Home » Life & Style » De câte ori a fost căsătorit Ștefan Bănică Jr. Ce spune artistul despre actuala parteneră de viață, Lavinia Pârva

De câte ori a fost căsătorit Ștefan Bănică Jr. Ce spune artistul despre actuala parteneră de viață, Lavinia Pârva

Manolică Anca / 25.02.2021, 11:40

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști din România. De-a lungul celor peste 30 de ani de carieră, a reușit să ajungă pe cele mai înalte culmi ale succesului, cucerind inimile a sute de mii de fani cu vocea și carisma sa. Însă, nu numai succesul din carieră l-a adus pe primele pagini ale tabloidelor, ci și relațiile sale amoroase, mult mediatizate. De câte ori a fost căsătorit Ștefan Bănică Jr și ce spune despre actuala parteneră de viață.

De câte ori a fost căsătorit Ștefan Bănică Jr

Mii de concerte, sute de piese, zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru și nenumărate premii și distincții fac din palmaresul său unul impresionant. Ștefan Bănică este un adevărat brand în showbizul românesc. Profesional, cât și pe plan sentimental, pentru că, de-a lungul anilor, a reușit să își câștige reputaţia de crai datorită relaţiilor mediatizate.

De câte ori a fost căsătorit Ștefan Bănică Jr. Acesta a avut nu mai puțin de șapte femei în viața sa, unele fiind zvonuri, altele devenindu-i neveste. Soţiile sale oficiale, Andreea Marin, Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva, actuala parteneră de viață, sunt doar trei dintre cele mai cunoscute femei care i-au oferit toată dragostea lor artistului.

Ștefan Bănică Jr și Mihaela Rădulescu
Ștefan Bănică Jr și Mihaela Rădulescu

Trei copii cu trei soții

Prima soție a fost actrița Mihaela Rădulescu, în perioada 1994 – 1999, divorțul survenind în urma unei așa-zise infidelități a lui Ştefan Bănică. În anii 2000, acesta a avut o relație cu regretata moderatoare TV Cristina Țopescu și apoi o relație cu Camelia Constantinescu, cea care i-a născut primul copil, pe Radu Ștefan. Cei doi nu au fost căsătoriți oficial, relația luând repede sfârșit, în anul 2006. Se pare că el ar fi început să se vadă cu Andreea Marin din 2005, Camelia aflând din presă, în 2006, că cei doi și-au cumpărat verighete din Hawaii.

În ianuarie 2006, acesta se căsătorea cu realizatoarea TV „Zâna” Andreea Marin care a născut pe 15 decembrie 2007 o fetiță pe nume Ana Violeta. Nici această căsătorie nu a durat foarte mult, pentru că, în octombrie 2013, Ștefan Bănică și Andreea Marin au divorțat. Imediat după, el și-a oficializat relația cu cântăreața Lavinia Pârva, care i-a dăruit în 2019 al treilea copil din viața lui, pe micul Alexandru.

Ștefan Bănică Jr, alături de Andreea Marin și fiica lor, Violeta
Ștefan Bănică Jr, alături de Andreea Marin și fiica lor, Violeta

Ce spune artistul despre actuala parteneră de viață, Lavinia Pârva

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. sunt împreună de aproape 8 ani, cei doi alegând să se căsătorească în mare secret în anul 2017, în Bulgaria. Adesea întrebați de ce au ales să țină ascuns lucrul acesta, Ștefan Bănică a vorbit într-un interviu despre motivul pentru care au luat această decizie.

„Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent. Ştiu că poate sună egoist ce spun, dar eu asta cred cu adevărat”, declara și Ștefan Bănică Jr., în cadrul emisiunii „Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.

Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pârva
Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pârva

De asemenea, în cadrul unui interviu mai vechi, Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre viața sa de familie și cum pandemia i-a apropiat și mai mult. Dacă pentru unele unii, pandemia a însemnat haos și „ruptură” din punct de vedere social, chiar și personal, pentru celebrul artist a însemnat un timp de calitate petrecut alături de cei dragi. De asemenea, el a avut numai cuvinte de laudă pentru soția sa, despre care spune că este o mamă devotată și implicată 100%.

„Pandemia mi-a „dăruit” timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit. Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face”, a spus Ștefan Bănică Jr. pentru VIVA.