Home » Life & Style » Știri mondene » Cu ce se ocupa Antonia în America, până să ajungă celebră. Trecutul neștiut al frumoasei artiste. FOTO

Cu ce se ocupa Antonia în America, până să ajungă celebră. Trecutul neștiut al frumoasei artiste. FOTO

Manolică Anca / 12.04.2022, 14:13

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Antonia se poate mândri cu realizări în ambele planuri. Este o artistă de succes și o femeie împlinită, având un iubit și trei copii superbi. Cu toate acestea, nu multă lume știe cu ce se ocupa ea pe vremea când locuia în Statele Unite ale Americii, înainte de a deveni celebră. Află mai multe detalii din trecutul său.

Cu ce se ocupa, înainte de a ajunge celebră

Născută pe 12 aprilie 1989, în București, Antonia s-a mutat la vârsta de cinci ani alături de familia ei în America. Copilăria și adolescența și le-a petrecut în Utah, acolo unde a terminat și școala. Tot în SUA a luat și primul contact cu lumea mondenă, nevoită fiind să își câștige existența.

Cum părinții ei nu mai puteau să o ajute financiar, ea a trecut să se descurce pe cont propriu. Astfel, conștientă fiind de atuurile sale, ea a reușit să devină fotomodel pentru diferite agenții, a urcat pe multe podiumuri celebre și a fost imaginea unor companii celebre, precum Ford sau Lenz.

Antonia
Antonia

Cu toate acestea, frumoasa artistă a recunoscut că ceea ce a făcut nu a fost neapărat pe placul ei, ci mai degrabă a dorit să adune experiență. De asemenea, a recunoscut că modelingul a ajutat-o să obțină tot ce are în prezent.

„Mi-a fost greu să mă adaptez, dar m-am mișcat repede, am intrat în lumea modei, având în vedere că părinții mei nu mai puteau să mă ajute cu bani. Am fost nevoită să fac bănuții mei. Nu a fost pasiunea mea niciodată, am făcut-o pentru experiență, dar m-a adus pe drumul pe care mi l-am dorit eu.”, a povestit Antonia, în urmă cu ceva timp.

A făcut figurație într-un videoclip al unor rapperi americani, dar a fost și babysitter

Înainte de a se muta în România, iubita lui Alex Velea a lucrat și ca babysitter. Chiar mama sa a povestit că era extrem de apreciată de părinții copiilor de care avea grijă.

„Se băteau părinţii din cartier pe ea ca să stea cu copiii lor. Pentru că, după ce copiii mâncau şi adormeau, ca să nu se plictisească, Antonia le strângea jucăriile, spăla vasele, făcea ordine. Normal că toţi o solicitau! Şi făcea 10 dolari pe oră! Eu îi puneam deoparte, într-un cont”, a povestit mama Antoniei în urmă cu ceva vreme.

De asemenea, la vârsta de 17 ani, Antonia a apărut în videoclipul piesei „Everywhere we go” al rapperilor X1 si Lil’ Flip. Pe atunci, artista încă nu începuse să cânte, ea făcând doar figurație, pe o motocicletă. Cu toate că nu a dat lovitura peste Ocean, întoarsă în România ea a cunoscut o ascensiune fulminanță. A muncit mult și a reușit să devină una dintre cele mai iubite artiste de la noi.

Antonia, captură din videoclipul în care a făcut figurație
Antonia, captură din videoclipul în care a făcut figurație

Deși mulți cred că prima ei piesă a fost Morena, melodie la care a colaborat împreună cu Tom Boxer și care s-a bucurat de un succes uriaș, de fapt ea s-a lansat cu o altă piesă. Este vorba despre Roses On Fire, lansată în 2009 împreună cu proiectul PInk Room. Videoclipul a strâns peste 5.800 000 de vizualizări pe Youtube.