Home » Life & Style » Știri mondene » Cum arată și unde se află buncărul lui Gigi Becali. Locul neașteptat unde a fost construit

Cum arată și unde se află buncărul lui Gigi Becali. Locul neașteptat unde a fost construit

Manolică Anca / 11.04.2022, 12:39
Cum arată și unde se află buncărul lui Gigi Becali. Locul neașteptat unde a fost construit

Gigi Becali a vorbit despre războiul provocat de Rusia în Ucraina la ordinul lui Vladimir Putin. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că nu îi este frică de război şi nici nu crede că liderul de la Kremlin va declanşa vreun atac nuclear. Cu toate acestea, Becali a mărturisit că are un loc pregătit în care să se ascundă în caz de orice. Iată unde se află buncărul lui Gigi Becali.

Gigi Becali nu se teme de un eventual război la noi în țară

Războiul care se duce de mai bine de o lună de zile pe teritoriul țării vecine de la nord este pe buzele tuturor. Din cauza acestui conflict, sute de mii de refugiați au luat cu asalt granițele României, iar fiecare voluntar încearcă să îi ajute cum poate.

Gigi Becali s-a implicat și el, așa cum promisese. El a pus la dispoziție baza de pregătire de la Berceni, pentru a putea fi cazați cât mai mulți ucrainieni care au fugit din calea războiului. Aproximativ 200 dintre aceștia au fost adăpostiți aici.

Deși multă lume din România se teme de un eventual conflict militar chiar pe teritoriul nostru, finanțatorul FCSB scoate din calcul un asemenea scenariu. Latifundiarul nu crede nici că Vladimir Putin va lansa un atac nuclear asupra Ucrainei, o țară pe care încearcă să o distrugă de o lună, dar fără succes.

„Mie nu mi-e frică de război, pentru că nu mă iau nici după Zelenski, nici după Putin. Eu mă iau doar după Hristos, care spune că războaie vor fi, dar nu va fi sfârşitul. Nimeni nu va da nucleara, că de nucleară ne temem. De ce să ne fie frică de război, când ruşii nu au reuşit să doboare un oraş, Kiev-ul, dar cum să doboare Europa, care este apărată de NATO.”, a declarat Becali, pentru România TV.

Gigi Becali
Gigi Becali

Spune, totuși, că îi este frică de liderul rus. Are și un buncăr pregătit

Cu toate că susține că este foarte puțin probabil ca Vladimir Putin să pornească un atac armat împotriva Europei, Gigi Becali nu dorește să vorbească prea mult despre liderul de la Kremlin. Spune că îi este frică de el.

Însă, tot el mai spune că, atât timp cât armele nucleare există, acestea pot fi și folosite. Așa că, la palatul său se regăsește și un buncăr placat cu plumb, acolo unde se poate ascunde în caz de orice eveniment catastrofal.

„Războiul ăsta este un fleac, pentru ucraineni este mai grav. Noi câştigăm de pe urma acestui război. Moldova nu este a noastră, Putin dacă vrea, o ia în două ore. Nu-l mai puneţi în poză, că mi-e frică de el. Eu o iau la fugă, dacă m-aş întâlni cu el. La palat, am buncăr placat cu plumb”, a mai spus acesta.

Latifundiarul din Pipera nu este interesat nici de pastilele cu iod. El crede că nu va fi nevoie ca populaţia să le consume, pentru că nu va exista un atac nuclear.