Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este și cum arată Diana Șucu, soția antreprenorului Dan Șucu

Cine este și cum arată Diana Șucu, soția antreprenorului Dan Șucu

Pană Emanuela / 24.10.2021, 08:21

Diana Șucu, soția omului de afaceri Dan Șucu, s-a retras din televiziune în urmă cu 15 ani, pentru a se dedica familiei. Probabil ți-o amintești de la jurnalele de știri difuzate de TVR și din elegantele, dar rarele ei apariții mondene, însă ironia plăcută a vieții face ca acum rolurile din căsnicia sa să fie inversate: soțul ei, jurat al emisiunii „Imperiul Leilor“, este acum la TV. Cum arată acum Diana Șucu și cu ce se ocupă, afli în continuare.

Cine este și cum arată Diana Șucu, soția omului de afaceri Dan Șucu

Diana și Dan Șucu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 16 ani, timp în care nu au circulat zvonuri despre certuri sau, și mai rău, un divorț. Trăită cu eleganță și discreție, căsnicia celor doi merge ca pe roate. Mamă a doi băieți, de 14, respectiv 12 ani, Diana Șucu a renunțat la cariera sa în televiziune pentru a se dedica în totalitate familiei. Despre noul stil de viață, departe de lumina reflectoarelor, fosta prezentatoare de la TVR spune că o împlinește pe deplin.

Cu mai bine de 15 ani în urmă, Diana Șucu era una dintre cele mai apreciate prezente din televiziune, pe vremea când se numea Lăscărescu. Căsătoria cu milionarul Dan Șucu i-a schimbat complet viața, noul nume de familie deschizându-i alte uși și noi orizonturi. În timpul mariajului cu juratul de la „Imperiul Leilor“, Diana Șucu a început să se implice în campanii umanitare și, cel mai important, a devenit mamă.

În decursul anilor, șoția lui Dan Șucu a avut câteva încercări de a se întoarce în televiziune, pe diverse proiecte, însă nu a reușit să se readapteze la vechiul mediu și a preferat să își pună familia pe primul loc. Frumoasa doamnă Șucu a adus pe lume doi băieți, pe Dan Matei și pe Petru Andrei Cristian, considerând că timpul ei în lumina reflectoarelor a expirat.

Am alăptat șapte luni primul copil și șapte pe cel de-al doilea, ăsta a și fost motivul pentru care am vrut să stau acasă cu ei și pentru care m-am retras din televiziune. La un moment dat am cochetat cu ideea de a mă întoarce, dar nu m-am mai regăsit. Eu, din fericire, în perioada aceea am prins niște oameni superbi și o atmosferă superbă.

Îmi făcea mare plăcere să stau la serviciu (…) În ultima perioadă m-am retras într-un con de umbră pentru că nu mă mai regăsesc în zona asta a mondenității. Consider că nu mai este timpul meu, este timpul altora“, povestea Diana Șucu în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu“ de la Antena Stars.

Citește și: Cine este și cum arată prima soție a lui Antonio Banderas. L-a lăsat lefter după divorț

Despre secretul căsniciei cu juratul de la Imperiul Leilor: „Cheia este…“

Deși a renunțat la televiziune pentru a se dedica familiei, Diana Șucu nu a renunțat și la diverse sarcini care să o mențină activă. Așa se face că Diana și Dan Șucu se ocupă împreună de afaceri.

Cine este și cu ce se ocupă Diana Șucu, soția milionarului Dan Șucu
Cine este și cu ce se ocupă Diana Șucu, soția milionarului Dan Șucu

De curând, soția investitorului de la „Imperiul Leilor“ a vorbit despre mariajul ei și despre iubirea puternică pentru partenerul ei, pe care-l consideră „suflet pereche“.

Eu cred în sufletul pereche, în acea persoană care te iubeşte aşa cum ai nevoie să fii iubit. Ştii, atunci când l-am întâlnit pe Dan, am avut un puternic sentiment de déjà-vu, deşi nu-l mai văzusem niciodată până atunci.

Soţul meu este sufletul meu pereche. Şi, uite, nu este dimineaţă în care să nu ne spunem «Te iubesc!». Împlinirea mea cea mai mare este o căsătorie fericită, plină de dragoste. Cheia unui mariaj fericit este păstrarea chimiei dintre parteneri