarea emisiunii, fac treburi gospodărești, fiind supuse la tot felul de probe care decid drumul lor în concurs.

Ultima vedetă care rămâne în competiție câștigă titlul de Marele Fermier, dar și marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

De menționat faptul că săptămânal este ales un concuret care este numit Fermierul Săptămânii. Acesta doarme într-o cameră separat și este scutit de treburile de la fermă. El are dreptul să nominalizeze doi concurenții care să joace rolul de servitori și să se ocupe de munca din gospodărie.

La finalul săptămânii, unul dintre cei doi poate să intre la duel cu un alt concurent.

Important de spus este faptul că Florin Rață (Nea Rață) este mentorul fermei, iar acesta vine zilnic pentru a le da sarcini concurenților.

Ferma Vedetelor, reality show-ul de la PRO TV
Ferma Vedetelor, reality show-ul de la PRO TV

Ferma Vedetelor. Un nou sezon la Pro TV?

Fanii sunt curioși să afle dacă Pro TV mai pregătește sau nu un alt sezon pentru faimoasa competiție. Întrebarea este când se va difuza un nou sezon al reality show-ului pe micul ecran?

Important de precizat este faptul că postul tv nu a făcut încă un anunț oficial în acest sens, însă cel mai probabil va exista o continuare, având în vedere că reality show-ul s-a bucurat de fiecare dată de audiențe bune.

Reamintim faptul că primul sezon Ferma Vedetelor a apărut la Pro TV pe 9 martie 2015. Sezonul cu numărul 2 a avut loc anul următor pe data de 16 februarie.

Sezonul 3 a avut lansarea pe 13 februarie 2018, a urmat sezonul 4 pe 29 ianuarie 2019. Sezonul 5 a avut lansarea pe 8 septembrie 2020, iar finala s-a difuzat pe 3 decembrie 2020.

Așadar dacă este să ținem cont de intervalul în care s-a difuzat pe post, un nou sezon ar putea să apară în primăvara anului 2022, având în vedere că Pro TV și-a anunțat deja producțiile care intră pe post în grila de toamnă 2021. Dar rămâne de văzut însă ce va comunica postul tv.

Augustin Viziru, câștigător sezon 5 Ferma Vedetelor
Augustin Viziru, câștigător sezon 5 Ferma Vedetelor

Ferma Vedetelor. Câștigători

Concurenții au trecut prin tot felul de probe la Ferma Vedetelor, s-au luptat pentru a trece de obstacole și a ajunge în finalul emisiunii. Pe lista câștigătorilor Ferma Vedetelor se regăsesc următoarele vedete:

  • Sezon 1 Ferma Vedetelor: George Vintilă;
  • Sezon 2 Ferma Vedetelor: Paul Ipate;
  • Sezon 3 Ferma Vedetelor: Tania Popa;
  • Sezon 4 Ferma Vedetelor: Marius Crăciun;
  • Sezon 5 Ferma Vedetelor: Augustin Viziru.

Cine a prezentat Ferma Vedetelor

Pe parcursul difuzării edițiilor Ferma Vedetelor la Pro TV, telespectatorii au avut prilejul să vadă mai multe prezentatoare la cârma reality show-ului și asta pentru că au existat schimbări frecvent.

Reality show-ul a debutat la Pro TV, în martie 2015, având-o drept prezentatoare pe Iulia Vântur.

Iulia Vântur și Monica Bîrlădeanu
Iulia Vântur și Monica Bîrlădeanu

Schimbări din acest punct de vedere au continuat în sezonul 3, când reality show-ul a avut o altă gazdă tv. Este vorba despre Monica Bîrlădeanu. Lucrurile nu au rămas însă așa.

Surprizele pentru fani au continuat, iar prezentatoarea sezonului 4 și 5 a fost Mihaela Rădulescu.