Home » Life & Style » 9 vedete care au părăsit România. Unde locuiesc acum și cu ce se ocupă

9 vedete care au părăsit România. Unde locuiesc acum și cu ce se ocupă

Violeta Badea / 11.05.2021, 10:30

9 vedete care au părăsit România. Unde locuiesc acum și cu ce se ocupă. La fel ca mulți români, unele vedete au părăsit România pentru că și-au dorit un trai mai bun. Mulți s-au rupt definitiv de meleagurile natale și nu mai au absolut nicio legătură cu showbizzul, alții mai au proiecte în țară și încă apar pe micile ecrane. În acest material vă vom prezenta nouă vedete care au părăsit România.

9 vedete care au părăsit România

Deși au avut lumea la picioare și s-au bucurat de un succes fantastic, câteva vedete au ales să părăsească definitiv România și să se stabilească în diferite coluțuri ale lumii. Unii au ales să-și schimbe viața radical și să-și încerce norocul într-un alt domeniu, iar de alții încă mai auzim pentru că continuă să apară pe micile ecrane, iar aici o putem da exemplu pe Mihaela Rădulescu. Iat care sunt vedetele care au ales să părăsească țara.

Mihaela Radulescu
Mihaela Radulescu

1. Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 51 de ani, s-a mutat la Monte Carlo în anul 2009, după divorțul de fostul soț, Elan Schwarzenberg. Cu toate astea, ea este prezentă pe micile ecrane, fiind jurat la emisiunea „Românii au talent”, difuzată de postul de televiziune Pro TV.

2. Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, în vârstă de 33 de ani, face furori peste hotare cu frumusețea și talentul său. Superba româncă a plecat în Italia acum 19 ani, iar în urmă cu câțiva ani s-a mutat la Londra. Actrița și-a câștigat un loc printre starurile de la Hollywood, iar numele ei a apărut în presa internaţională în mod constant între 2012-2013, când a reuşit să îi cucerească inima celui mai râvnit bărbat de la Hollywood, Gerard Butler.

Catrinel Sandu
Catrinel Sandu

3. Catrinel Sandu

Catrinel Sandu a plecat din România cu fostul ei soț, Gabriel Trifu. Cei doi au ales să se mute definitiv în Statele Unite ale Americii. Din păcate, Catrinel Sandu și Gabriel Trifu au ajuns la divort, iar fosta „bebelușă” de la emisiunea Cronica Cârcotașilor, de la Prima TV a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. După un timp, soarele a ieșit și pe strada ei. Pe data de 11 noiembrie 2019, Catrinel Sandu s-a căsătorit cu medicul stomatolog Steve Schroeter.

4. Lucian Viziru

Ajuns la 44 de ani, Lucian Viziru a ajuns de nerecunoscut. A fost unul dintre cei mai râvniți burlaci din România și a avut un succes răsunător după rolurile pe care le-a jucat în telenove ca „Inimă de Țigan, „Regina” sau „Lacrimi de iubire”, dar totul este doar o amintire acum. Lucian Viziru și-a schimbat viața complet. Acesta s-a stabilit în Germania împreună cu soția sa, Ema, și cu copilul lor, Mihai.

„Acum joc tenis și mă duc la turnee și e o nouă provocare să fii antrenor de tenis. Vreau să mă perfecționez. Viața aici e diferită”, a declarat Lucian, citat de spynews.ro.

CRBL
CRBL

5. CRBL

Anul trecut, CRBL a părăsit România pentru Spania.  El, împreună cu soția și fiica, au dorit să schimbe mediul și să se bucure de briza mării în fiecare dimineață.

„Eu am testat locul, Regiunea Valencia. Am venit aici acum cinci ani, am stat vreo doi, am văzut. Am tot testat Spania şi am zis acum că e mai bine aici. Suntem într-o vacanţă prelungită. Aşa ne-am propus pentru anul acesta. Aici fac tot muzică, am scos nişte piese. Acum lucrez la un album”, a precizat CRBL în cadrul unei emisiuni TV.

6. Tataee de la B.U.G. Mafia

Tataee de la B.U.G. Mafia a anunțat în luna iulie din 2017 că și-a văzut visul devenit realitate, pentru că va locui în Barcelona, cu soția și cei trei copii ai lor.

 „Încă mi se pare ireal că soția, eu și armata noastră de trei copii ne mutăm la Barcelona. O călătorie doar dus! Visele devin realitate”, declara artistul la vremea aceea.

Iulia Vantu
Iulia Vantu

7. Iulia Vântur

Iulia Vântur s-a mutat din țară în anul 2012, deoarece și-a dorit o carieră la Bollywood. Viața sa a luat o turnură neașteptată, iar fosta prezentatoare TV și-a găsit și marea iubire, nimeni altul decât Salman Khan, celebrul star de la Bollywood.

8. Rocsana Marcu

Anul trecut, Rocsana Marcu a luat decizia de a părăsi definitiv România și s-a mutat în Anglia împreună cu cele două fiice ale sale. Vedeta declara că s-a gândit la oportunitățile pe care fiicele sale le-ar putea avea în altă țară și a pus, mai presus de toate, nevoile lor, potrivit viva.ro.

Narcisa Suciu
Narcisa Suciu

9. Narcisa Suciu

Artista s-a mutat de mulți ani împreună cu soțul și fiica ei, în Finlanda, acolo unde își continuă cariera muzicală. Cu toate astea, ea vizitează destul de frecvent România, mai ale în perioada sărbătorilor.