Home » Life & Style » Știri mondene » Cum arată nora lui David Beckham. Este de o frumusețe rară. FOTO

Cum arată nora lui David Beckham. Este de o frumusețe rară. FOTO

Manolică Anca / 11.04.2022, 10:00

Nunta fiului cel mare al soților Beckham a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente din 2022. Sâmbătă, 9 aprilie, Brooklyn Beckham (23 de ani), fiul lui David și al Victoriei, s-a căsătorit cu Nicola Peltz (27 de ani), actrița, influencerul și modelul cu care s-a logodit la începutul lunii iulie 2020. Iată cât de frumoasă este nora lui David Beckham.

Nicola Peltz a intrat în familia Beckham

Nu este un secret pentru nimeni că David și Victoria Beckham formează una dintre cele mai stabile cupluri din întreaga industrie, fiind căsătoriți de 23 de ani și formând o frumoasă familie în jurul celor patru copii ai lor.

Cel care a stârnit numeroase discuții în ultimele săptămâni este primul fiul născut al cuplului, Brooklyn Beckham, care la 23 de ani se pare că era gata să facă următorul pas și să meargă la altar alături de iubita lui. Este vorba despre actrița, influencerul și modelul Nicola Peltz cu care este într-o relație din anul 2019.

După ce au trecut împreună prin pandemie și și-au anunțat logodna pe 11 iulie 2020 pe Instagram, anul acesta, pe 9 aprilie, cuplul și-a spus „DA” la conacul propriu al familiei Peltz din Palm Springs, Florida. Proprietatea este estimată la aproximativ 76 de milioane de lire sterline și se întinde pe aproape 4,5 hectare.

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham
Nicola Peltz și Brooklyn Beckham

Cine este nora lui David Beckham

Tânăra s-a bucurat de o mare popularitate încă de la începutul relației cu fiul fostului fotbalist de la Real Madrid și al celebrului designer, dar ea însăși are o istorie lungă. Așa se face că tânăra de 27 de ani a început să joace și să facă modeling încă de la vârsta de nouă ani, fiind fiica modelului Claudia Heffner și a miliardarului Nelson Peltz, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri și investitori din Statele Unite.

Cariera în showbiz a început-o în 2006, dar abia în 2010 a obținut rolul de debutant Katara din The Last Airbender. Între 2013 și 2015, ea a jucat rolul lui Bradley Martin în drama horror Bates Motel și a jucat, de asemenea, alături de Mark Wahlberg în Transformers: Age of Extinction.

Mirii s-au căsătorit conform ritualului evreiesc

Cei doi miri au dezvăluit treptat detaliile ceremoniei care a avut loc după ritualuri evreiești, aceasta fiind religia miresei. Potrivit expansion.com, mirele urma să poarte un yarmulke, o pălărie tradițională cunoscută și sub numele de kippa. „A fi în mijlocul pregătirilor pentru nuntă este foarte distractiv”, a dezvăluit recent fiul lui David Beckham.

Petrecerea s-a întins pe toată durata weekendului și mireasa a purtat două modele create de directorul de creație al lui Valentino, Pierpaolo Piccioli. Deși nu toate ținutele au fost dezvăluite de dinainte, David Beckham alesese deja să își prezinte costumul pe care l-a purtat la eveniment.

„Creând amintiri speciale. Pregătirile de nuntă sunt în curs de desfășurare, iar tații și-au ales deja vestimentația și încălțămintea”, a scris fostul internațional englez pe contul său de Instagram.

David Beckham
David Beckham

Lista de invitați a inclus multe nume celebre

Tinerii au oferit invitații la marele eveniment rudelor și prietenilor, dar și unei serii de nume răsunătoare din showbiz. Printre invitații care au luat parte la eveniment s-au numărat Mel C, Serena și Venus Williams, Jordana Brewster, Gordon Ramsay și Eva Longoria.