Home » Știri » Câte intervenții estetice are Cristi Borcea, câți bani le-a lăsat fostelor soții și ce spune despre relația cu Valentina Pelinel

Câte intervenții estetice are Cristi Borcea, câți bani le-a lăsat fostelor soții și ce spune despre relația cu Valentina Pelinel

Violeta Badea / 20.01.2021, 13:56

Câte intervenții estetice are Cristi Borcea, câți bani le-a lăsat fostelor soții și ce spune despre relația cu Valentina Pelinel. Cristi Borcea, în vârstă de 51 de ani, este un om de afaceri din România, iar perioada sa de glorie este strâns legată de clubul de fotbal Dinamo București. A fost acționar și președinte executiv la acest club timp de 20 de ani.

Afaceristul este cunoscut în lumea mondenă pentru relațiile sale cu femei frumoase, pentru numărul copiilor pe care îi are, dar și pentru operațiile estetice de la nivelul feței. Putem spune că fostul președinte al lui Dinamo este trecut prin toate, inclusiv prin închisoare. De când a fost eliberat condiționat în anul 2019, s-a retras din viața publică, din fotbal, deși fanii îl așteptau cu nerăbdare să o salveze Dinamo.

Cum arata Cristi Borcea in liceu
Cum arata Cristi Borcea in liceu

Câte intervenții estetice are Cristi Borcea

Cristi Borcea a dezvălui în cadrul emisiunii  „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, că prima intervenție chirurgicală la care a apelat a fost să-și pună puțin botox, iar asta se întâmpla la vârsta de 35 de ani.

„De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, a declarat acesta în cadrul emisiunii.

După ce a ieșit din închisoare, fostul patron de la Dinamo a avut grijă să se trateze de câteva afecțiuni care l-au transformat în închisoare. Astfel, a călcat de mai multe ori pragul anumitor clinici. Pe lângă botoxul de care vorbeam mai sus, intervențiile de la nivelul feței nu s-au oprit aici. Pe listă s-au mai adăugat: botoxul din frunte, și din jurul ochilor, liposucţie la nivelul guşei, acid hialuronic în pomeți și în jurul bărbiei, a suferit o blefarplastie (scoaterea pungilor de sub ochi), numeroase tratamente de rejuvenare (reîntinerire), iar mai apoi și-a vopsit sprâncenele perfect spilcuite , precum și părul.

Câți bani le-a lăsat fostelor soții

Viața amoroasă a lui Cristi Borcea a ținut mereu ocupată prima pagină a ziarelor de scandal. Acesta a trăit despărțiri, amantlâcuri, căsătorii, iar în prezent pare să-și fi găsit liniștea alături de frumoasa sa soție, Valentina Pelinel. Fostul președinte al lui Dinamo a fost căsătorit de trei ori.

Prima sa soție, Mihaela Borcea i-a dăruit trei copii, Patrick şi gemenii Melissa şi Angelo. Cei doi au fost împreună nu mai puțin de 22 de ani. A doua sa soție, Alina Vidican, i-a dăruit doi copii, George Alexandru și Gloria. A fost înșelată cu avocata Dana Voiculescu din care a rezultat o fetiță, Andreina Carolyn Christine. În anul 2018, Cristi Borcea s-a căsătorit cu fostul manechin, Valentina Pelinel care i-a dăruit un băiețel, Milan și două fete gemene. Rezultatul: nouă copii cu patru femei.

În presă s-a speculat faptul că prima sa soție, Mihaela Borcea, cât și cea de-a doua, Alina Vidican, au primit de la Cristi Borcea averi substanțiale după ce au fost părăsite. Mihaela Borcea este cunoscută pentru afacerea sa din domeniul frumuseții și e implicată și în turism, iar despre Alina Vidican se știe doar că are o viață de lux la Miami, alături de copiii pe care-i are cu Cristi Borcea.

Cu toate acestea, afaceristul a dezvălui că cei mai mulți bani i-a oferit mamei sale, sume obținute din domeniul carburanților, dar și cei din imobiliare.

Ce spune despre relația cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea si Valentina Pelinel
Cristi Borcea si Valentina Pelinel

Valentina Pelinel este femeia care a reușit să-l „cumințească” pe fostul acționar al lui Dinamo. Cristi Borcea a mărturisit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, că este cu frumoasa blondă de mai multă vreme decât se știe oficial. Afaceristului i-a căzut cu tronc încă de pe vremea când forma un cuplu cu Mihaela.

„Când am văzut-o a doua oară, am zis: E clar, va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Chiar dacă m-am însurat cu Alina… am zis, niciodată eu nu i-am cerut să pună capăt căsniciei. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult.”, a dezvăluit Cristi Borcea.