Home » Life & Style » Știri mondene » Cum arată cavoul Ancăi Molnar, după înmormântare! Imaginea durerii, postată de fiul make-up artistei: „Am înghețat de tot”

Cum arată cavoul Ancăi Molnar, după înmormântare! Imaginea durerii, postată de fiul make-up artistei: „Am înghețat de tot”

Redactia Știri / 14.06.2024, 12:53

Pe 11 iunie 2024, lumea mondenă din întreaga țară a fost șocată de o veste care a căzut ca un trăsnet: Anca Molnar, cunoscută drept make-up artista vedetelor, a murit.

Tragedia a surprins pe toată lumea, deoarece Anca Molnar a aflat în urmă cu aproximativ un an că are cancer, dar s-a luptat cu boala în toată această perioadă, iar la un moment dat părea că a câștigat lupta.

Din păcate, Claudiu, soțul make-up artistei, a făcut anunțul trist pe 11 iunie 2024: Anca Molnar a murit!

Înmormântată pe 13 iunie 2024

În vârstă de 34 de ani, make-up artista din Timișoara a fost înmormântată pe 13 iunie 2024, iar la doar câteva ore după ce sicriul cu trupul ei neînsuflețit a fost dus la cimitir, Patrick, fiul Ancăi Molnar, a postat o fotografie pe Instagram, la story, prin care își arată durerea.

În imagine, Patrick a surprins cavoul Ancăi Molnar, care nu se mai vedea în poză, deoarece era acoperit în totalitate cu flori! Foarte multe flori au fost și la casa mortuară, unde sicriul cu trupul neînsuflețit al make-up artistei a stat aproximativ 48 de ore.

După înmormântare, Patrick, fiul Ancăi Molnar, a postat un mesaj și pe TikTok, prin care își plângea mama decedată.

„Mi-a fost frig tot anul, dar în iunie am înghețat de tot… Dumnezeu să te ierte și să te lase să te odihnești în pace, mamă! Rest in peace”, a fost mesajul de pe TikTok al lui Patrick Molnar.