Home » Life & Style » Știri mondene » Legătura nebănuită dintre Cristina Ciobănașu și Alex Velea. Puțini fani își mai amintesc asta

Legătura nebănuită dintre Cristina Ciobănașu și Alex Velea. Puțini fani își mai amintesc asta

Manolică Anca / 01.09.2021, 18:44
Legătura nebănuită dintre Cristina Ciobănașu și Alex Velea. Puțini fani își mai amintesc asta

Cristina Ciobănașu și Alex Velea se cunosc de ani buni de zile, însă puțini fani își mai amintesc contextul în care s-a petrecut totul. Ce a declarat frumoasa actriță, la 13 ani de când cei doi au apărut pe micile ecrane.

Ce îi leagă pe Cristina Ciobănașu și Alex Velea

În urmă cu 13 ani, mai exact în 2008, Alex Velea a participat la „Dansez pentru tine”, celebra emisiune de la PRO TV, alături de Cristina Stoicescu. Cei doi au dansat pentru micuța Cristina Ciobănașu, pentru a-i oferi ei și familiei sale un trai mai bun. Originară din Vorona, Botoșani, actrița nu venea dintr-o familie cu o situație financiară prea bună, iar visul ei cel mai mare era să ajungă să studieze la o școală de muzică din București.

Deși Alex Velea și partenera lui de emisiune au fost eliminați devreme din show, povestea Cristinei nu s-a terminat acolo. Din contră, acela era abia începutul. În vârstă de nici 12 ani, frumoasa domnișoară a fost luată sub aripa Ruxandrei Ion, o regizoare de excepție. În același an, a fost deja distribuită în telenovelele de la Acasă TV.

Alex Velea a dansat alături de Cristina Stoicescu pentru Cristina Ciobănașu
Alex Velea a dansat alături de Cristina Stoicescu pentru Cristina Ciobănașu

La mai bine de 13 ani de la încheierea show-ului, mulți se întreabă dacă ea și Alex Velea au mai păstrat legătura. În cadrul unui interviu, frumoasa actriță a dezvăluit că încă se înțelege foarte bine cu el și se mai întâlesc ori de câte ori au ocazia la diverse evenimente. Ea spune că își amintește cu drag de momentele emoționate din perioada respectivă, iar Alex ține să îi amintească adesea cât de micuță era pe atunci.

„Spre deosebire de Livia (nr. numele personajului său din serialul Adela), m-am născut într-un sat din Moldova și viaţa ca un film a început cu participarea mea la emisiunea în care vedetele dansau pentru cazuri sociale. De acolo s-a schimbat tot, dar ne-ar trebui o carte să povestesc tot ce s-a întâmplat (…)

Ne mai întâlnim la diverse evenimente. De fiecare dată îmi amintește ce mică eram, câtă energie aveam și ce amintiri frumoase ne-am făcut în perioada aia”, a declarat Cristina Ciobănașu, într-un interviu pentru Viva! 

Cine este Cristina Ciobănașu

Cristina Ciobănașu este născută pe data de 24 septembrie 1996, în Botoșani. Tânăra a apărut pentru prima dată pe micile ecrane la emisiunea „Dansez pentru tine” de la PRO TV. Deși a avut o copilărie grea, plină de neajunsuri, norocul i-a surâs și astăzi a ajuns o actriță de succes în România. Ea a jucat în cele mai cunoscute și de succes telenovele românești.

Cristina Ciobănașu
Cristina Ciobănașu

Actrița a avut succes și în plan muzical, făcând parte din trupa Lala Band, iar în anul 2013, Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat că în paralel cu activitatea lor din Lala Band, se lansează în cariera solo și formează trupa One. Pe plan personal, Cristina Ciobănașu a format, încă din anul 2012, un cuplu cu actorul Vlad Gherman. Din păcate, ei au ales să pornească pe drumuri separate, spre deziluzia fanilor care îi îndrăgeau atât de mult.

Cine este Alex Velea

Alex Velea este unul dintre cei mai în vogă cântăreți din România, fiind prezent în topurile muzicale de mai bine de 15 ani. Alexandru Ionuț Velea, pe numele său întreg, s-a născut la Craiova, pe 13 mai 1984. Încă de mic, acesta a descoperit că avea înclinații către muzică, astfel că, la doar nouă ani, a început să cânte, devenind apoi elev la Palatul Copiilor.

La 16 ani a început să studieze canto clasic, iar apoi, la 19 ani, a câștigat concursul „Star Factory”, fapt care l-a adus în atenția publicului. După numai trei ani, el se lansa oficial, cu piesa „Yamasha”. În anii ce au urmat, a avut nenumărate colaborări de succes cu artiștii de la noi, fiind mereu prezent în topuri. În urmă cu aproximativ doi ani, Alex Velea, împreună cu Lino Golden, Mario Fresh și Rashid, înființau trupa „Golden Boy Society”, label sub care au lansat piese care au făcut milioane de vizualizări pe Youtube.

După mai bine de opt ani de relație, Alex Velea i-a oferit inelul de logodnă Antoniei, semn că au planuri mari de viitor, Cei doi au împreună doi băieți, Akim și Dominic, iar cântăreața mai are o fetiță din mariajul anterior, pe nume Maya.