Home » Life & Style » Știri mondene » De ce nu-și mai vorbesc de fapt Connect-R și Alex Velea. Motivul real

De ce nu-și mai vorbesc de fapt Connect-R și Alex Velea. Motivul real

Toader Mihai / 11.01.2022, 11:24
De ce nu-și mai vorbesc de fapt Connect-R și Alex Velea. Motivul real

Toată lumea știe că cei doi au fost foarte buni prieteni, având numeroase colaborări de succes împreună. Cu toate acestea, se pare că, de ceva timp, Connect-R și Alex Velea nu-și mai vorbesc. Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, fostul soț al Mishei a vorbit despre disputa care ar fi existat între ei, dar și de ce nu mai există cale de împăcare.

Connect-R și Alex Velea nu-și mai vorbesc

Connect-R și Alex Velea au cântat mult timp împreună, iar în urma colabării presa a numit-o „cea mai strânsă frăție din showbiz”. În anul 2006, cei doi au lansat o piesă care avea să devină un hit. „Dacă dragostea dispare” a fost prima de pe Youtube cu peste un milion de vizualizări, înregistrând un succes colosal.

Dar, odată cu acest succes, au început să apară primele Odată cu succesul piesei au apărut și primele neînțelegeri între cei doi artiști. Connect-R s-a arătat extrem de deranjat de faptul că publicul considera că piesa îi aparține numai lui Alex Velea, iar un impresar cunoscut îl ofertase doar pe acesta. Toate aceste dezvăluiri au fost făcute de Connect-r în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

„Nu, nu avea cu ce să mă fure Velea. Nu are nici cea mai mică legătură. Că eu am avut o frustrare pentru faptul că lumea asocia piesa numai cu Alex Velea atunci, piesa „Dacă dragostea dispare”, da, asta este super real. Așa e, eram frustrat pe treaba asta.”, a declarat Connect-R la emisiune „40 de întrebări cu Denise Rifai” la Kanal D, când a fost întrebat de gazdă: „V-a furat Alex Velea?”

Captură din videoclipul piesei „Dacă dragostea dispare”
Captură din videoclipul piesei „Dacă dragostea dispare”

Connect-R a dezvăluit de ce nu mai există cale de împăcare între cei doi

De asemenea, artistul a declarat că ar fi cântat alături de colegul său chiar și pe bani puțini, numai pentru faptul că Velea îi era foarte drag. Se pare că cei doi nu își mai vorbesc de o bună perioadă de timp și nici nu ar mai exista cale de împăcare între ei.

„Faptul că ne-am separat e pentru că, la momentul ăla, viziunile noastre asupra carierelor noastre erau ușor diferite. Cert e că, în momentul ăsta, ne despart atât de multe lucruri, încât nu cred că mai putem avea o relație de prietenie, viziuni atât asupra meseriei pe care o avem, cât și asupra vieții în general, principiilor. Cred că suntem total diferiți”, a completat artistul.

Connect-R, dependent de droguri

Pe lângă carieră, Connecr-R a vorbit și despre viața personală, îndeosebi despre o cumpănă grea prin care a trecut. Artistul a făcut în premieră dezvăluiri despre dependența de droguri cu care s-a luptat vreme de șase ani de zile. Solistul, împreună cu alți șase colegi, ajunseseră să își injecteze cocaină zilnic.

Connect-R la Denise Rifai
Connect-R la Denise Rifai

Ajunsese să consume aceste substanțe interzise din cauza stresului și a surmenajului, iar efectele acestora au fost devastatoare asupra corpului său. Atinsese chiar performanța de a nu dormi deloc în 72 de ore. Aceștia decis să pună stop acestui viziu atunci când începuseră să experimenteze stări și simptome ciudate, precum palpitații sau transpirații reci. Cu toții au hotărât din acel moment să se oprească.

„Cred că din 2009 până în 2015, cam așa…o făceam la modul constant, zilnic. Efectiv ne dureau organele. Erra o transpirație și o răceală pe piept și te trezeai cu palpitații și în momentul ăla am zis, gata, nu mai exista așa ceva. N-a fost greu. Noi am făcut terapie în grup fară să merge la medic. Toți 6 am zis stop și așa s-a întâmplat”, a mai declarat artistul la emisiunea lui Denise Rifai.

Chiar dacă s-a lăsat de ani buni de aceste droguri, Connect-R a mărturisit că tot mai fumează iarbă din când în când, numai în scopuri recreative.