Home » Știri » Emisiuni TV celebre în România, dar care au dispărut inexplicabil

Emisiuni TV celebre în România, dar care au dispărut inexplicabil

Alexandru Cazacu / 04.02.2021, 16:22
Emisiuni TV celebre în România, dar care au dispărut inexplicabil

Pe posturile de televiziune din România au fost difuzate mai multe emisiuni TV cu audiențe foarte mari, care însă, la un moment dat au dispărut fără nici o explicație. În continuare vă vom prezenta câteva dintre acestea.

Emisiuni TV din România care au dispărut

Dansez pentru tine

Emisiunea TV ”Dansez pentru tine” a fost realizată și difuzată de postul de televiziune Pro TV. Îndrăgitul show a fost prezentat și moderat de actorul Ștefan Bănică Jr. și de Iulia Vântur. În 2008, ”Dansez pentru tine” a fost cel mai urmărit show de televiziune din România. Cu toate acestea, după a 14-lea sezon emisiunea nu s-a mai difuzat.

Exatlon România

Celebrul show ”Exatlon România” a fost difuzat în anii 2018 și 2019 la postul de televiziune Kanal D. Această emisiune a fost creată de turci după modelul show-ului TV american, Survivor. Totodată, filmările pentru această competiție au avut loc în Republica Dominicană.

La emisiunea prezentată de Cosmin Cernat, în fiecare sezon, 20 de concurenți, atât vedete, cât și oameni obișnuiți, participau la probe care le puneau la grea încercare condiția fizică. Deși în primele două sezoane câștigătorul intra în posesia unui premiu de 100.000 de euro, în al treilea sezon, erau aleși doi câștigători (o femeie și un bărbat) a câte 50.000 de euro. În 2020, emisiunea a fost înlocuita cu Survivor România.

Next Top Model

O altă emisiune TV care nu mai există, deși a avut succes, este ”Next Top Model by Cătălin Botezatu”. Show-ul a fost realizat și difuzat de postul de televiziune Antena 1, iar prezentatorul a fost nimeni altul decât designerul român Cătălin Botezatu.

În această emisiune, concurentele au făcut shooting-uri în diferite locuri din toată lumea, iar premiul primului sezon a fost un contract cu o firmă de modeling, în valoare de 50.000 de euro. Ca ș celelalte emisiuni menționate, nici aceasta nu a mai fost difuzată.

Cireașa de pe tort

”Cireașa de pe tort” a fost o emisiune TV despre arta culinară, prezentată de Horia Vârlan. În cadrul acestui show erau invitate câte patru vedete care trebuiau să gătească câte un meniu și să îl servească celorlalți invitați. Așadar, la sfârșitul fiecărei mese cel care gătea, primea o notă de la ceilalți trei concurenți, iar câștigătorul era cel aduna cele mai multe puncte. Acesta primea titlul de ”Gazda Perfectă”.

Școala Vedetelor

Această emisiune TV a fost difuzată pentru prima oară în anul 1995. Show-ul prezentat de Titus Munteanu, a apărut într-o perioadă de tranziție dintre stilul muzical vechi și cel nou. Mai multe vedete au absolvit ”Școala Vedetelor” între 1995 și 1999. Printre acestea se numără Titi Balteanu, Călin Goia, trupa Class, Nadine, Mălina Olinescu, Călin Geambașu, Lili Sandu etc.

Emisiuni celebre care nu mai sunt
Emisiuni celebre care nu mai sunt

Emisiuni TV celebre: Surprize, Surprize

Ei bine, cine nu își aduce aminte de emisiunea Andreei Marin, ”Surprize, Suprize”. Acest show de televiziune a fost difuza în fiecare sâmbătă vreme de noua ani de zile. Emisiunea, care a rulat începând din 1999, a fost una dintre cele mai populare din România. Chiar încă din primii ani de când a fost lansat, show-ul a bătut toate recordurile de audiență din țara noastră.