Home » Știri » Știri sociale » Schimbare radicală la Masked Singer. Când va transmite Pro TV noul sezon

Schimbare radicală la Masked Singer. Când va transmite Pro TV noul sezon

Pană Emanuela / 03.09.2021, 10:14

După o primă ediție care a ținut telespectatorii cu sufletul la gură, Pro TV a făcut marele anunț: „Masked Singer“ revine pe micul ecran în această toamnă. Cea de-a doua ediție revine într-o formulă nouă, doi dintre detectivi fiind înlocuiți. Show-ul va fi, însă, prezentat în continuare de Pavel Bartoș. Fanii abia așteaptă să vadă ce surprize aduce noul sezon al formatului TV care deține cel mai bine păstrat secret, și anume identitatea vedetelor ascunse în măști.

Schimbare radicală la Masked Singer

„Masked Singer România“ revine la Pro TV cu cel de-al doilea sezon în această toamnă, show-ul anunțându-se a fi plin de surprize. Postul TV a anunțat începerea etapei de producție a celei de-a doua ediții la finalul lunii august, urmând ca show-ul cu vedete costumate și un juriu format din detectivi să revină în grilă extrem de curând.

Anul trecut, 12 vedete au acceptat provocarea de a participa la ediția de debut a „Masked Singer“, emisiunea fiind realizată după un format produs în Coreea de Sud și preluat de alte 20 de țări. Vreme de opt săptămâni, participanții trebuie să își păstreze identitatea, câștigătorul sezonului unu fiind Corbul.

În 2020, cel mai secretos show de televiziune a ținut telespectatorii de pretutindeni cu sufletul la gură, iar producătorii cred că și anul acesta se va întâmpla la fel. Veștile sunt bune, se anunță surprize, iar fanii emisiunii nu mai au mult timp de așteptat pănă se va da startul celei de-a doua ediții.

Așteptările de la sezonul doi sunt și mai mari, întrucât se preconizează că acesta va fi și mai intens, mai neașteptat, cu mult mai multe măști, dar tot cu patru detectivi. Iar pentru că tot am adus vorba de ei, trebuie să știți că doi dintre detectivii primului sezon au fost înlocuiți. Alex Bogdan i-a luat locul lui Codin Maticiuc, iar Mihaela Rădulescu o înlocuiește pe Ana Modoran.

Sunt atât de grozave măștile, atât de alambicate prezentările, atât de bine ascunse indiciile, încât… nu ghicim nimic. Cel puțin până acum, măștile au rămas o enigmă și le visez noaptea. Personaje fabuloase, povești de mari vedete, cu viață intensă și cariere sinuoase, un show cum n-ați mai văzut, toate duc spre un sezon absolut demențial de Masked Singer România“, spune Răduleasca.

Citește și: Când este la TV emisiunea Marius Tuca Show și unde o mai poți vedea

Când va transmite Pro TV noua ediție

Detectivii ajunși anul acesta la cel de-al doilea sezon sunt Inna și Horia Brenciu, cei doi revenind cu entuziasm în platou, dar și cu o mare poftă de distracție.

Când revine Masked Singer la Pro TV și ce schimbări au intervenit
Când revine Masked Singer la Pro TV și ce schimbări au intervenit

Sunt entuziasmată să fiu detectiv și în cel de-al doilea sezon de Masked Singer, este un proiect TV extraordinar în care mă distrez alături de colegii mei, descoperim personaje și povești savuroase, măști spectaculoase. Dacă primul sezon a fost tare, cel de-al doilea sezon va fi cel mai tare, așa că fiți cu ochii pe noi!“, a declarat Inna.

Cei patru detectivi vor căuta indicii și vor pune cap la cap informații în încercarea de a demasca un număr cât mai mare de vedete. Cântăreți, actori, sportivi, influenceri sau oameni de afaceri – oricine se poate ascunde în spatele măștilor. Deghizate în costumele desprinse din poveștile cu personaje fantastice, vedetele vor încerca să-i încurce cât mai tare pe detectivi.

Prima emisiune a noului sezon „Masked Singer România“ va fi difuzată începând cu ora 21:30, postul de televiziune anunțând că în 2021 show-ul va fi transmis joia, și nu vinerea, așa cum a fost stabilit în grila de toamnă a anului trecut.