Home » Life & Style » Știri mondene » Pavel Bartoș – actor și prezentator. 6 lucruri neștiute despre vedeta Pro TV. Cu ce se ocupa până să ajungă celebru

Pavel Bartoș – actor și prezentator. 6 lucruri neștiute despre vedeta Pro TV. Cu ce se ocupa până să ajungă celebru

Manolică Anca / 02.12.2021, 11:40

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai carismatici și apreciați actori din România. De câțiva ani este și prezentator la Pro TV, unde moderează diverse show-uri precum „Românii au talent”, „Vocea României” sau „Masked Singer”. Puțini știu însă detalii despre viața îndrăgitului prezentator. Ce făcea înainte de a deveni celebru.

Pavel Bartoș – actor și prezentator

Pavel Bartoș este extrem de apreciat ca prezentator, dar și ca actor. A devenit cunoscut după ce a jucat în numeroase telenovele, dar și munca de la teatru i-a adus numeroase satisfacții. A fost recompensat pe măsură, muncind din greu pentru fiecare succes în parte. Dar hai să aflăm mai multe detalii despre viața lui.

1. Pavel Bartoș s-a născut pe 20 ianuarie 1975 la Miercurea Ciuc, urmând cursurile Colegiul Național din Miercurea Ciuc. Acesta a mărturisit în nenumărate rânduri că a avut și are tot ce își dorește mulțumită părinților săi care i-au insuflat cele mai frumoase valori, chiar dacă i-a pierdut la o vârstă foarte fragedă.

Tatăl actorului a murit pe când acesta avea numai 16 ani, mama sa fiind nevoită să își lase serviciul pentru a avea grijă de copii. Rămânân el un fel de stâlp al familiei, mergea după orele de la școală să lucreze la o zidărie pentru a putea câștiga ceva bani pentru cei dragi. Îndrăgitul actor a dezvăluit că și-ar fi dorit în copilărie să fie lucrător la o alimentară „ca să nu mai stea la coadă”. După ceva ani, în 2015, a pierdut-o și pe mama lui.

Actorul Pavel Bartoș
Actorul Pavel Bartoș

2. Prezentatorul TV a crescut alături de alți trei frați și spune că, deși locuiau într-un apartament cu două camere și au simțit unele lipsuri, copilăria lor a fost foarte fericită. Regretă nespus de mult că nu îi mai are pe cei dragi aproape și spune că părinții l-au învățat să iubească ideea de familie.

„Ei mi-au inoculat dorința de a avea o familie. Datorită lor iubesc să am familie. Am avut foarte multe lipsuri, dar nu le-am simțit, pentru că au avut grijă să am o copilărie extraordinară.”, a povestit Pavel Bartoș.

Mama sa a știut că dă la Drept

3. Pavel Bartoș a vorbit și despre admiterea la facultate. Acesta a dezvăluit pentru Viva! că a mințit-o pe mama sa în ceea ce privește domeniul în care se înscrie. Deși mama lui știa că dă la Drept, abia când s-a întors de a examen i-a spus că a dat la Actorie. Cu toate acestea, femeia nu l-a certat: „A spus doar atât: E și asta o facultate!”.

„Nu au dorit, ei voiau doar să intru la o facultate. I-am mințit că dau la Drept pentru că, atunci când spuneam cuiva că vreau să dau la actorie, lumea zâmbea sau mă lua în râs. Nu credeau că poți intra.

La acel moment, erau 50 de candidați pe un loc, așa că nimeni nu credea că pot intra la Teatru. I-am mințit pe toți că dau la Drept, inclusiv pe părinți, pentru că ei nu știau să țină un secret.”, a mărturisit acesta.

4. Despre perioada studenției, Pavel Bartoș are numai cuvinte de laudă. A adunat o mulțime de amintiri și a legat prietenii pe viață. A și muncit, dar s-a și distrat. Acesta a povestit că „a fost perioada în care am lucrat și în Teatrul de Păpuși (1993-1994), am fost și ospătar, am lucrat și într-un non-stop, am vândut mărțișoare. Dar am savurat din plin viața de student”.

5. Pavel spune susține că parcursul său în actorie nu a fost ușor, însă acum culege din plin roadele muncii sale. A devenit unul dintre cei mai iubiți actori și prezentatori TV din România. Grație spontaneității sale ieșite din comun, emisiuni precum „Românii au talent”, „Vocea României” sau „Masked Singer”, în prezent, nu ar mai fi la fel fără Pavel Bartoș.

6. Iubitul actor este căsătorit din 2003 cu Anca, despre care spune că este sursa sa pură de echilibru și omul pe care se bazează în orice. Împreună au trei fetițe, Eva, de 15 ani, Rita, de 11 ani, dar și mezina Sofia, de aproape șase ani. Înconjurat de atâtea fete, Pavel Bartoș se declară un bărbat împlinit și extrem de fericit.

Familia lui Pavel Bartoș
Familia lui Pavel Bartoș

Cum arată Pavel Bartoș, după ce a slăbit 12 kg

În vârstă de 46 de ani, Pavel Bartoș a trecut printr-o schimbare radicală din punct de vedere fizic. Actorul a decis că vrea să slăbească și din august 2021 până acum a reușit să dea jos aproape 12 kilograme. Decizia nu a venit numai din dorința de „a da mai bine pe sticlă”, ci și pentru un rol pe care îl va interpreta în curând în filmul lui.

„Gândul cu care am început a avut legătură cu rolul Ramon, din filmul meu cu acelaşi nume, pentru ale cărui filmări voi începe treaba în luna martie. Iniţial, trebuia să le începem în noiembrie, dar din cauza condiţiilor actuale am fost nevoiţi să le amânăm”, a declarat Pavel pentru Click.ro.

Pavel Bartoș a slăbit 12 kg
Pavel Bartoș a slăbit 12 kg

În prezent, Pavel Bartoș este mândru de decizia pe care a luat-o, pentru că spune că se simte mult mai bine și are un alt tonus. Sportul și alimentația echilibrată sunt secretul care l-au ajutat pe actor să slăbească peste 10 kilograme.

„Procesul de slăbire a început undeva prin luna august, deci nu a fost ceva care s-a întâmplat brusc. Nu am avut un regim anume, ci am început să fac sport şi să am mai multă grijă la ceea ce mănânc. În total, am slăbit undeva la 10 – 12 kg, exact cam cât plănuisem la început.

Să fiu sincer, a şi început să-mi placă: am alt tonus, mă simt mai bine, deci mi-e mult mai uşor să mă şi menţin”, a mai declarat cunoscutul actor şi prezentator TV.

Chiar dacă nu intenționează să mai slăbească prea mult, el va continua să facă sport. Merge ori de câte ori poate la sală și, în plus, când îi permite programul iese la plimbare cu bicicleta, alături de fiica lui, Rita.