Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este Denis Roabeș, noul jurat de la Vocea României. A colaborat cu nume mari din industria muzicală din România

Cine este Denis Roabeș, noul jurat de la Vocea României. A colaborat cu nume mari din industria muzicală din România

Manolică Anca / 21.06.2022, 15:09
Cine este Denis Roabeș, noul jurat de la Vocea României. A colaborat cu nume mari din industria muzicală din România

Vocea României a dat start filmărilor pentru cel mai nou sezon al show-ului. Sezonul cu numărul zece va debuta în toamna anului 2022, pe micile ecrane, iar producătorii au pregătit o mulțime de surprize pentru telespectatori. Una dintre ele se referă la componența juriului, care, de anul acesta, va număra cinci mentori. Cine este Denis Roabeș, noul jurat de la Vocea României.

Vocea României revine la Pro TV

Vești bune pentru fanii emisiunii Vocea României. Show-ul de la Pro TV se întoarce din toamnă pe micile ecrane, cu și mai multe surprize. Concursul în care oameni foarte talentați vin să își facă vocea cunoscută și să prindă un loc mult râvnit în echipele juraților începe în curând. Dar până atunci, postul de televiziune a dezvăluit cine vor fi mentorii din cel de-al zecelea sezon.

Surpriza și mai mare a fost atunci când s-a aflat că nu vor mai fi patru, ci cinci vedete care vor ocupa scaunele de mentori în sezonul 10 al show-ului de la Pro TV.

Spre bucuria fanilor, Tudor Chirilă, Irina Rimes și Smiley revin la Vocea României 2022, însă surpriza reală a sezonului, care va începe în toamnă la Pro TV este prezența lui Denis Roabeș în postura de jurat și mentor.

Cine este Denis Roabeș, noul jurat de la Vocea România

Mai puțin cunoscut după numele real, dar celebru pentru numele trupei din care face parte, Denis Roabeş este nimeni altul decât solistul trupei The Motans. Îl cunoaștem cu toții, pentru că succesul său este incontestabil. De-a lungul carierei a avut numeroase colaborări cu nume mari din industria muzicală, precum Delia, Irina Rimes sau Inna.

Denis Roabeș, noul jurat de la Vocea României.
Denis Roabeș, noul jurat de la Vocea României.

În vârstă de 32 de ani, Denis este cântăreţ, compozitor şi textier, originar din Republica Moldova. S-a născut într-o familie modestă, dar care l-a susținut mereu să își urmeze visurile. Înainte de a-și începe cariera muzicală, el era specialist în marketing și vânzări. La un moment dat, însă, a decis să înceapă să facă ceea ce îi place.

Melodia care l-a făcut cunoscut în România se numește „Tu” și a fost înregistrată în subsolul unei case, în 2016. La scurt timp a lansat trupa The Motans, iar prima piesă care a devenit extrem de cunoscută a fost „Weekend”, realizată alături de Delia.

„Sunt fericit că fac parte din echipa Vocea României. E o provocare pe care am aşteptat-o cu nerăbdare şi mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învăţat eu în ultimii ani. Pentru mine, ideea de mentorat este ceva foarte special.

De-a lungul vieţii, am avut noroc să întâlnesc persoane care m-au ajutat să mă formez atât ca om, cât şi ca artist. Iar acum mă aflu în ipostaza în care să sper că şi eu, la rândul meu, îi voi influenţa pozitiv pe cei pe care-i voi întâlni”, a spus Denis Roabeş, despre rolul pe care l-a primit la Vocea României, pentru Pro TV.