Home » Life & Style » Știri mondene » 9 lucruri mai puțin știute despre Connect-R. Cum îl cheamă de fapt, ce studii și ce meserie are la bază

9 lucruri mai puțin știute despre Connect-R. Cum îl cheamă de fapt, ce studii și ce meserie are la bază

Cojocaru Cristian / 10.10.2021, 10:51
9 lucruri mai puțin știute despre Connect-R. Cum îl cheamă de fapt, ce studii și ce meserie are la bază

Connect-R este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din țară, apreciat de foarte mulți fani ai genului muzical. Află lucruri mai puțin știute despre Connect-R precum numele său real dar și meseria sa de bază.

Lucruri despre Connect-R pe care puțini le știu

Connect-R sau Ștefan Relu Mihalache după numele său real este un cântăreț de muzică hip hop, dance, pop și actor român. Acesta a visat încă de mic să intre în industria muzicală, iar mai târziu a ajuns ca visul său să devină realitate.  În anul 1997 intra pentru prima dată într-un studio, înregistrând prima sa piesă, ”Observ”. Doi ani mai târziu, Connect-R lansa noua sa piesă ”Operație pe suflet deschis” care reușea să ajungă pe locul 2 în top 50 al Radio Contact.

Deși în anul 2000 a colaborat cu Veritasaga: Jivago, Praetor și Dribbler, artistul s-a concentrat pe cântece comerciale în detrimentul muzicii hip-hop underground, iar prima colaborare a obținut-o cu R.A.C.L.A. pentru piesa ”Fără nume”. În 2006 reușea să fie primul rapper care a ajuns pe scena Eurovision, alături de Arsenie Toderaș, reprezentând Republica Moldova cu piesa ”Loca”. Seria de piese și notorietatea ta au început să apară în topurile din țară, astfel că a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți autohtoni.

În ceea ce privește meseria sa de bază, artistul a povestit că tatăl său și-a dorit ca el să aibă o meserie, astfel că a decis să urmeze o școală de meserii, obținând calificarea de tinichigiu auto. Connect-R nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre copilăria sa în care lipsa banilor era o mare problemă. Chiar și așa, nu a fost nevoit să pună în practică asta pentru că talentul și munca de-a lungul anilor, i-au dat acestuia un alt drum în viață.

“Tata a vrut musai să am o meserie. De asta am diploma de tinichigiu vopsitor auto”, a povestit el.

lucruri despre connect-r

Care sunt lucrurile care contează pentru artist

Connect- R este de părere că există dragostea care durează o viață afirmând: ”cred în oamenii care sunt meniți să fie împreună. Am exemple în preajmă: părinții mei, care au trecut peste multe greutăți împreună și care ne-au crescut frumos pe mine și pe sora mea. Sora mea este cu soțul ei de peste 10 ani, iar foarte curând urmează să li se nască primul copil”.

Totodată, artistul consideră că viața începe la vârsta de 30 de ani, acesta privind vârstă cu seninătate, astfel că ”după 30, începi să dai și altora” informații și idei. Regretele, fac parte din viața omului, în accepțiunea lui Connect-R, astfel că ”dacă nu ai regrete sau momente mai puțin fericite, nu poți să apreciezi cu adevărat lucrurile simple din viață”.

Credința face parte din viața artistului, acesta afirmând că: ”Sunt un om credincios, care citește Biblia. Cred că Dumezeu este în tot și toate, dar de multe ori, El bate la ușă și nu deschid pentru că sunt influențat de tentațiile societății”. În ceea ce privește prima sa slujbă, cântărețul a fost vânzător de ziare în intersecție, iar ulterior, a devenit inginer de sunet în cadrul unei case de discuri.

Puțini știau că artistul lor preferat a practicat fotbalul vreme de 6-7 ani, la juniori, până când, din cauza unor probleme medicale, acesta nu a mai putut juca. Atunci când vine vorba despre lecții de viață, Connect-R a spus că: ”părinții mei m-au învățat că, indiferent de problemele pe care le ai, trebuie să crezi în visurile tale și, cu munca, ele se împlinesc”.

În ceea ce privește cadourile, artistul a povestit că cel mai frumos dar au constat în ”biletele la premiera piesei lui Dan Puric”. Cu privire la tatuaje, acesta are și unul la care ține foarte mult, fiind portretul părinților săi despre care a spus: ”My Superheroes. Prin tatuarea chipului părinților mei am vrut să le mulțumesc că exist și că au avut încredere în mine. Ei sunt reperul meu de stabilitate”.