Home » Life & Style » Dieta Monicăi Anghel. Cum a reușit artista să slăbească spectaculos

Dieta Monicăi Anghel. Cum a reușit artista să slăbească spectaculos

Pană Emanuela / 13.02.2021, 15:39

Dieta Monicăi Anghel. Artista a reușit să își schimbe complet aspectul fizic, după ce a „topit” aproximativ 30 de kilograme. Aceasta a adoptat un stil de viață sănătos, ținând o dietă miraculoasă, dar foarte strictă. Iată cum a reușit Monica Anghel să slăbească spectaculos în doar 10 luni.

Dieta Monicăi Anghel. A topit 30 kg în 10 luni

Monica Anghel a trecut printr-o transformare totală, reușind să dea jos 30 de kilograme, în numai 10 luni. Un meniu bine pus la punct și mult sport, au ajutat-o pe artistă să ajungă la o formă de invidiat, pe care o are și în prezent. La acestea s-a adăugat și o ambiție de fier, ajungând chiar să poarte mărimea S la haine. Artista a reușit să slăbească cu ajutorul unei diete disociate, meniul secret din dieta Monicăi Anghel fiind scris în rândurile următoare.

„Am slăbit 30 de kg. Am intrat în acest program, Good Life, de pe 1 octombrie 2017. Sunt monitorizată săptămânal de un nutriţionist, kinetoterapeut, fizioterapeut şi psiholog. Îmi fac analizele din 3 în 3 luni. Ultima dată mi-a ieşit ureea mare la analize şi atunci medicul nutriţionist mi-a spus să reduc consumul de carne. Mi-a zis să ţin două zile de post pe săptămână. Am avut o mare voinţă şi iată că se poate.” a spus Monica Anghel.

Monica Anghel, transformare miraculoasă
Monica Anghel, transformare miraculoasă

Dieta disociată a Monicăi Anghel – meniu

Mic dejun – un ou fiert cu 50 de grame de brânză proaspătă mai puțin grasă sau cu cașcaval semidegresat și un ardei gras (verde sau roșu) cafea fără zahăr sau cu îndulcitor;
Gustare 1 – un măr sau o felie de ananas sau 15-20 de sâmburi de migdale
Prânz – ciorbă de legume, cu carne și cu ou bătut pe deasupra (fără pâine!) sau vrăbioară de vită sau mușchiuleț de porc cu sdalată (păpădie, roșii cherry);
Gustare 2 – chefir sau sana semidegresate;
Cina – un bol mare cu salată verde (verdețuri) un pește alb sau curcan.

„Am reușit să pierd 20 de kilograme în 5 luni prin regimul disociat. Practic, 3 zile mâncam carne, inclusiv mezeluri, organe și tocătură – fara orez. Următoarele trei zile erau dedicate legumelor și fructelor… ȘI aici era permis orice în afară de orez, mazăre, fasole verde, cartofi, banane, semințe, fistic, pere, struguri și fructe confiate. Apoi urmau zilele de lactate. unde era permis orice, inclusiv smântâna. Am reușit să scap de 20 de kilograme, e mare lucru. Am pierdut 7 kilograme chiar în primele două săptămâni”, a declarat Monica Anghel.

Transformarea miraculoasă
Transformarea miraculoasă

Monica Anghel vrea să scrie o carte despre cum a slăbit 30 de kg

Vedeta a declarat că este un proces foarte dificil și nu își dorește ca ceilalți doritori de siluete suple să treacă singuri prin aceste momente sau „de capul lor”. Așa că s-a gândit bine și a ajuns la concluzia că este timpul să se „aventureze” și în literatură, de specialiate însă. Monica Anghel a decis să scrie o carte, în care va vorbi despre reușita sa.

Pentru că o mai multe firme producătoare de pastile de slăbit au început să-i folosească abuziv imaginea, artista vrea să scrie o carte despre dieta ei, în care să explice clar că nu a luat pastile. Mai mult, Monica a declarat că a refuzat să își taie stomacul, procedură care „le-a salvat” de la diete drastice pe multe amatoare.