Home » Life & Style » Știri mondene » Cu ea se iubește fiul lui Ștefan Bănică jr! Cum arată Ioana când rămâne doar în costum de baie

Cu ea se iubește fiul lui Ștefan Bănică jr! Cum arată Ioana când rămâne doar în costum de baie

Redactia Știri / 27.05.2024, 09:34

Ștefan Bănică junior este, fără doar și poate, unul dintre cei mai mari artiști pe care i-a avut vreodată România, reușind să iasă din umbra tatălui său și să devină un nume sonor în țara noastră.

Așa cum el s-a făcut remarcat prin talentul său, nu doar prin faptul că este fiului unui star, iată că așa încearcă acum și Radu Ștefan Bănică, nimeni altul decât fiul lui Ștefană Bănică junior, să devină o adevărată vedetă în România.

Recent, Radu Ștefan Bănică a lansat, alături de Juno, melodia „Samsara”, care are și un videoclip care a fost postat pe YouTube și a adunat zeci de mii de vizualizări în doar câteva zile.

„«Samsara» reprezintă o nouă era în cariera mea muzicală. Este un proiect îndrăzneț, cinematic și excentric. Avem multe momente șocante în videoclip și a fost o provocare interesantă pentru noi să le executăm. Trebuie neaparat să vedeți videoclipul ca să înțelegeți despre ce e vorba”, a spus fiul lui Ștefan Bănică junior.

Cum arată iubita lui Radu Ștefan Bănică

La scurt timă după ce a lansat videoclipul „Samsara”, Radu Ștefan Bănică a apărut în mediul online alături de Ioana Văllimărescu, iubita lui. Tânăra este studentă în Marea Britanie, la Londra, însă petrece foarte mult timp și alături de partenerul ei.

Și Ioana Văllimărescu este artistă, însă nu cântă, ci ea creează opere de artă. Astfel că zilele trecute iubita lui Radu Ștefan Bănică a fost la Romanian Design Week, acolo unde și-a expus lucrările.

Pe rețelele de socializare, Radu Ștefan Bănică și Ioana Văllimărescu nu au foarte multe fotografii împreună, însă iubita artistului nici nu pare atât de activă pe Instagram. Ea are doar 36 de fotografii postate, iar printre acestea se regăsesc și unele în costum de baie, acestea fiind și cele mai apreciate de către fani.