Home » Life & Style » Știri mondene » Imagini rare cu familia lui Putin. Detalii care s-au aflat cu greu despre copiii liderului rus. FOTO

Imagini rare cu familia lui Putin. Detalii care s-au aflat cu greu despre copiii liderului rus. FOTO

Cojocaru Cristian / 27.02.2022, 11:05

Pe baza atacului asupra Ucrainei, Vladimir Putin a intrat în atenția întregii lumi. Jurnaliști și nu numai au încercat să afle cât mai multe lucruri despre viața personală a liderului de la Kremlin. Află detalii neștiute despre familia lui Putin, dar și presupusa fiică pe care ar avea-o cu o fostă menajeră.

Putin și-a ținut familia departe de ochii lumii

Vladimir Putin, liderul Rusiei în vârstă de 69 de ani, a avut grijă ca de-a lungul timpului, în media să apară cât mai puține detalii despre viața sa privată. Secrete foarte bine ascunse au dăinuit ani de zile la Kremlin, în timp ce Putin nu a ezitat să își afișeze o imagine macho, călărind, pozând la bustul gol sau înotând.

Mulți se întrebau la un moment dat dacă Putin are copii, având în vedere că liderul de la Kremlin i-a ținut pe aceștia departe de lumina reflectoarelor. Președintele rus nu și-a prezentat vreodată copiii în public, însă presa, pe baza informațiilor a început să speculeze despre cele două fiice pe care Putin le-a avut cu fosta soție.

Putin a avut două fiice din prima căsătorie alături de Liudmila Shkrebneva, Maria și Katerina. Mariajul celor doi a durat vreme de 30 de ani până în 2013 când au divorțat. Maria s-a născut la Leningrad în 1985, iar un an mai târziu lua naștere și Katerina, însă în Germania. Acolo locuia familia la acea vreme, când Putin lucra pentru KGB.

Mariei i se mai spune Masha, iar Katerinei, Katya, fiind prescurtări destul de obișnuite în Rusia. Fiicele lui Putin au început o școală în limba germană, începând cu 1996 când familia s-a întors în Moscova și pe când Putin devenea președinte interimar.

„Nu toți tații sunt la fel de iubitori cu copiii lor, așa cum e el. Și i-a răsfățat mereu, în timp ce eu eram cea care trebuia să-i disciplineze”, ar fi spus Liudmila despre Putin.

Fetele au crescut, ajungând la facultate. Masha a urmat facultatea de medicină de la Moscova, în timp ce Katya s-a axat pe studii asiatice în cadrul facultății. Cele două au urmat studiile facultăților sub identități false. În prezent, Maria în vârstă de 36 de ani este cercetător medical și locuiește în Moscova alături de soțul ei olandez, Jorrit Faassen.

Katerina, pe de altă parte duce o viață de lux, locuind numai în apartamente pe măsură. În vârstă de 35 de ani, aceasta este dansatoare sportivă și ocupă și o funcție importantă în cadrul Universității de Stat din Moldova. Aceasta s-a căsătorit cu miliardarul Kirill Shamalov însă după doar cinci ani, în 2018, cei doi au divorțat.

familia putin
Elisaveta ar fi presupusa fiica a lui Putin in varsta de 17 ani

Speculațiile cu privire la cea de-a treia fiică

Cu toate că despre cele două fiice s-au aflat câteva informații de-a lungul timpului, nu se poate spune același lucru și despre Elisaveta. Aceasta este o presupusă fiică a lui Putin și are doar 17 ani. Presa susține că și aceasta este fiica lui Vladimir Putin pe care o are împreună cu o fostă menajeră, Svetlana Krivonogikh.

În prezent, Svetlana este milionară, iar Elisaveta postează deseori pe rețelele de socializare poze cu ea și cu ținute scumpe provenite de la cele mai cunoscute case de modă ale lumii. Aceasta se prezintă în social media ca Luiza. Relația dintre Putin și mama acesteia ar fi avut loc în anii 1990, chiar înainte ca Putin să devină președinte.

Anterior, Svetlana era menajeră și ducea o viață modestă, după care s-a mutat într-una dintre cele mai luxoase reședințe din Sankt Petersburg. Cu toate acestea, mai există zvonuri potrivit cărora, Putin ar mai avea o a patra fiică sau perechi de gemeni cu actuala iubită a sa, fosta gimnastă de origine rusă, Alina Kabaeva. Nici copilul sau copiii, precum nici relația nu au fost confirmate în mod oficial.