Home » Life & Style » 8 detalii nebănuite despre Cristi Borcea. Câți copii are și de ce este dependent, la 50 de ani, fostul acționar de la Dinamo

8 detalii nebănuite despre Cristi Borcea. Câți copii are și de ce este dependent, la 50 de ani, fostul acționar de la Dinamo

Manolică Anca / 24.11.2020, 11:11
8 detalii nebănuite despre Cristi Borcea. Câți copii are și de ce este dependent, la 50 de ani, fostul acționar de la Dinamo

Viața lui Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo, este demnă de o adevărată telenovelă. A avut nu mai puțin de trei neveste, numărul copiilor fiind mereu un subiect controversat. Iată câți are, de fapt. Detalii nebănuite despre Cristi Borcea.

Detalii nebănuite despre Cristi Borcea

1. Cristi Borcea s-a născut pe 17 ianuarie 1970 în comuna Crușeț, județul Gorj. Este un om de afaceri român, fost acționar și președinte executiv al clubului Dinamo București între 1995 și 2012. Borcea și-a crescut averea datorită afacerilor cu gaz lichefiat, prin firma Petrom LPG.

2. Cristi Borcea a fost căsătorit de 3 ori. Cu Mihaela Borcea a fost căsătorit din 1988 până în 2011. Imediat după divorț, acesta s-a căsătorit cu Alina Vidican de care a divorțat în 2016, urmând ca, peste numai doi ani, să se căsătorească cu Valentina Pelinel, cu care este și în prezent.

3. Cristi Borcea are 9 copii la 50 de ani. Și deși el a fost căsătorit de trei ori, el are copii cu patru femei. Cu Mihaela Borcea are trei copii: Patrick (23 de ani) şi gemenii Antonia Melissa şi Angelo (17 ani), cu avocata Simona Dana Voiculescu, cu care a avut o relație în timpul căsătoriei cu Mihaela, are o fetiță pe nume Andreina Carolyn Christine (12 ani), cu Alina Vidican are un băiat pe nume George Alexandru (8 ani) şi o fetiţă pe nume Gloria (5 ani) și cu actuala soţie, Valentina Pelinel, are un băiat pe nume Milan (3 ani) şi gemenele Indira Maria și Rania Maria (1 an și jumătate).

4. Recent, Valentina Pelinel a dezvăluit că a apelat la fertilizarea în vitro pentru a rămâne însărcinată cu Cristi Borcea.

“Da, o să spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Restul speculaţiilor n-au o bază reală, ştiu că au existat multe scenarii atunci. Nu ştiu de ce, pentru mulţi, fertilizarea este un subiect tabu, pentru că aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame”, a spus aceasta.

Valentina Pelinei și cei trei copii ai săi
Valentina Pelinei și cei trei copii ai săi

5. Puțini știu că, în ultimii ani, Borcea a apelat la diverse intervenții estetice pentru a arăta mereu la fel de tânăr. Astfel, pe această listă se înscriu botoxul din frunte și din jurul ochilor, acidul hialuronic în pomeți și în jurul bărbie, o blefarplastie (scoaterea pungilor de sub ochi), iar mai apoi și-a vopsit sprâncenele și părul. Și nu are de gând să se oprească aici.

6. Mai mult, acesta este dependent de măștile pentru față, spunând că nicidată nu are suficiente.

„Nu cred că există cineva care să nu-şi dorească să rămână veşnic tânăr. Cu toate acestea, nu e posibil, însă fac tot ce ţine de mine să îmi protejez sănătatea, starea de bine şi condiţia fizică. Îmi şi place să am grijă de mine, de cum mă prezint, de felul în care mă îmbrac. Mănânc atent, fac sport regulat, am un stil de viaţă pe cât posibil sănătos şi recunosc că sunt aproape dependent de ritualurile de îngrijire a tenului, mai ales de măştile pentru faţă. Nu am niciodată suficiente.”, a declarat Cristi Borcea, într-un interviu pentru okmagazine.ro.

7. Cristi Borcea a promis că se va schimba total, în momentul în care a terminat de ispășit pedepsele din „Dosarul Transferurilor” și „Dosarul Retrocedărilor”, spunând că va își va dedica majoritatea timpului soției sale, Valentina Pelinel, și copiilor săi.

O parte din copiii lui Cristi Borcea
O parte din copiii lui Cristi Borcea

8. Singurul regret al lui Cristi Borcea este că, în această vară, nu a reușit să își adune toți cei nouă copii în România. El și-a petrecut vacanțele cu copiii din două dintre cele trei căsnicii pe care le-a avut, la Olimp.

„Da, sunt fericit. Mi-am luat pauză de la afaceri, de la tot, cât timp vor sta ei aici, nu știu dacă voi mai ajunge la birou. Le dedic lor timpul, fiindcă mi-era dor de ei. Îmi mai iau o vacanță, a început să mă prindă bine viața de familist. Mi-a fost greu fără ei, nici eu n-am putut să merg în America, nici ei nu au avut cum să ajungă aici”, a spus Cristi Borcea, potrivit Libertatea.

Ce s-a ales de cele două foste soții

Mihaela Borcea pare că este mai fericită ca niciodată. Aceasta iubește din nou și nu ascunde asta. Are o relație de mai mult timp cu Sorin Rap, fostul ei șofer. Recent, aceasta a adăugat o fotografie în care este alături de iubitul său, făcându-i o frumoasă urare de „La mulți ani!”. Relația celor doi pare una foarte armonioasă, aceștia făcându-și, de fiecare dată când au ocazia, declarații de dragoste pe rețelele de socializare.

Mihaela Borcea, alături de iubitul său
Mihaela Borcea, alături de iubitul său

Alina Vidican, cea de-a doua soție a acestuia a ales să se mute în America, Miami, cu cei doi copii. Este o mamă de nota 10, având extrem de multă grijă de copiii săi. Le acordă mult timp micuților, e fericită și se simte împlinită, mai ales că și afacerea pe care o are îi merge destul de bine. În plus, apropiați ai acesteia spun că a învins depresia și acum este mult mai liniștită.