Home » Când, unde, cum » Când începe sezonul 4 al serialului Vlad. Pro TV a anunțat că este ultimul

Când începe sezonul 4 al serialului Vlad. Pro TV a anunțat că este ultimul

Redactia Știri / 06.09.2021, 12:18

Când începe sezonul 4 al serialului Vlad? Aceasta este întrebarea la care fanii așteaptă cu mare interes un răspuns. Pro TV a anunțat deja că acesta este ultimul sezon al serialului Vlad, lansat în 2019, care prezintă povestea contelui de Monte Cristo într-o adaptare modernă.

Când începe sezonul 4 al serialului Vlad. Anunț important pentru fani

Serialul Vlad de la Pro TV a ajuns la sezonul 4, care de altfel reprezintă și finalul producției. Lansat în 2019, la Pro TV, serialul va reveni în curând în fața telespectatorilor cu noi episoade menite să atragă atenția.

Intriga, răzbunarea, momente cheie reprezentive în poveste vor face deliciul fanilor, care așteaptă cu nerăbdare să vadă ce întorsătură va lua acțiunea.

Pro TV a anunțat deja că odată cu acest sezon povestea lui Vlad ajunge la sfârșit, lucru care trezește un interes și mai mare în rândul celor care au urmărit de la început serialul, iar acum sunt dornici să afle deznodământul.

Sezonul 4 al serialului Vlad începe luni, 6 septembrie, ora 21:30,  la Pro TV, vestea fiind anunțată oficial prin intermediul unui comunicat de presă de către postul tv.

Noile episoade ajung astfel pe post în luna septembrie, atunci când debutează grila de toamnă a postului tv.

Adi Nartea și Olimpia Melinte, protagoniștii serialului Vlad
Adi Nartea și Olimpia Melinte, protagoniștii serialului Vlad

Sezonul 4 al serialului Vlad. Ce surprize pregătește

Regizat de Jesus del Cerro, serialul care îi are roluri principale pe Adi Nartea (Vlad) și Olimpia Melinte (Eliza) a ajuns la sezonul cu numărul 4, cel cu care producția se va încheia.

Producția care urmărește povestea contelui de Monte Cristo într-o adaptare modernă, așa cum sună prezentarea care i-a fost făcută inițial serialului, va aduce în fața telespectatorilor momente de suspans, intrigi, dar și numeroase răsturnări de situație.

„În cel de-al patrulea sezon şi ultimul, Vlad trebuie să dea cărţile pe faţă şi să demaşte adevărul, păstrând în minte faptul că la final, totul se plăteşte! Cine îi va fi alături, cum vor reacţiona cei care l-au cunoscut când vor afla că Adrian a fost acolo în toată această perioadă de timp şi cum se va scrie ultimul capitol al poveştii lui?”, se arată în mesajul oficial al postului tv.

Important de menționat este faptul că filmările pentru sezonul 4 sunt în plină desfășurare. În ceea ce privește finalul producției, rămâne de văzut ce deznodământ va avea povestea care a ținut cu sufletul la gură numeroși telespectatori.

„La final totul se plătește. Nu știu să îți zic dacă se află tot. Au scris tot sezonul, însă nouă ni-l dau cu țârâita(…) Ar fi doua variante. Un final dramatic, cu moarte și o renaștere.

Sau un alt final. Să se împace toată lumea cu toată lumea cumva. Clar o să fie un fel de împăcare la un anumit nivel. Dacă se împacă pentru că mor toți sau se împacă pentru că trăiesc, rămâne de văzut. Nici eu nu știu încă”, a declarat Adi Nartea ]ntr-un interviu oferit Gianinei Ilie.

Anghel Damian, care îl interpretează pe Adrian Anuței și care are rolul de Head Writer – Creative Producer, se declară extrem de mulțumit de modul în care a ieșit acest ultim sezon.

„În ceea ce mă priveşte, sunt foarte entuziasmat de acest ultim sezon, cred că este cel mai valoros din punct de vedere dramaturgic (al poveştii) şi sunt convins că aşteptarea asta pandemică a meritat şi că ceea ce vom vedea împreună din toamnă pe Protv este un summum al serialelor de ficţiune dramă-action din România„, Anghel Damian.

Ultimul sezon Vlad se va situa la extreme. Rămâne de văzut ce amploare capătă răzbunarea, ce rol are dragostea în fața acestei lupte în căutarea dreptății, ce personaje noi intră în scenă, dar mai ales ce se întâmplă cu cele deja cunoscute de telespectatori. Povestea Vlad continuă din toamnă la Pro TV.

Sezonul 4 Vlad
Sezonul 4 Vlad

Ce pot urmări fanii la Pro Tv, până la lansarea sezonului 4 Vlad

Până ce sezonul 4 al serialului Vlad va ajunge pe post, Pro TV a anunțat că toți cei care doresc pot urmări în reluare penultimul sezon al producției.

Astfel, din 9 august, în fiecare zi de luni până joi, de la ora 23:45, fanii au posibilitatea să revadă sezonul 3 al producției.

Din distribuția producției Vlad fac parte actori consacrați, precum: Adrian Titieni, Elvira Deatcu, Constantin Cotimanis, Andrei Aradits, Ștefan Iancu, George Piștereanu, Monica Bîrlădeanu, Ion Haiduc, dar și mulți alții.