Home » Life & Style » Secretul nebănuit al lui Ștefan Bănică Jr. Cum reușește artistul să „păcălească” timpul și să se mențină într-o formă de invidiat

Secretul nebănuit al lui Ștefan Bănică Jr. Cum reușește artistul să „păcălească” timpul și să se mențină într-o formă de invidiat

Bucur Ioana / 28.10.2020, 14:15

La 34 de ani după ce a cunoscut celebritatea, când i-a dat viață lui Mihai în filmul „Liceenii”, Ștefan Bănică Jr. pare că a uitat să îmbătrânească! Care este secretul nebănuit care îl ajută pe artist să „păcălească” timpul?

Ștefan Bănică Jr., artist, tată, neschimbat de aproape trei decenii! A cunoscut succesul când avea doar 18 ani, dar a fost „ținut” cu picioarele pe pâmânt

Într-un interviu acordat revistei VIVA, Ștefan Bănică Jr. a recunoscut că succesul nebun pe care l-a cunoscut după lansarea primul film „Liceenii” i-a „dat cu tifla pe la 18 ani și m-a împăunat un pic”. Cu toate astea, tatăl său și profesorul de actorie, Ion Cojar, au fost cei care l-au ținut cu picioarele pe pământ, spunându-i că „această profesie a noastră se învață până mori. Și așa e…”

Cum reușește Ștefan Bănică Jr. să „păcăleasca” timpul și să se mențină într-o formă de invidiat?

Au trecut 34 de ani de când românii l-au cunoscut pe Mihai, personajul jucat de Ștefan Bănică Jr. în primul film din seria „Liceenii”. De atunci, artistul a și-a trăit întreaga viață în lumina reflectoarelor, fie că vorbim despre apariții în filme, seriale sau pe scena teatrului. Concertele sale de Crăciun au devenit un eveniment de neratat în perioada sărbătorilor. A fost căsătorit cu cele mai frumoase femei din România și este mândru de cei trei copii ai săi. Timpul, însă, nu a lăsat urme prea vizibile pe chipul său. În interviul pentru VIVA, întrebat cum reușește să „păcăleasca” timpul și să se mențină într-o formă de invidiat, a răspuns:

„Vorba lui Mircea Dinescu: „Pentru cine nu mă cunoaște, să știi că mi-am schimbat puloverul. (râde) Încerc să am grijă de mine, fără să fac excese, și să accept schimbările normale, odată cu timpul, ca pe ceva firesc”, a spus Ștefan Bănică Jr..

Timpul pare să stea în loc pentru Ștefan Bănică Jr.
Timpul pare să stea în loc pentru Ștefan Bănică Jr.

După o carieră dedicată publicului, Ștefan Bănică Jr. își dorește să lanseze un album „pentru mine și trupa mea, cu muzica mea așa cum o simt eu azi, fără nicio dorință de a plăcea cuiva

Ștefan Bănică Jr. are planuri mari pentru viitorul apropiat. Artistul a ajuns într-un punct al carierei sale în care simte nevoia să facă muzică doar pentru sufletul său, fără vreo presiune din exterior, fără a simți nevoia să fie pe placul cuiva sau să fie difuzat pe radio.

Artistul își dorește să lanseze un album doar pentru el
Artistul își dorește să lanseze un album doar pentru el

„De  asemenea,  mai vreau să înregistrez un material   discografic   doar   pentru mine și trupa mea, cu muzica mea așa cum o simt eu azi, fără nicio dorință de a plăcea cuiva, de a fi pe radio, de a mă încadra în a fi „la modă ca stil  și ca sound (deși n-am fost niciodată).  Sună  ciudat,  nu? Cred  că,  după  16  albume  de autor, în coproducție cu case de discuri, al 17-lea poate să fie așa”, a declarat artistul, pentru sursa citată.

Ștefan Bănică visează și la întoarcerea pe marele ecran. Artistul a dezvăluit că așteaptă un regizor cu care să rezoneze și care să îi dea pe mână un personaj cu care nu s-a mai întâlnit până acum.