Home » Life & Style » Timp liber » 7 emisiuni care apar la Pro TV în septembrie 2021. Totul despre grila de toamnă a postului tv

7 emisiuni care apar la Pro TV în septembrie 2021. Totul despre grila de toamnă a postului tv

Manolică Anca / 25.08.2021, 16:17
7 emisiuni care apar la Pro TV în septembrie 2021. Totul despre grila de toamnă a postului tv

Postul de televiziune PRO TV, care împlinește pe 1 decembrie 26 de ani, și-a anunțat grila de toamnă într-un eveniment de clasă. Aceasta include producții locale precum serialul VLAD, Las Fierbinți, Visuri la Cheie, dar și câteva producții în premieră. Iată lista de emisiuni care apar la Pro TV în septembrie 2021.

Emisiuni care apar la Pro TV în septembrie 2021

Toamna se apropie, iar trustul din Pache Protopoescu a anunțat deja ce amisiuni a pregătit pentru telespectatori. Așa cum i-a obișnuit deja, în fiecare zi în prime time, cei din fața micilor ecrane vor putea urmări Știrile PRO TV, precum și filmele PRO de vineri până duminică. Primele programe noi din grilă vor fi pe post în septembrie. Iată cu ce noutăți vine toamna aceasta PRO TV:

1. Principala noutate este SuperStar România, emisiunea care are în juriu pe Smiley, Marius Moga, Carla’s Dreams şi Raluka. Producţia este un show muzical care transformă oameni obișnuiți în superstaruri muzicale. Toți cei care au crezut că își pot transforma idolii în fani și-au găsit locul în etapa preselecțiilor, dar numai unul va reuși să ajungă până în final și să devină SuperStar al României. Show-ul debutează cu primul sezon vineri, 10 septembrie și urmează a fi difuzat de două ori pe săptămână: vineri şi sâmbătă.

2. A doua noutate este debutul Căsătoriţi pe nevăzute, un nou show de dating al postului care este programat în grilă marţea, de la 21:30. Acesta este un reality show bazat pe știință, special creat pentru cei care nu au avut noroc în dragoste, dar încă nu s-au dat bătuți și continuă să își caute jumătatea. Oana Nicolau, Taher Sonu, Mircea Iliescu și Victor Toriani sunt patru experți care pot „potrivi” participații în baza unor testări științifice cu o persoană pe care n-au văzut-o niciodată, dar compatibilă. Experimentul este programat să înceapă marți, 7 septembrie, de la ora 21:30.

Căsătoriţi pe nevăzute, noul show de dating de la PRO TV
Căsătoriţi pe nevăzute, noul show de dating de la PRO TV

3. Serialul fenomen Las Fierbinţi, cel mai longeviv din grila PRO TV, continuă în această toamnă cu un nou sezon. Fanii vor avea parte de o porție triplă de umor și situații uluitoare din cel mai cunoscut sat al României, pentru că se va vedea trei zile pe sătpămână: luni, marţi şi joi, de la 20:30.

4. Nici fanii iubitului serial Vlad nu au fost uitați. În acest ultim sezon, Vlad este nevoit să dea cărțile pe față și să demaște adevărul, păstrând în minte faptul că la final, totul se plătește! Premiera ultimului sezon este programată tot luni, 6 septembrie, de la 21:30.

5. Anul trecut, cel mai secretos show de televiziune a ținut cu sufletul la gură o țară întreagă. Începând din 9 septembrie, Masked Singer România revine cu cel de-al doilea sezon, prezentat de Pavel Bartoș. Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan sunt pregătiți să pună informațiile cap la cap pentru a reuși să demaște cât mai multe vedete. Show-ul se vede în fiecare joi, de la ora 21:30, la PRO TV.

6. Dragoș Bucur este pregătit și el să redea speranța unor familii care nici măcar nu mai au curajul să viseze la un trai mai bun. Visuri la Cheie revine cu la cel de-al 8-lea sezon și începând din 15 septembrie, în fiecare miercuri, de la ora 20:30, echipa de arhitecți formată din Alina Vîlcu, Cristina Joia, Laura Boghiu, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu va schimba viitorul familiilor fără ajutor.

Visuri la Cheie revine la PRO TV de pe 15 septembrie
Visuri la Cheie revine la PRO TV de pe 15 septembrie

7. Seara se miercuri va continua cu cel mai tare quiz-show Pe bune?!. Tot Andi Moisescu va fi cel care va deține răspunsurile la cele mai ciudate, interesante și amuzante întrebări. Sigur că emisiunea nu ar fi completă fără căpitani, așa că, cei care se vor lupta sunt Mihai Bobonete și Costi Diță. Show-ul începe din 15 septembrie, în fiecare miercuri, de la ora 22:30

Grila Pro TV în Prime-Time, pe zile

  • Luni – Las Fierbinţi, de la 20:30 şi serialul Vlad, de la 21:30
  • Marţi – Las Fierbinţi, de la 20:30 şi Căsătoriţi pe nevăzute, de la 21:30
  • Miercuri – Visuri la Cheie, de la 20:30 şi Pe bune?!, de la 22:30
  • Joi – Las Fierbinţi, de la 20:30 şi Masked Singer, de la 21:30
  • Vineri – SuperStar România, de la 20:30
  • Sâmbătă – SuperStar România, de la 20:00 şi Filmul Pro, de la 22:30
  • Duminică – Filmul Pro, de la 20:00
Emisiuni care apar la Pro TV în septembrie 2021
Emisiuni care apar la Pro TV în septembrie 2021