Home » Știri » Ce face Iulia Vântur în India. Transformatoare uimitoare de care a avut parte fosta prezentatoare PRO TV

Ce face Iulia Vântur în India. Transformatoare uimitoare de care a avut parte fosta prezentatoare PRO TV

Violeta Badea / 18.05.2021, 15:14
Ce face Iulia Vântur în India. Transformatoare uimitoare de care a avut parte fosta prezentatoare PRO TV

Ce face Iulia Vântur în India. Iulia Vântur a ajuns celebră în India și mulți au crezut că a cunoscut succesul datorită lui Salman Khan, dar în realitate, adevărul este cu totul altul. Frumoasa prezentatoare din România a povestit totul despre debutul său pe scena din India. Iată transformarea uimitoare de care a avut parte.

Ce face Iulia Vântur în India

Iulia Vântur, în vârstă de 40 de ani, a devenit cunocută în India în urmă cu mai mulți ani. Chiar dacă își construise o carieră de succes în România, fosta prezentatoare și-a dorit mai mult. Frumoasa blondină și-a dorit să se bucure de șansa de a fi cunoscută și peste hotare. Astfel, a decis să părăsească țara în anul 2012. A ales să se mute în India pentru a fi alături de iubitul său, celebrul Salman Khan.

La început, oamenii de acolo au cunoscut-o ca fiind actuala parteneră a celebrului actor. Mutată într-o ţară străină, cu obiceiuri total diferite de ale noastre, frumoasa prezentatoare din România a făcut foarte multe sacrificii pentru iubitul său, dar și pentru a demonstra că are talent.

„M-a încercat teama. Nu e uşor să laşi tot ce ai construit şi să o iei de la zero. În India a trebuit să o iau de la zero ca individ. Să mă adaptez unei lumi noi, diferite. A fost şi este un proces personal transformator intens. India mi-a oferit oportunitatea să redescopăr cine sunt dincolo de job, nume, statut, fără prietenii de-o viaţă, familie şi mediul cunoscut”, a mărturisit Iulia Vântur într-un interviu pentru VIVA.

Iulia Vântur a descoprit în India că este pasionată de muzică și de film, dar nu a vrut să profite de notorietatea iubitului său. Așa că a așteptat momentul potrivit pentru a se afirma. La un moment dat, vedetei i s-a oferit șansa de a interpreta colindul „La Betleeem colo în jos” unor prieteni din India, iar acest lucru acea să-i aducă succesul de care se bucură în ziua de astăzi.

Salman Khan si Iulia Vantur
Salman Khan si Iulia Vantur

Transformatoare uimitoare de care a avut parte fosta prezentatoare PRO TV

Anii au trecut, iar Iulia Vântur a reușit să ajungă la inima indienilor. În prezent, fosta prezentatoare a reușit să bată un record important. Superba blondină a lansat piesa „Seeti Maar”, care se bucură de un succes incredibil. Melodia a reușit să strângă în doar câteva zile peste 125 de milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, aceasta a fost aleasă pentru a fi coloana sonoră a filmului „Radhe”, ce-l are în centrul atenției pe Salman Khan. Premiera filmului va avea loc pe data de 13 mai, când în India este marea sărbătoare Eid.

„Știam că este o piesă care va prinde bine însă a depășit toate așteptările. Mă bucur că au ales vocea mea pentru această piesă. Înțeleg că Seeti Maar este în heavy rotation acum peste tot și primesc multe mesaje de la oameni care-mi spun că, într-o perioadă atât de dificilă în India, piesa a adus un zâmbet în sufletul oamenilor și asta e cea mai mare bucurie.”, a declarat Iulia Vântur.