Home » Film & Seriale » Cine e creatorul Las Fierbinți. Omul din spatele replicilor tăioase ale serialului de succes de la PRO TV

Cine e creatorul Las Fierbinți. Omul din spatele replicilor tăioase ale serialului de succes de la PRO TV

Violeta Badea / 02.04.2021, 10:04
Cine e creatorul Las Fierbinți. Omul din spatele replicilor tăioase ale serialului de succes de la PRO TV

Cine e creatorul Las Fierbinți. Omul din spatele replicilor tăioase ale serialului de succes de la PRO TV. Las Fierbinți se află de nouă ani în topul preferințelor telespectatorilor. Din distribuție fac parte actori care au devenit celebri odată cu apariția serialului, dar cine este creierul din spatele acestei producții? Ei bine, răspunsul îl veți afla din acest material.

Cine e creatorul Las Fierbinți

Creatorul serialului Las Fierbinti
Creatorul serialului Las Fierbinti

Las Fierbinți este cel mai iubit serial de comedie românesc și a spart toate audiențele încă de la debut, în martie 2012. Astfel, Gianina, Bobiță, Aspirina sau Firicel fac parte din viața noastră de nu mai puțin de nouă ani. Serialul a ajuns la cel de-al 18-lea sezon și încă este lider de audiență pe toate segmentele de public.

Dar cine este creatorul Las Fierbinți? Ei bine, numele acestuia este Mimi Brănescu, are 46 de ani și este scenarist, dramaturg și actor. Creierul din spatele acestui serial de succes s-a născut în Bărăgan, într-un sat de lângă Lehliu, iar din acest loc își au originile mai toate poveștile și personajele din serial.

Mimi Branescu
Mimi Branescu

Mimi Brănescu a jucat în mai multe filme, dar scrisul rămâne marea lui pasiune și a reușit să dea marea lovitură în anul 2012. Serialul a debutat pe 1 martie 2012 și s-a bucurat de succes încă de la primul episod, ba chiar și acum după nouă ani publicul stă cu sufletul la gură și urmărește povestea persoanjelor de la sat.

„E o lume a mea. Lumea în care am trăit. Cunosc oameni ca ei. Cu oameni ca ei am copilărit. E o bucată din România, iubită de mine, dar și făcută de râs. Nu e reprezentativ. Multă lume zice: domnule, e exact cum suntem noi. Nu, noi nu suntem așa. Aici sunt exagerate puțin lucrurile. Sigur că există și un bețiv, și o curvă, dar nu cred, nu vreau să cred că așa e România.”, a spus Mimi Brănescu, citat de stirileprotv.ro.

Mirela Oprisor si Mimi Branescu
Mirela Oprisor si Mimi Branescu

Omul din spatele replicilor tăioase ale serialului de succes de la PRO TV

Mimi Brănescu este omul din spatele replicilor tăioase ale îndrăgitelor persoanaje din serial. De asemenea, multe poezii prin care acestea își exprimă nemulțumirea față de ceea ce se întâmplă acum cu societatea noastră au devenit virale.

„Unele au plecat de la mine și au fost îmbunătățite de ei. Și nu mă prefac acum. Nu negociez paternitatea. Nu am nicio emoție nicio bucurie să aflu acum că sunt ale mele sau ale lor.”, a spus scenaristul.

Mimi Brănescu este căsătorit și are o fetiță, iar soția sa este Mirela Oprișor, renumita actrița care interpretează rolul Aspirinei, din serial. Povestea de iubire dintre cei doi durează de 18 ani. Cei doi s-au cunoscut în facultate, au fost împreună și s-au despărțit. După 8 ani, s-au reîntâlnit şi s-au decis să-și mai dea o șansă.

Serialul Las Fierbinți prezintă momente inedite și amuzante din viața oamenilor din satul „Fierbinți”. Sezonul al 18-lea a debutat pe data de 2 februarie 2021 și poate fi urmărit la Pro TV marțea și joia, de la ora 20.30.