Home » Life & Style » Știri mondene » De ce nu mai vorbește Andreea Bănică cu finul său, Alex Velea. Adevăratul motiv a ieșit acum la iveală

De ce nu mai vorbește Andreea Bănică cu finul său, Alex Velea. Adevăratul motiv a ieșit acum la iveală

Alexandru Cazacu / 15.02.2022, 17:28
De ce nu mai vorbește Andreea Bănică cu finul său, Alex Velea. Adevăratul motiv a ieșit acum la iveală

Cu siguranță, nu există român care să nu o cunoască pe Andreea Bănică, ea fiind una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. În caz că nu știați deja acest lucru, cântăreața este căsătorită de de foarte mulți ani cu Lucian Mitrea. Acesta din urmă alături de artistă de multă vreme, iar printre artiștii cărora le-a fost impresar se numără și Alex Velea. Află în continuare de ce nu mai vorbește Andreea Bănică cu Alex Velea.

De ce nu mai vorbește Andreea Bănică cu finul său, Alex Velea

De-a lungul anilor, Andreea Bănică și Lucian Mitrea au avut au fost în relații foarte bune. Să nu mai vorbim de faptul că cei doi i-au fost nași când acesta s-a căsătorit cu prima sa soție, Ana. Ei bine, când Alex și Ana au decis să meargă pe căi diferite și au divorțat, relația din nași și artist sa răcit. Nu cu mult timp în urmă, cântăreața a decis să facă lumină din acest punct de vedere.

„Noi am fost nașii lui de cununie. Am intrat în biserică cu Alex Velea și cred că ar fi urât din partea mea să încep să vorbesc la televizor, să-mi spăl rufele în fața tuturor. Sunt o grămadă de dedesubturi între noi ca familie, dar nu vreau să vorbesc despre Alex Velea într-un mod neplăcut” a precizat Andreea Bănică.

Cearta s-a iscat după ce Alex Velea nu și-ar fi primit banii de pe urma unui concert

Aparent, toată treaba a plecat în urma unui concert pentru care Alex Velea nu și-ar fi primit răsplata pentru munca depusă, Lucian Mitrea fiind responsabil cu acest lucru. După cum explică chiar artista, ea a cântat împreună cu Alex la concertul respectiv, însă nici ea și nici soțul său nu ar fi primit suma negociată atunci.

„Am fost cu el în biserică, l-am dus pe el și pe fosta lui soție acolo, le-am ținut lumânările și n-ar fi frumos din partea mea să fac asta. Este vorba despre niște bani pe care nu i-a luat la un concert de Revelion, pe care nici eu nu i-am luat, căci am cântat împreună, deci nici Lucian nu i-a încasat de la persoana respectivă”, a mai spus Andreea.

Motivul pentru care Andrea Bănică nu mai vorbește cu Alex Velea
Motivul pentru care Andrea Bănică nu mai vorbește cu Alex Velea

Evident, nașii sunt părinții spirituali a unui cuplu și este firesc ca aceștia să își ajute finii la nevoie. Ei bine, conform spuselor Andreei, ea și soțul său s-au înțeles foarte bine cu finii lor și chiar i-au ajutat în repetate rânduri, mai ales că Lucian era impresarul cântărețului.

Andreea Bănică: „Există și oameni care își mai bagă nasul”

Andreea este de părere că un alt motiv care ar fi dus la această ruptură este anturajul lui Alex Velea. Tot din punctul de vedere al Andreei Bănică, Alex este naiv și ușor de influențat negativ de cei din jurul său.

„Am fi fost și azi, dar uite că există astfel de oameni care-și mai bagă nasul, îl influențează negativ și strică o relație”, a declarat artista, potrivit cancan.ro.

Cu toate acestea, cântăreața spune că nu i-a căzut bine, însă așa a fost să fie. Așadar, acestea par să fie motivele pentru care cei doi artiști s-au certat.