Home » Life & Style » Dieta Laviniei Pîrva. Cum a reușit soția lui Ștefan Bănică Jr. să slăbească 30 de kg după naștere

Dieta Laviniei Pîrva. Cum a reușit soția lui Ștefan Bănică Jr. să slăbească 30 de kg după naștere

Violeta Badea / 15.02.2021, 12:39
Dieta Laviniei Pîrva. Cum a reușit soția lui Ștefan Bănică Jr. să slăbească 30 de kg după naștere

Dieta Laviniei Pîrva. Cum a reușit soția lui Ștefan Bănică Jr. să slăbească 30 de kg după naștere. Lavinia Pârva s-a luptat cu kilogramele în plus pe perioada sarcinii, dar acum a revenit la o formă fizică de invidiat. Bruneta a reușit să slăbească nu mai puțin de 30 de kilograme, iar la 36 de ani este o mămică cu un corp de fotomodel. În acest articol veți afla cum a reuși vedeta să-și recapete trăsăturile de zeiță și să revină la un corp perfect.

Lavinia Pirva a reusit sa dea jos 30 de kilograme
Lavinia Pirva a reusit sa dea jos 30 de kilograme

Dieta Laviniei Pîrva

Lavinia Pîrva s-a îngrăşat mai multe kilograme pe perioada sarcinii, iar principalul motiv a fost retenția de apă. Aceasta ajunsese de nerecunoscut, la un moment dat nu mai avea cu ce să se imbrace, motiv pentru care a fost nevoită să apeleze la o croitoreasă.

Ulterior, și-a deschis și o afacere și a creat câteva ținute. Soția lui Stefan Bănică Jr. a abordat un stil de viață mai sănătos, a început să aibă grijă la alimentație și să facă foarte mult sport.

„Am slăbit foarte repede pentru că am avut foarte multă retenţie de apă. În perioada sarcinii eram aşa ca un ursuleţ. Mă distram şi eu…Mă uitam şi nu-mi venea să cred. După ce am născut am început să fac pilates, am o profesoară foarte atentă cu mine şi m-a făcut să-mi fie drag să fac sport. Am avut grijă şi la mâncare şi uşor-uşor am slăbit. Cred că undeva la 25-30 de kilograme”, a mărturisit Lavinia Pîtva într-o emisiune, difuzată de postul de televiziune Pro TV.

Pentru a da jos cele 30 de kilograme a ținut un regim strict, dar cel mai mult a ajutat-o sportul. Vedeta a mărturisit ce mănâncă într-o zi obișnuită, citat de VIVA! De asemenea, a adăugat că în fiecare zi face mișcare aproximativ 35 – 40 de minute.

  • Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară;
  • Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar);
  • Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu.
Lavina Pirva si Stefan Banica Jr
Lavina Pirva si Stefan Banica Jr

Lavinia Pârva s-a apucat de afaceri

Soția lui Stefan Bănică Jr. și-a deschis un magazin online cu haine, iar ca parteneră în acest business o are pe Maria Grigoriu, fosta iubită a lui Bogdan Ionescu, cunoscut ca Syda. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, acestea fiind cea mai bună cale de a-și promova produsele.

„Fiind ataşată de outfit-urile confortabile şi de calitate, simţindu-mă comod învăluită în ţesături delicate de bumbac, am ales să construiesc o linie vestimentară versatilă, practică şi îndrăzneaţă totodată. Şi, pentru că mereu am simţit că frumuseţea înseamnă simplitate, această linie se adresează femeilor cu personalitate, care aleg simplitatea şi bunul gust. Pentru că mă consider o persoană pretenţioasă în ceea ce priveşte vestimentaţia mea, nu mi-a fost facil să găsesc articole cu care să rezonez zilnic. Astfel, am început să caut un atelier de croitorie şi am conceput prima colecţia a brandului Lavinia Shop”.