Home » Life & Style » Știri mondene » Andreea Marin, la a patra căsătorie? Mărturisirile suprinzătoare ale vedetei TVR

Andreea Marin, la a patra căsătorie? Mărturisirile suprinzătoare ale vedetei TVR

Violeta Badea / 04.05.2021, 13:30
Andreea Marin, la a patra căsătorie? Mărturisirile suprinzătoare ale vedetei TVR

Andreea Marin, la a patra căsătorie? Mărturisirile suprinzătoare ale vedetei TVR. După ce a trecut prin trei divorțuri dureroase, Andreea Marin pare că și-a găsit liniștea în brațele lui Adrian Brâncoveanu, bărbatul care îi este alături de patru ani. Fosta prezentatoare TV a făcut dezvăluiri despre povestea ei de dragoste. În acest material veți afla ce a declarat vedeta TVR și care sunt șansele de a se căsători pentru a patra oară.

Andreea Marin, la a patra căsătorie

Andreea Marin si Adrian Brancoveanu sunt impreuna de patru ani
Andreea Marin si Adrian Brancoveanu sunt impreuna de patru ani

Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, a devenit un exemplu pentru toate femeile din România, deoarece a dovedit că este puternică și poate trece peste orice eșec. Vedeta TV a avut parte de o carieră impresionantă și a scris istorie la emisiunea „Surprize, Surprize”, dar pe plan amorors lucrurile nu au stat la fel de bine.

Andreea Marin a trecut prin trei căsnicii nefericite, dar acum pare că și-a găsit bărbatul potrivit. Este vorba de Adrian Brâncoveanu, cu care prezentatoarea are o relație de patru ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 2017, de pe vremea când bărbatul cu 11 ani mai mic era consul al României în Libia. Andreea nu a ținut cont de diferenţa de vârstă, nici de distanţă și astăzi este fericită alături de alesul ei.

Chiar dacă la început a preferat să-și țină povestea de iubire departe de ochii curioșilor, acum legătura lor nu mai este un secret pentru nimeni, iar fosta prezentatoare consideră că această relație va fi una de durată. Cu toate acestea, Andreea Marin nu pare dispusă să ajungă la altar pentru a patra oară, după ce s-a zvonit că are în plan să se căsătorească.

„Eu sunt trecută prin viaţă şi aşa am ajuns să consider. Nu are nicio importanţă asta, că dacă ai un act şi nu eşti bine… la ce e bun? La vârsta mea de 46 de ani, lucrurile deja se aşează, ştii ce limite ai, ce poţi şi ce nu. Pe de altă parte nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui, nici măcar mie. Ştiu cine sunt”, a mărturisit vedeta în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Cine este iubitul Andreei Marin

Adrian Brancoveanu si Andreea Marin
Adrian Brancoveanu si Andreea Marin

Andreea Marin a avut o căsnicie cu Ștefan Bănică Jr. șapte ani și au divorțat la începutul anului 2013. La scurt timp după separare, fosta prezentatoare TV s-a iubit cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, bărbat cu 11 ani mai tânăr, alături de care s-a și căsătorit în anul 2014. După doi ani și-a anunțat divorțul, iar în mai 2017 era deja îndrăgostită, tot de un bărbat mai tânăr, de Adrian Ionuț Brâncoveanu.

Bărbatul s-a născut în anul 1985, la Focșani și provine dintr-o familie înstărită. Părinții lui dețin mai multe proprietăți, printre care și o casă cu vie și livadă. Adrian Brâncoveanu este angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și a fost consul la Tripoli, Libia. Din cauza situației tensionate în care se află Libia, bărbatul a locuit o perioadă în Tunisia.

„Astăzi sunt într-o relație de maturitate, în care chiar simt tot suportul și ofer tot suportul meu, văzând lucrurile după o viață în care am înțeles că oamenii sunt limitați de multe ori în a oferi dragostea lor. Când întâlnești un om bun, cum este Adrian, omul de lângă mine acum, este bine să prețuiești acest lucru, așa că este o chestie reciprocă de susținere”, a mărturisit Andreea Marin pentru Canal 33.