Home » Life & Style » Știri mondene » Delia, filmată între mai mulți bărbați dezbrăcați: „Ești boschetară”! În clipul viral pe net e implicată și Erika Isac

Delia, filmată între mai mulți bărbați dezbrăcați: „Ești boschetară”! În clipul viral pe net e implicată și Erika Isac

Redactia Știri / 24.05.2024, 16:46

După ce a devenit virală cu melodia și videoclipul „Macarena”, Erika Isac anunța, în luna martie a acestui an, că urmează să colaboreze cu Delia pentru o nouă piesă care să cucerească întreg publicul.

Iată că lunile au trecut, iar Delia și Erika Isac au lansat „Abracadabra”, melodie care a venit însoțită de un videoclip inedit și care a fost postată pe contul de YouTube al artistei care s-a făcut remarcată datorită hit-ului „Macarena”.

În această colaborare, atât Delia, cât și Erika Isac se adresează direct tuturor celor care le critică și spun lucrurilor pe nume prin intermediul versurilor care ar putea avea un puternic impact asupra publicului.

Cum apare Delia în videoclip

Erika Isac nu s-a putut abține, iar în versuri s-a plâns și de faptul că, recent, viața ei a ajuns în tabloide fără voia ei. „Paparazzi umblă după mine ca să pape, să afle cu cine se pupă «Macarena»”, spune artista în versuri, făcând referire la faptul că a fost fotografiată alături de M.G.L., actualul ei iubit, la scurt timp după ce se despărțise de Adi Istrate.

În videoclipul melodiei, care în doar câteva minute a strâns mii de vizualizări pe YouTube, Delia îi atacă pe cei care o întreabă aproape zilnic când are de gând să facă un copil.

„Dar de ce nu faci copii? Ai o vârstă, fată, știi? Te îmbraci aiurea rău, ești prea boschetară, zău”, spune Delia în versurile melodiei, după care apare în timp ce se plimbă printre mai mulți bărbați dezbrăcați.