Home » Life & Style » Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. 6 momente dintre ele care au dus la un scandal uriaș în showbizul românesc

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. 6 momente dintre ele care au dus la un scandal uriaș în showbizul românesc

Manolică Anca / 05.04.2021, 13:06
Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. 6 momente dintre ele care au dus la un scandal uriaș în showbizul românesc

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, două eterne rivale care au au ocupat mereu primele pagini ale tabloidelor, fie din cauza succesului din carieră, fie din cauza animozităților dintre ele. Iată cele mai cunoscute momente care au sporit rivalitatea dintre „Zâna Surprizelor” și „Diva de la Monaco”.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. O rivalitate care durează de ani de zile

Andreea Marin (46 de ani) și Mihaela Rădulescu (51 de ani) duc un război aprig de mai bine de 20 de ani. Andreea Marin a fost gazdă și director de program al emisiunii „Surprize, Surprize”, cel mai urmărit spectacol de televiziune în România, nouă ani la rând. Mihaela Rădulescu a devenit cunoscută mai ales pentru emisiunea „Duminica în familie” de la Antena 1. Două femei de televiziune de succes, pe care fanii le iubesc și le respectă foarte mult.

Însă, în toți acești ani, cele două s-au contrat, direct sau indirect, de fiecare dată când au avut ocazia. În multe pagini ale ziarelor s-a vorbit despre rivalitatea dintre cele două și despre faptul că nu se suportă deloc. Să fie oare pentru că cele două au fost căsătorite cu același bărbat? Reamintim faptul că Ștefan Bănică Jr. a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu în perioada 1994 – 1999, iar cu Andreea Marin din 2006 până în 2013. Iată câteva dintre cele mai cunoscute intrigi ale divelor.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au împărțit același bărbat
Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au împărțit același bărbat

1. Momente care au dus la un scandal uriaș în showbizul românesc. A făcut-o vită pe Andreea Marin

„Inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin, unicul motiv pentru care îmi sare țandăra” spunea Mihaela Rădulescu în niște interceptări dintr-un dosar al fostului ei soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg, pe data de 21 mai 2012. Conform stenogramelor făcute publice postul de știri România TV, fosta jurată de la „Românii au Talent” i-a adus mai multe jigniri Andreei Marin, cu care este rivală de o viaţă. Diva îi reproşa lui Elan că ea nu a avut parte de un promo la fel de profesionist pentru emisiunea ei, „Alegerile Mihaelei”, spunând că:

„Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de MARIN. Asta are un promo pe post, care eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere”, se arată în interceptările DNA.

La acel moment, Zâna nu a răspuns acestor declarații. Însă, acum, divele au ajuns din nou pe prima pagină a ziarelor, după ce Andreea a vorbit șocant de direct despre relația ei cu Mihaela. Este poate pentru prima dată cât aceasta a fost atât de deschisă în a povesti despre relația cu marea sa rivală, luând în calcul faptul că ea a fost mereu mai discretă și diplomată în declarații. Invitată în emisiunea lui Mădălin Ionescu, de la Metropola TV, aceasta a ținut să amintească despre aceste declarații mai vechi ale Mihaelei, în care a făcut-o „vită”:

„Nu pot să-mi dau seama dacă ea m-a enervat cel mai tare în media. Pur și simplu… da… nu mi-a făcut plăcere să văd atâtea… În ciuda încercărilor mele de a fi un om civilizat, de multe ori nu am avut cu cine!”, i-a mărturisit Andreea Marin lui Mădălin Ionescu.

În continuare, Mădălin Ionescu a întrebat-o dacă mai există vreun om în presă care să o deranjeze. Răspunsul acesteia a uimit pe toată lumea:

„Atât de intruziv, nu! Atât de ambițios, perseverent, ani de zile, în a încerca să mă tragă în jos, pur și simplu… N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat, până la urmă, de persoana mea! E trist! Între noi nu era deloc o competiție! Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică, de atunci, care era mult mai mică… Nu se puteau compara! Nu era o competiție, nu eram pe același tronson orar… Era, pur și simplu, o chestiune, cred eu… mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea sau ceva de genul ăsta. Nu pot să-mi explic, pentru că eu nu aș putea să gândesc la fel”, a completat Andreea Marin.

Andreea Marin, invitată la emisiunea lui Mădălin Ionescu
Andreea Marin, invitată la emisiunea lui Mădălin Ionescu

2. Campania pentru fiica Lianei Stanciu

În 2007, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au răbufnit într-un context care ținea ţara cu sufletul la gură. La acel moment, amândouă încercau să o ajute pe Liana Stanciu, prin strângerea de fonduri pentru fetiţa ei, Teodora, diagnosticată cu o maladie gravă. Invitată în emisiunea lui Robert Turcescu, de la Realitatea TV, Andreea a citit un mesaj pe care tocmai îl primise de la Mihaela: „Eşti cel mai josnic om pe care l-am întâlnit vreodată”.

„Nu ştiu cum am atacat eu campania (n.r. campania pentru Teodora), atât timp cât banii sunt în conturile Lianei. Contează în ce cont se depun banii?”, spunea Andreea, la acea vreme.

3. Tema adopției la distanță

Un an mai târziu, apărea o nouă intrigă între cele două, pe tema adopţiei la distanţă. După ce Andreea a anunța că a adoptat un băieţel din China şi o fetiţă din Niger, Mihaela a ținut să sublinieze că aceste demersuri ale vedetelor „sunt trucuri pentru imagine”. La acel moment, Andreea spunea: „Nu mă interesează să îi dau nici o replică Mihaelei Rădulescu”.

4. Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, lansări simultane în afaceri

În iunie 2009, după ce Mihaela și-a deschis un magazin cu articole pentru copii, „Picioru’ gras”, spre finalul anului a lansat şi Andreea o linie vestimentară pentru bebeluşi, „Violet”. În luna noiembrie a aceluiaşi an, divele își lansat și cărțile în aceeași locație, la Târgul Gaudeamus, în aceeaşi zi, la diferenţă de două ore.

5. Colege la același post de televiziune, în 2012

În acel an, Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu acceptau să prezinte câte o emisiune la acelaşi post de televiziune, deţinut de fostul soț al Mihaelei, omul de afaceri Elan Schawartzenberg.

„Dacă vom fi colege, nu va mai putea să spună lucruri urâte despre mine, conform contractului pe care-l am cu ei. Adică, dacă doreşte să mai aibă atacuri publice la adresa mea, ca cele recente de la o alta staţie, va trebui să plătească nişte amenzi cam mari. Cu alte cuvinte, pe perioada contractului meu cu Realitatea, va trebui să mă iubească cu forţa”, declara Mihaela într-un interviu pentru „PRO TV Magazin”.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu la emisiunea „Uite cine dansează”
Andreea Marin și Mihaela Rădulescu la emisiunea „Uite cine dansează”

6. S-au contrat și la „Uite cine dansează”, de la PRO TV

În 2007, postul de televiziune reușea imposibilul și le aducea în aceeași emisiune pe cele două dive. Mihaela a fost prezentatoarea, iar Andreea, jurat. Iar intrigile nu au întârziat să apară. Încă de la începutul emisiunii, după ce a făcut publicului cunoștință cu vedetele concurente, diva de laMonaco a prezentat juriul și nu s-a putut abține să spună: „Iată o situație pe care trebuie să o depășim în fiecare luni de acum încolo, Andreea, bine ai venit!”.

După dansul primei perechi, Mihaela a lansat încă o săgeată către Andreea Marin: „Andreea, iar revin la tine, pentru că chiar trebuie să vorbim și asta o să facem în continuare. Glumesc!”. Apogeul „înțepăturilor” dintre cele două a avut loc după dansul lui Sandu Lungu cu Raluca Netca. Zâna s-a ridicat în picioare pentru a comenta momentul, însă pentru că nu era momentul potrivit iar emisiunea era în întârziere, Răduleasca a pus-o imediat la locul ei: „Stai jos, că nu era momentul tău, stai jos că era momentul lui Florin! Andreea, aici eu sunt șeful!”. Iar aceasta nu s-a mai putut abține să riposteze: „Așa te las eu să crezi!”.