Home » Life & Style » Știri mondene » Ce au ajuns să facă astăzi fostele soții ale lui Cristi Borcea. Imagini incredibile

Ce au ajuns să facă astăzi fostele soții ale lui Cristi Borcea. Imagini incredibile

Manolică Anca / 05.05.2021, 13:21

Viața omului de afaceri Cristi Borcea a fost mereu subiect pentru prima pagină a ziarelor. Fie că s-a despărțit, fie că s-a căsătorit, fie că a devenit din nou tată, fie că s-a dus la pușcărie, acesta a fost mereu în atenția presei. De această atenție nu au scăpat nici femeile din viața lui. Iată ce au ajuns să facă astăzi fostele soții ale lui Cristi Borcea. Imagini incredibile

Ce au ajuns să facă astăzi fostele soții ale lui Cristi Borcea

Fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, în vârstă de 51 de ani, s-a ales cu un renume mare de cuceritor, având nouă copii cu patru femei diferite. Trei dintre acestea i-au fost și soții: Mihaeala Borcea, cu care a fost căsătorit vreme de 23 de ani; Alina Vidican, cu care a fost vreme de aproape 6 ani, și Valentina Pelinel, cu care este căsătorit și în prezent.

Omul de afaceri susține că pentru binele tuturor copiilor, fostele soții ar trebui să se înțeleagă bine și astfel au o relație civilizată. Asta se datorează și actului de confidențialitate pe care Cristi Borcea a decis să le pună să îl semneze. În paginile documentului, sursele Impact.ro spun că ar exista și o condiție specială legată de evitarea scandalurilor în public.

Astfel, nicio parteneră a omului de afaceri nu ar avea voie să le aducă cuvinte de ocară celorlalte foste ale sale. În urma acestei înțelegeri, atât Mihaela Borcea, Alina Vidican, cât și Valentina Pelinel, au primit compensații generoase. Este vorba despre afaceri și locuințe pe care Cristi Borcea le-a încredințat femeilor din viața lui.

Mihaela Borcea, prima soție a lui Cristi Borcea

Mihaela și Cristi Borcea s-au căsătorit în 1988 și au divorțat în anul 2011. Împreună au trei copii: Patrick Borcea, în vârstă de 23 de ani și gemenii Antonia Melissa Borcea și Michael Angelo Borcea, în vârstă de 17 ani. Cei doi s-au separat și din cauza unui scandal imens ce izbucnise între fosta parteneră de viață și noua iubită, de atunci, Alina Vidican.

Până la urmă, Cristi a rămas în relații foarte bune cu Mihaela Borcea, cei doi având afaceri împreună. Mai mult, omul de afaceri și-a petrecut o vacanță alături de Valentina Pelinel, actuala soție și cei trei copii ai lor, dar și de Mihaela Borcea și cei trei copii proveniți din căsnicia cu aceasta.

Mihaela și-a refăcut, la rândul ei, viața și pare mai fericită ca niciodată. Aceasta iubește din nou și nu ascunde asta, pentru că ține mereu să își exprime pe rețelele de socializare sentimentele pe care le nutrește pentru noul său iubit. Ea are o relație de ceva timp cu Sorin Rap, fostul ei șofer.

Mihaela Borcea iubește din nou / Captură Instagram
Mihaela Borcea iubește din nou / Captură Instagram

Ce au ajuns să facă astăzi fostele soții ale lui Cristi Borcea. Alina Vidican

După divorțul de prima soție, Cristi Borcea s-a refugiat în brațele Alinei Vidican. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, dar au divorțat cinci ani mai tarziu. La acea vreme, frumoasa blondină a suferit extrem de tare după el și a trecut cu greu peste divorț. AU împreună doi copii: Alexandru, în vârstă de 8 ani, și Gloria, în vârstă de 5 ani.

După divorț, Alina Vidican a decis să se mute la Miami, acolo unde are o afacere, un restaurant cu specific românesc. Chiar dacă Cristi Borcea nu este fizic lângă copiii săi, el se interesează și are grijă de ei. Le oferă o pensie alimentară consistentă și le plătește școlile din America.

Deși până acum aceasta a fost foarte rezervată în privința vieții sale private, recent, Alina s-a afișat cu noul partener la un eveniment organizat de celebra companie Ferrari la Miami. A arătat multe gesturi tandre, în public, față de acesta, ba chiar s-au și sărutat, semn că Alina a trecut peste despărțirea dureroasă de Cristi Borcea. Nu se știu prea multe detalii despre identitatea noului iubit al Alinei Vidican, ci doar că este un bărbat destul de potent din punct de vedere financiar, care are reședința în SUA.

Alina Vidican și noul său iubit
Alina Vidican și noul său iubit

Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel i-a spus DA lui Cristi Borcea în anul 2018 și împreună au trei copii: Milan, în vârstă de patru ani și gemenele Indira și Rania de 2 ani. După două divorțuri, fostul acționar de la Dinamo pare să-și fi găsit fericirea în brațele Valentinei Pelinel, fosta soție a politicianului Cristi Boureanu.

Cristi Borcea recunoaște că este un romantic incurabil și își apreciază enorm soția, despre care, spune el, că se ocupă de absolut tot. Are nouă copii cu patru femei și spune că momentan nu își mai dorește, dar lasă totul la aprecierea soției sale.

„Deocamdată nu îmi mai doresc copii, dar dacă Valentina își mai dorește, eu nu am nici o problemă”, a declarat acesta.