Home » Life & Style » Cine este și cum arată prima soție a lui Antonio Banderas. L-a lăsat lefter după divorț

Cine este și cum arată prima soție a lui Antonio Banderas. L-a lăsat lefter după divorț

Alexandru Cazacu / 02.09.2021, 14:11

Antonio Banderas este cu siguranță unul dintre cei mai celebri actori de la Hollywood. El a jucat în nenumărate filme celebre de la ”Masca lui Zorro” până la ”Interviu cu un vampir” și ”Desperado”. Deși cariera sa este una excepțională, pe plan sentimental, mega-starul a avut mult de suferit. El a trecut de-a lungul timpului prin mai multe relații care i-au adus și unele pagube financiare. Hai să vedem cine este prima soție a lui Antonio Banderas, cea care l-a lăsat lefter după divorț.

Cine este și cum arată prima soție a lui Antonio Banderas

După cum spuneam, cariera actorului de origine spaniolă este una la care unii doar pot să viseze. cu toate acestea, în ceea ce privește viața sa personală, Antonio Banderas a avut de suferit, trecând prin două divorțuri. Ei bine, prima soție a celebrului actor a fost Ana Leza. Cei doi s-au căsătorit pe când Antonio avea 27 de ani, ea fiind cea care după 9 ani de căsnicie l-a lăsat falit.

Nimeni nu se aștepta ca Antonio Banderas și actrița Ana Leza să își unească destinele după doar șase luni de întâlniri. Ei bine, inițial relația dintre cei doi a fost una profesională, ea fiind traducătoarea de limbă engleză. Se pare că ea vorbea fluent engleza, iar actorul nu vorbea deloc la vremea respectivă. Cu toate acestea, ulterior Ana și Antonio au ajuns să trăiască o frumoasă poveste de dragoste.

”M-a ajutat să traduc scenariul pentru „Regii mamboului” și mi-a dat multă încredere. Fără ea n-aș fi obținut acel rol”, spunea Antonio Banderas pentru Vanity Fair.

Cine este și cum arată prima soție a lui Antonio Banderas
Cine este și cum arată prima soție a lui Antonio Banderas

Prima soție l-a lăsat lefter după 8 zile de proces

Ei bine, se pare că în 1996, după un proces de 8 zile, Ana Leza l-a falimentat pe Antonio Banderas. În urma divorțului, femeia a primit casa în valoare de aproximativ 3,4 milioane de dolari la vremea respectivă și a cerut o pensie alimentară lunară de 12.000 de dolari.

Pe lână toate acestea, Ana a cerut și 50% din încasările provenite din filmele actorului din timpul căsniciei, inclusiv cele pentru faimosul film ”Interviu cu un Vampir”. Se pare că după divorț, Ana Leza a renunțat la cariera sa în actorie, căsătorindu-se cu un documentarist de origine mexicană, cu care are o căsnicie de peste 20 de ani.

Căsătoria lui Antonio Banderas cu Melanie Griffith

Nici actorul nu a stat prea mult pe gânduri, iar în anul în care a divorțat de prima sa soție, s-a căsătorit cu Melanie Griffith, împreună cu care a avut o fiică. Din nefericire, nici această căsnicie a actorului s-a destrămat. Mai exact, după 20 de ani, Antonie și Melanie s-au despărțit pe cale amiabilă, după cum spuneau chiar ei.

Se pare că Melanie a început să  bea și să consume substanțe interzise pentru a umple un gol. Potrivit actriței, nu a fost niciodată iubită necondiționat. În timp, dependența sa a devenit din ce în ce mai gravă. Ba chiar mai mult de atât, ea obișnuia să consume pe ascuns și în timpul filmărilor. Din fericire, în 2015, împlinea cinci ani de când nu mai avuse probleme cu alcoolul sau cu drogurile, potrivit clickpentrufemei.ro.