Home » Life & Style » Știri mondene » Înțelegerea secretă dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Cu ce ar putea rămâne fostul model, în caz de despărțire

Înțelegerea secretă dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Cu ce ar putea rămâne fostul model, în caz de despărțire

Alexandru Cazacu / 04.05.2022, 17:19

Fără îndoială, Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton, deși omul de afaceri mai are șase copii din relațiile precedente. Nu mulți știu că, înainte de a-și uni destinele, cei doi au făcut o înțelegere secretă. Hai să vedem cu ce ar putea rămâne fostul model, în caz de despărțire.

Cu ce ar putea rămâne Valentina Pelinel, în caz că se va despărți de Cristi Borcea

Ei bine, în cazul unui divorț, fostul model internațional va ieși din căsnicie așa cum a intrat. Spunem acest lucru deoarece, înainte să se însoare cu Valentina Pelinel, Cristi Borcea a recurs la separarea de bunuri. Nu de puține ori, actuala soție a omului de afaceri a fost acuzată că s-ar fi căsătorit cu acesta pentru bani. Așa că, Valentina a ținut să lămurească controversata problemă a averii lui Borcea.

În cadrul podcastului lui Nasrin Ameri, Valentina Pelinel a făcut dezvăluiri uimitoare. Frumoasa soție a lui Cristi Borcea a precizat că nu este în această relație pentru banii soțului său, iar asta o arată și faptul că, înainte de a-și uni destinele, ei au recurs la separarea bunurilor.

„Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim! Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo.

Cel mai greu mi-a fost să aleg. Momentul acela când Cristi mi-a spus: „ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți”. Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut”, a spus Valentina, în podcastul „A meritat cu Nasrin”.

Înțelegerea secretă dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Cu ce ar putea rămâne fostul model, în caz de divorț
Înțelegerea secretă dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Cu ce ar putea rămâne fostul model, în caz de divorț

Valentina Pelinel: „Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună”

Totodată, Valentina a povestit că l-a plăcut pe Cristi chiar din clipa în care l-a văzut. După cum relatează vedeta, prima oară când l-a văzut pe omul de afaceri, din instinct, i-a sărit în brațe acestuia. Se pare că între ei a fost o chimie chiar de la început, mai ales că obișnuiau să vorbească foarte mult.

„Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună și să avem o familie. De când ne știm ne-am plăcut. A fost o chimie între noi înainte de orice, pentru ca noi vorbeam foarte mult. Prima mea amintire rămâne de când l-am văzut prima dată. M-am dus la el și i-am sărit în brațe! Nu am să uit niciodată. Eu sunt o fire timidă, dar așa am simțit atunci că trebuie să fac”, a adăugat Valentina.

Cristi Borcea a mai fost căsătorit de două ori. Mai exact, între 1988 și 2011, afaceristul a fost căsătorit cu Mihaela Borcea, iar ulterior cu Alina Vidican. Cu toate acestea, în 2016, fostul patron a lui Dinamo a renunțat și la Alina, găsindu-și fericirea, într-un final, în brațele Valentinei Pelinel, împreună cu care are trei copii.