Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este Lorena Buhnici, soția lui George Buhnici, și ce spune despre declarațiile acestuia care au stârnit numeroase critici

Cine este Lorena Buhnici, soția lui George Buhnici, și ce spune despre declarațiile acestuia care au stârnit numeroase critici

Manolică Anca / 19.07.2022, 12:28

Cine este Lorena Buhnici, soția lui George Buhnici, și cu ce se ocupă în prezent. Cei doi fac echipă bună atât în plan personal, cât și pe plan profesional, reușind să pună bazele a ceea ce la ora actuală reprezintă cea mai de succes platformă din România, dedicată bărbaților, dar nu numai. Află mai multe despre cea care este îi este sprijin cunoscutului realizator de vloguri de tehnologie.

Cine este soția lui George Buhnici

Lorena Buhnici, în vârstă de 41 de ani, este căsătorită cu celebrul jurnalist din anul 2010, iar împreună au o fetiță pe nume Ariana Maria. Partenera de viață a lui George Buhnici are un CV impresionant. Este absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, în cadrul SNSPA București, în prezent antreprenor și specialist în comunicare.

Deține, împreună cu soțul ei, un site, dar are și singură alte două platforme online unde scrie des. De asemenea, Lorena Buhnici este pasionată de jurnalism, în trecut fiind redactor, secretar general de redacție, redactor șef și redactor șef adjunct la RAR, după care a trecut la funcția de purtător de cuvânt RAR și în final Șef Birou Presă.

De asemenea, a ocupat și postul de Consilier de Imagine în cadrul Ministerului Transporturilor pentru un secretar de stat timp de patru ani. Odată cu încheierea carierei diplomatice, Lorena Buhnici a decis să se orienteze către conținut digital alături de soțul ei.

Lorena Buhnici îi ia apărarea soțului. Ce a spus despre declarațiile controversate ale jurnalistului

Partenera de viață a jurnalistului în vârstă de 41 de ani a încercat să mai stopeze din valul de furie care s-a pornit împotriva lui, explicând cum a ajuns acesta să facă o asemenea declarație. Ea se afla alături de el atunci când a acordat controversatul interviu și susține că informația a fost clar scoasă din context, tocmai cu scopul de a-l învinovăți și a-i face rău.

„Un interviu în care informația clară a fost scoasă din context a dus la „priceperea” unor oameni de a ataca și de a arăta cu degetul. Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți) în țara asta și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct… la televizor.

Când spun medicii nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin… cred că mulți nu au aflat definiția corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteți dormi liniștite/liniștiți la noapte”, a scris Lorena Buhnici pe contul său de Instagram.

Reamintim faptul că George Buhnici a făcut o serie de declarații care au stârnit numeroase controverse în spațiul public, cu privire la reprezentatele sexului feminin care merg la mare, pe litoralul românesc. Într-un interviu pentru Antena Stars, el a declarat că a fost dezamăgit de trupurile tinerelor pe care le-a văzut la festivalul Nerversea de pe plaja din Constanța.

Așa că a considerat că este cazul să le sfătuiască pe domnișoarele care au un număr în plus de kilograme să meargă mai des la sala de fitness, pentru a scăpa în special de vergeturi.

„Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor.

Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a spus Buhnici.