Home » Life & Style » Știri mondene » Laurențiu Reghecampf, partea lui de adevăr despre căsnicia cu Anamaria Prodan. Ce se află de fapt în spatele divorțului cu scandal

Laurențiu Reghecampf, partea lui de adevăr despre căsnicia cu Anamaria Prodan. Ce se află de fapt în spatele divorțului cu scandal

Manolică Anca / 21.02.2022, 18:10
Laurențiu Reghecampf, partea lui de adevăr despre căsnicia cu Anamaria Prodan. Ce se află de fapt în spatele divorțului cu scandal

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la cuțite, după o relație de aproximativ 15 ani. Celebrul antrenor a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a participa la podcast și de a răspunde acuzațiilor pe care i le-a adus încă actuala soție, Anamaria Prodan. Acesta a vorbit în premieră despre cum era, de fapt, relația dintre cei doi în ultimul timp. Ce a cauzat ruptura și de ce au ajuns de fapt la divorț.

Laurențiu Reghecampf a ieșit la atac, povestind partea sa de adevăr

De când a început scandalul uriaș cu divorțul dintre cei doi soți, Laurențiu Reghecampf a fost atacat de multe ori de Anamaria. Cu toate acestea, el părea să nu dea curs acestor acuzații, preferând să își vadă de viață, alături de actuala sa iubită, Corina Caciuc. Dar iată că a venit și rândul său să-și spună partea de adevăr.

Hotărât să nu mai tacă și să scoată la lumină toate dedesubturile căsniciei lor, antrenorul Universității Craiova a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a participa la podcast. Acesta s-a hotărât să rupă tăcerea și să scoată în prim-plan dedesubturi picante din trecutul lor. Așadar a ținut să sublinieze că nu este singurul vinovat în toată această poveste, o parte de vină având-o și încă soția lui, Anamaria Prodan.

„Îmi pare rău că nu am luat decizia de atunci”

Un subiect sensibil dintotdeauna pentru cei doi a fost scandalul cu Dan Alex, despre care Reghe spune că a fost momentul în care trebuia să pună punct relației. Ne referim la acea palmă pe care Anamaria Prodan i-a dat-o fostului fotbalist. Reghe nu a spus cu subiect și predicat că ar fi fost vorba sau nu de infidelitate, însă declarația sa a stârnit un mare val de reacții. La vremea respectivă însă au circulat zvonuri potrivit cărora cearta din public, sfârșită printr-o palmă, ar fi sugerat că există ceva mai mult între ei decât o relație profesională sau una de prietenie.

„În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? Nu mai e nimic. Pentru mine e egal cu zero, doar că este mama lui mama lui Bebe…în rest nimic.

M-a deranjat foarte tare! (n.r. scandal cu Alexa) Îmi pare rău că nu am luat decizia de atunci. Am suferit din dragoste. Nu mi-aș fi închipuit că Anamaria ar putea face așa ceva. E plină de ură, de răutate, de mojicie.”, a mărturisit Laurențiu Reghecampf, în podcastul „La Măruță”.

Laurențiu Reghecampf contraatacă
Laurențiu Reghecampf contraatacă

Pus în fața faptului împlinit la nunta de cristal din 2021

Pe 1 iunie 2021, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf își reînnoiau jurămintele la 15 ani de la nuntă. Cei doi au mers în fața altarului, unde preotul i-a cununat din nou. Au pozat în familia fericită, s-au bucurat de toate momentele frumoase și s-au distrat de minune la petrecerea de după.

Cu toate acestea, Reghe a declarat că nu știa absolut nimic despre această reînnoire de jurăminte, fiind pus în fața faptului împlinit la acel moment. Potrivit spuselor sale, impresara Anamaria Prodan ar fi organizat totul în secret, pentru a-l avea la mână și pentru a poza în cuplul fericit, perfect.

Mai mult, antrenorul Craiovei i-ar fi spus fostei sale partenere că nu îşi doreşte să participe la eveniment, moment în care Anamaria a spus că îi va suna pe toți, că va anula totul dacă el nu își dorește. Pus în această situație, Reghe nu a vrut să anuleze totuși evenimentul. Totodată, și-a recunoscut partea de vină, spunând că a greșit a fost prezent, având în vedere că lucrurile nu mai funcționau deja de mult timp între cei doi.

„Eu i-am spus că nu vreau. Eu m-am întors la 8 şi jumătate în ţară şi nu ştiam ce face ea. Când am intrat în biserică, erau 200 de persoane şi 3 camere de luat vederi. Eu când am venit acasă, totul era pregătit. I-am spus că nu e ok, nu ai cum să faci o asemenea ţigănie fără să mă întrebi pe mine.

Ea a făcut lucrul ăsta premeditat, ca să mă aibă pe mine la mână. Noi stăm numai să ne certăm, vine salvarea, poliţia, pompierii. Ce ai făcut aici? Hai să încheiem. Am luat-o de o parte, i-am zis că nu simt să facem asta. În fine, m-am dus şi recunosc că am greşit. I-am spus că nu avem cum să mergem mai departe.”, a mai dezvăluit Laurenţiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, la nunta de cristal din vara anului trecut
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, la nunta de cristal din vara anului trecut

De asemenea, Reghe a ținut să sublinieze faptul că actuala sa iubită și mama viitorului său copil, Corina Caciuc. nu are nicio legătură cu decizia de a divorța. Se pare că a fost alegerea lui, pentru că lucrurile între cei doi soți nu mai stăteau bine de mult timp.

Anamaria Prodan, reacție după dezvăluirile fostului partener

După ce a ascultat ce a avut de spus Laurențiu Reghecampf în podcastul lui Cătălin Măruță, aceasta a reacționat pe contul său de Instagram. L-a contrazis vertiginos, spunând că antrenorul a știut încă de la început de eveniment. „Nu știa de nuntă, Reghe, gâsca de aur. Îți crește nasul de vrăjitoare haplea de 30 cm. Dar îmi cânta și îmi zicea că mă iubește”, a scris Anamaria.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au împreună un băiat, pe Laurențiu Jr., născut în anul 2008. Antrenorul mai are un băiat din prima căsnicie, pe Luca, născut în 2001, în timp ce Anamaria mai are două fete din căsnicia cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu, pe Rebecca (22 de ani) şi Sarah (21 de ani).