Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este George Buhnici și de ce a ajuns să fie aspru taxat în online. Declarațiile care au stârnit criticile

Cine este George Buhnici și de ce a ajuns să fie aspru taxat în online. Declarațiile care au stârnit criticile

Manolică Anca / 18.07.2022, 17:42

Multă lume îl cunoaște de pe micile ecrane, de când prezenta o rubrică specială la Pro TV, iar apoi de pe rețelele de socializare. De-a lungul timpului, însă, a fost implicat în mai multe scandaluri, care l-au adus pe primele pagini ale publicațiilor. Unul chiar recent, care a stârnit indignarea multor români. Iată cine este George Buhnici și care sunt detaliile mai puțin cunoscute din viața lui.

Cum a devenit George Buhnici celebru

George Buhnici, în vârstă de 41 de ani, este un jurnalist român, pasionat de tot ceea ce ține de tehnologie, care a devenit cunoscut grație rubricii pe care o avea la unul dintre cele mai cunoscute trusturi de presă din România, Pro TV.

S-a născut pe 6 martie 1981, la Timișoara, acolo unde și-a terminat și studiile universitare, în cadrul Universităţii de Vest, specializarea de Jurnalistică şi Relaţii Publice. Încă din primul an de facultate, jurnalistul s-a angajat la Mix Media Group, acolo unde a fost corespondent de ştiri la radio şi prezentator.

A mai colaborat și cu alte televiziune de-a lungul anilor, dar succesul l-a cunoscut abia când a ajuns în Capitală. Așa se face că, în 2003, s-a angajat la Antena 1, acolo unde a lucrat mai bine de un an pe postul de corespondent.

Ulterior, a ales să meargă la concurență, în perioada 2003 – 2007 lucrând la Pro TV ca reporter cu camera ascunsă pe subiecte ce priveau infrastructura, investigaţiile, IT-ul şi reliza corespondenţe pe evenimentele majore naţionale şi internaţionale

De asemenea, în CV-ul său cântărește mult și faptul că, începând din anul 2007, a realizat singurul segment „iLikeIT” de pe piaţa tech. Din 2011 şi până în 2019 a fost locul întâi pe piaţă.

Declarațiile jurnalistului care au revoltat tot internetul

Cunoscutul realizator de vloguri de tehnologie, case, criptomonede și alte domenii a făcut niște afirmații controversate, în urma cărora s-a stârnit un imens val de reacții. Prezent la un celebru festival de la malul mării, acesta a răspuns la câteva întrebări pe care un reporter i le-a adresat, reușind să facă o serie de declarații șocante.

Acesta a început prin a spune că rezistă distracției chiar mai bine decât unii tineri de acolo, după care și-a complimentat partenera, reușind să o surprindă pe toată lumea. Mai exact, George Buhnici a lăudat forma fizică de invidiat pe care o are mama fetiței lui.

„George Buhnici: Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?
Reporter: 25 de ani. Dar nu e minoră cum ai zis!
Lorena, soția lui Buhnici: Nu, nu sunt! Doamne ferește!
George Buhnici: Auzi, dacă îți spun vârsta reală o să înțelegi că e minoră. Dacă scazi cât i-au dat tu, cu cât are ea, minoră iese.”, s-a arătat în discuție, potrivit Antena Stars.

„Mai mergeți pe la sală, fetelor”

Ba mai mult, jurnalistul în vârstă de 41 de ani a declarat că a fost dezamăgit de trupurile tinerelor pe care le-a văzut la festivalul Nerversea de pe plaja din Constanța. Acesta s-a gândit să le sfătuiască pe domnișoarele care au un număr în plus de kilograme să meargă mai des la sala de fitness, pentru a scăpa în special de vergeturi.

„Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor.

Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a mai spus acesta.

George Buhnici este căsătorit cu Lorena Buhnici din anul 2010 și au împreună o fată.