Home » Film & Seriale » 9 detalii incredibile din culisele serialului Las Fierbinți. Ce nu știu fanii despre serialul fenomen de la PRO TV

9 detalii incredibile din culisele serialului Las Fierbinți. Ce nu știu fanii despre serialul fenomen de la PRO TV

Manolică Anca / 09.07.2021, 13:17
9 detalii incredibile din culisele serialului Las Fierbinți. Ce nu știu fanii despre serialul fenomen de la PRO TV

Detalii incredibile din culisele serialului fenomen Las Fierbinți, de la PRO TV. Cel mai iubit serial de comedie românesc a spart toate audiențele încă de la debut, în martie 2012. Ajuns la cel de-al 18-lea sezon, serialul este încă lider de audiență pe toate segmentele de public, personajele Celentano, Gianina, Bobiță, Aspirina sau Firicel fiind parte din viața noastră de nu mai puțin de nouă ani. Partea mai puțin cunoscută este că talentații actori care dau viață savuroaselor personaje sunt fie înrudiți, fie prieteni din copilărie.

Detalii incredibile din culisele serialului fenomen Las Fierbinți

Las Fierbinți a devenit un serial fenomen încă de la primul sezon. Este mereu lider de audiență și place românilor, motiv pentru care actorii revin an de an pe platourile de filmare pentru a da viață personajelor din satul din județul Ialomița. Cu debutul în martie 2012, protagoniștii Bobiță, Giani, Dorel, Celentano și mulți alții stârnesc mereu hohote de râs cu fiecare replică pe care o dau. Cu toate acestea, sunt anumite detalii din culisele serialului Las Fierbinți pe care nu mulți le cunosc.

  • Bobonete și Dorel sunt prieteni de peste 20 de ani

Serialul Las Fierbinţi se difuzează din anul 2012, însă prietenia dintre Mihai Bobonete și Mihai Rait alias Bobiţă şi Dorel durează de zeci de ani de zile. Cei doi se cunosc din copilărie, fiind colegi de școală din clasa a IV-a.

În urmă cu mai mulți ani, cei doi au ajuns în Bucureşti şi au început să facă actorie şi spectacole de stand up comedy. Mai mult, Mihai Bobonete este chiar nașul de cununie al lui Mihai. Cei doi și-au făcut și câte un tatuaj pe picior: Mihai Rait îl are tatuat pe Stan, iar Mihai Bobonete pe Bran, un semn care, spun ei, va face ca prietenia lor să dureze pentru totdeauna.

  • Detalii din culisele serialului fenomen Las Fierbinți. Episodul-pilot s-a filmat în Giurgeni

Episodul-pilot al serialului a fost filmat în comuna Giurgeni, comuna care îi leagă pe Bobonete și Rait, însă nu a fost niciodată difuzat. Ulterior, echipa de filmare s-a mutat în altă parte a județului Ialomița, în celebrul Fierbinți.

  • Tatăl lui Bobonete avea o cârciumă în sat

Tatăl lui Bobonete avea o cârciumă care îi mergea foarte bine, la fel cum are acum Bobiță în serialul de la Pro TV. De altfel, actorul s-a ocupat de chestiuni administrative în perioada adolescenței. De asemenea, și Mihai Rait s-a ocupat de o afacere de familie.

În cei trei ani în care ar fi trebuit să facă armata, el a avut grijă de moara tatălui său, devenind „morar-șef”. La un moment dat, el și tatăl lui Bobonete deveniseră cei mai bogaţi oameni din sat.

Bobonete, Dorel și Giani din Las Fierbinți
Bobonete, Dorel și Giani din Las Fierbinți
  • Bobonete și Mărgineanu sunt vecini de bloc

Bobonete și Mihai Mărgineanu, alias Ardiles în serial, sunt vecini de bloc. Ei locuiesc într-o clădire de trei etaje din Băneasa, București, bloc ridicat chiar de firma lui Mărgineanu.

  • Mărgineanu, contradicții în viața reală

Dacă, în serial, Mihai Mărgineanu este hoțul satului, care a participat la peste 8- de furturi în Fierbinți, în viața reală a recunoscut reversul medaliei. A povestit că i-au fost furate cândva schiurile chiar din propria mașină.

  • Detalii din culisele serialului fenomen Las Fierbinți. Ideea serialului nu a pornit de la Mimi Brănescu

Mimi Brănescu este omul din spatele replicilor tăioase ale îndrăgitelor personaje din serial, însă chiar el a declarat că ideea serialului nu a pornit de la el, ci de la interpretul polițistului Robi, Leonid Doni.

  • Celentano a fost clovn în viața reală

Înainte de a fi Celentano în Las Fierbinți, Adrian Văncică a fost clovn în Coreea de Sud. Pe când avea 25 de ani, un casting l-a dus tocmai în Coreea de Sud, unde a lucrat pe brânci într-un parc de distracții care, în comparație cu Disneyland, pare o glumă. A fost clovn, a învățat să jongleze, făcea show-uri de stradă și intra în pielea diverselor personaje.

  • Detalii din culisele serialului fenomen Las Fierbinți. Mihai Mărgineanu ar fi trebuit să fie Celentano

De altfel, rolul lui Celentano din Las Fierbinți ar fi trebuit să fie jucat, conform scenariului inițial, de Mihai Mărgineanu. Însă a-l juca pe „bețivul satului” nu este atât de ușor pe cât ar crede unii, așa că, în cele din urmă, a fost ales Adrian Văncică, actor de meserie și unul chiar foarte talentat.

  • Câți bani a primit patronul barului

Patronul cârciumii lui Bobiță din Las Fierbinți este un simplu localnic căruia i se spune Cristian Neamțu’. Barul chiar este o locație reală, care a fost cosmetizată aproape în totalitate de către producătorii celebrului serial. Acesta se află la marginea satului, pe malul unei bălți, iar proprietarul a spus că se declară foarte mulțumit de cum au decurs lucrurile. Pe lângă banii pe care i-a câștigat, el a beneficiat și de reclamă. Iată ce declara acesta în 2014. În prezent, veniturile lui sunt cu siguranță ceva mai mari.

„M-am înțeles excelent cu cei de la Pro TV. Sunt niste profesioniști în adevăratul sens al cuvântului. N-au deranjat pe nimeni aici în sat, iar la mine în bar s-au purtat că la carte. Între mine și ei n-au existat negocieri așa, standard, ci mi-au dat ei bani cât au vrut, iar eu am fost mulțumit de fiecare dată. Cel mai mult mi-au dat 10 milioane (1.000 RON) pentru un sezon. Și mi-au făcut și reclamă. Au venit la mine clienți din toate colțurile țării să bea o bere în Las Fierbinți”, a declarat Neamțu’, pentru wowbiz.ro.