Home » Life & Style » Știri mondene » De ce a vrut Amalia Enache să își dea demisia de la Pro TV. Vedeta a fost la un pas să părăsească postul tv

De ce a vrut Amalia Enache să își dea demisia de la Pro TV. Vedeta a fost la un pas să părăsească postul tv

Manolică Anca / 21.04.2022, 12:18
De ce a vrut Amalia Enache să își dea demisia de la Pro TV. Vedeta a fost la un pas să părăsească postul tv

Amalia Enache nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. O vedem cu toții, de ani de zile, la pupitrul Știrilor Pro TV, fiind una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Recent, aceasta a dezvăluit motivul pentru care ar fi vrut să-și dea demisia de la Pro TV, după ani buni petrecuți în redacția știrilor.

De ce a vrut Amalia Enache să își dea demisia de la Pro TV

De ani buni, Amalia Enache face parte din echipa Pro TV și prezintă știrile de noapte alături de Cristian Leonte. Cu toate acestea, nu multă lume știe că vedeta TV a fost la un pas de a își da demisia acum ceva timp.

Invitată la podcastul Fain&Simplu al lui Mihai Morar, aceasta a povestit despre momentul în care a fost dispusă chiar să renunțe la cariera ei. S-a întâmplat atunci când prezentatoarea a rămas însărcinată și, fiindcă nu era căsătorită, a crezut că acest lucru ar afecta imaginea ei, cât și pe cea a postului la care lucrează.

Amalia Enache a explicat că avea o relație asumată cu tatăl fiicei sale, însă nu erau căsătoriți. Astfel, ea a decis să meargă la șefa ei să îi spună că își va da demisia. Cererea nu i-a fost acceptată, ba mai mult, ea a avut parte de multă încurajare și susținere în toată acea perioadă.

„În momentul în care era clar că sunt însărcinată și că nu sunt într-o poveste tipică de căsătorie, am fost la șefa mea și i-am spus că s-ar putea să fie ceva ce să atragă știrile într-o poveste nedorită. Și atunci am mers la șefa mea care este una dintre cele mai inteligente persoane pe care le știu, și i-am spus că îmi doresc foarte mult acest copil.

Nu sunt căsătorită, s-ar putea să se facă tot felul de speculații și că sunt dispusă să renunț la tot. Ea mi-a spus: „Dar cum adică să renunți?! Dimpotrivă, ai întreaga mea susținere”. Și chiar am avut o susținere uriașă.”, a dezvăluit Amalia Enache.

Amalia Enache a vrut să își dea demisia de la Pro TV după ce a rămas însărcinată
Amalia Enache a vrut să își dea demisia de la Pro TV după ce a rămas însărcinată

Amalia Enache, despre viața de mămică

Prezentatoarea în vârstă de 44 de ani a născut pe 9 august 2016, o fetiță minunată, pe Alma. Aceasta a povestit tot ce a simțit și ce simte de când a devenit părinte, susținând că fiica sa este marea minune a vieții ei, iar dragostea pentru ea este infinită.

„Am simţit o dragoste imensă. Pot să spun că este cea mai mare îndrăgosteală a mea de până acum. Alma este foarte mâncăciosă. Se trezeşte cam de 3-4 ori pe noapte.

Nu mă plâng de oboseală pentru că a fost un copil atât de dorit încât pur şi simplu atunci când îl vezi lângă tine uiţi de absolut tot. Nu mă mai satur să o privesc”, a povestit Amalia Enache, potrivit cancan.ro.

Despre partenerul său de viață ea a mereu să ofere prea multe detalii. Mai ales că el, Claudiu Anghel, make-up artist de profesie, a ales să stea departe de lumina reflectoarelor, locuind o bună perioadă în Argentina.