Home » Life & Style » Știri mondene » De ce nu s-au căsătorit Alex Velea și Antonia, deși sunt împreună de 9 ani. Artistul a dezvăluit ce se petrece de fapt în relația lor

De ce nu s-au căsătorit Alex Velea și Antonia, deși sunt împreună de 9 ani. Artistul a dezvăluit ce se petrece de fapt în relația lor

Manolică Anca / 11.04.2022, 13:39
De ce nu s-au căsătorit Alex Velea și Antonia, deși sunt împreună de 9 ani. Artistul a dezvăluit ce se petrece de fapt în relația lor

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de mai bine de nouă ani de zile. Au doi copii, Akim și Dominic, dar și fetița din prima căsnicie a artistei, însă, chiar și așa, ei nu au făcut pasul cel mare până acum, adică căsătoria. Care este motivul pentru care Alex Velea și Antonia nu s-au căsătorit și ce spune artistul despre acest lucru.

Antonia și Alex Velea, o viață minunată împreună

Unul din cele mai iubite cupluri, Alex Velea și Antonia, formează o adevărată familie de aproximativ nouă ani. Îndrăgiții artiști au și doi copii frumoși, pe Akim și Dominic, dar și fetița din prima căsnicie a Antoniei, pe Maya. Bine le-a mers și în plan muzical, pentru că cei doi s-au aflat tot timpul pe o pantă ascendentă în cariera lor artistică.

Cum fericirea li se poate citi mereu pe chip și se vede că formează o familie fericită, mulți fani se întreabă când trec la următorul pas, adică să se căsătorească. Mai ales că, în iulie 2021, Alex Velea i-a oferit un superb inel artistei. Recent, el a făcut mărturisiri despre marele eveniment care va alea loc la un moment dat în viața celor doi, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Liderul Golden Gang a ținut să sublinieze faptul că nu își dorește nicio secundă ca nunta lor să devină un subiect insistent și stresant, dar nici nu va face lucrurile pe ascuns. Pentru asta, el va anunța oficial când se va întâmpla să o ducă pe Antonia la altar, fiind conștient că este imposibil să nu se afle.

„Nu vreau ca nunta să devină un subiect agasant și lumea să mă întrebe non-stop „când? când? când?”. Nu facem lucruri pe ascuns, adică și dacă încercăm șă le facem așa, până la urmă tot se află și nu suntem atât de secretoși.

Dar da, ne place să ne păstrăm intimitatea, deoarece vrem să fim niște oameni normali. Nu e perioada propice unei petreceri!”, a declarat Alex Velea, potrivit Spynews.

Antonia și Alex Velea, alături de copii
Antonia și Alex Velea, alături de copii

Se consideră un om foarte norocos

Cântărețul se consideră un om binecuvântat și norocos că o are pe frumoasa artistă în viața lui. Cei doi se iubesc foarte mult și din acest motiv se înțeleg foarte bine și au o relație de invidiat. Alex Velea a vorbit și despre calitățile pe care le are frumoasa lui iubită și a spus că ar alege-o de o mie de ori tot pe ea

„La ce femeie am, dacă eram gelos înnebuneam! Ea nu mi-a dat niciodată motive să fiu gelos, a știut mereu să mă susțină. Atunci când ne certăm, știu cum să o împac (..) N-am cum să mă plictisesc de ea, iar dacă aș trăi 10 vieți aș alege-o tot pe ea!” a mai adăugat acesta.

Lucrurile merg ceva mai bine și atunci când vine vorba de Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei. Cei doi au mers ani buni la tribunal, pentru că nu reușeau să se înțeleagă cu privire la custodia fetei lor, Maya. Au avut o relație tensionată, însă, în prezent, lucrurile s-au schimbat între ei și reușesc să se înțeleagă de dragul copilului.