Home » Life & Style » Timp liber » Când începe Vocea României 2022. Emisiunea de la Pro TV revine cu un nou sezon după doi ani de pauză

Când începe Vocea României 2022. Emisiunea de la Pro TV revine cu un nou sezon după doi ani de pauză

Toader Mihai / 11.01.2022, 13:34
Când începe Vocea României 2022. Emisiunea de la Pro TV revine cu un nou sezon după doi ani de pauză

Vești bune la început de an din partea Pro TV. După ce a dat lovitura cumpărând formatul reality-show-ului fenomen, Survivor, care înregistrează audiențe colosale, și care urmează să înceapă pe 16 ianuarie, postul TV anunță începerea preselecțiilor pentru un alt show de succes. Vocea României revine în 2022, după doi ani de pauză. Totul despre cel de-al zecelea sezon.

Vocea României revine la Pro TV în 2022

Anul 2022 începe cum nu se poate mai bine pentru trustul din Pache Protopopescu. După ce a achiziționatul formatul care a cucerit o Românie întreagă, Survivor, care urmează să înceapă în numai câteva zile, Pro TV anunță că show-ul Vocea României revine în 2022.

Formatul care a scris istorie în fiecare dintre cele nouă sezoane este gata să cunoască noi tinere talente. Este locul în care întoarcerea unui scaun poate reprezenta primul pas spre îndelinirea unui mare vis: acela de a deveni cunoscut de o țară întreagă.

Formatul sezonului 10 Vocea României

Așadar, toți cei care au calități vocale remarcabile și care își doresc să ajungă la un alt nivel sunt invitați să se înscrie la preselecții. Căutările au început deja pe vocearomaniei.protv.ro, iar cei care își doresc să fie ascultați pot completa formularul de înscriere. Scena încărcată de emoție și bucurie, cele patru scaune ocupate de jurați și butoanele care vor să fie apăsate, toate sunt pregătite pentru un nou sezon de excepție. Al zecelea. Unul aniversar.

Vocea României revine în 2022
Vocea României revine în 2022

Deocamdată nu se știu prea multe detalii despre jurați și format. În ultimul sezon difuzat, cel din 2019, au existat ceva schimbări în privința structurii formatului. Show-ul a avut opt ediții de audiții pe nevăzute, atru knockout-uri, o ediție de confruntări și trei show-uri live, două semifinale și marea finală. Din juriu au făcut parte Tudor Chirilă, Horia Brenciu, Smiley şi Irina Rimes. Desigur, gazda show-ului a fost Pavel Bartoș.

Anul următor, în 2020, a fost pentru prima dată în zece ani când emisiunea a lipsit din grila de toamnă. Trustul a hotărât să amâne audițiile, din cauza pandemiei de Covid-19. Cel mai probabil noul sezon va fi difuzat în toamna acestui an, primăvara fiind mereu alocată show-ului de talente, Românii au talent. Cu siguranță, cât de curând vor avea mai multe detalii despre Vocea României 2022.

Câștigătorii din cele nouă sezoane Vocea României

Iată cum arată lista celor nouă câştigatători Vocea României, potrivit Pagina de Media:

  • 2011 – prima ediţie a show-ului de la Pro TV – marele premiu a fost câștigat de Ştefan Stan, concurent în echipa lui Smiley.
  • 2012 – marele câştigător: Julie Mayaya, din echipa lui Horia Brenciu.
  • 2013 – al doilea an la rând în care Horia Brenciu a dat marele câştigător: Mihai Chiţu.
  • 2014 – Brenciu a fost înlocuit de Tudor Chirilă, care a dat și câștigătorul show-ului: Tiberiu Albu.
  • 2015 – a fost tot al lui Chirilă: Cristina Bălan, fosta solistă a trupei Impact.
  • 2016 – tot Tudor Chirilă a dat câștigătorul: Teodora Buciu.
  • 2017 – Smiley a întrerupt „seria Chirilă”. Câștigătoarea a fost Ana Munteanu.
  • 2018 – a fost tot anul lui Smiley. Câștigătorul: Bogdan Ioan, „alintat” Michael Jackson.
  • 2019 – ultimul sezon a fost tot al lui Tudor Chirilă: Dragoş Moldovan.