Home » Life & Style » Știri mondene » Legătura nebănuită dintre Dana Budeanu și Jennifer Lopez. Cum a ajuns celebra artistă să poarte rochiile făcute de româncă

Legătura nebănuită dintre Dana Budeanu și Jennifer Lopez. Cum a ajuns celebra artistă să poarte rochiile făcute de româncă

Manolică Anca / 09.08.2021, 17:20
Legătura nebănuită dintre Dana Budeanu și Jennifer Lopez. Cum a ajuns celebra artistă să poarte rochiile făcute de româncă

Dana Budeanu este una dintre cele mai vocale femei din showbizul românesc, cunoscând o ascensiune uluitoare după ce și-a lansat propria emisiune în mediul online. Și lucrurile au mers mult mai departe, pentru că ea a ajuns să se facă cunoscută și peste hotare. Iată legătura nebănuită dintre Dana Budeanu și Jennifer Lopez. Vedeta a dezvăluit totul.

Legătura nebănuită dintre Dana Budeanu și Jennifer Lopez

O postare de-a Danei Budeanu, în care una dintre gemenele sale apărea alături de Jennifer Lopez, a stârnit numeroase reacții în mediul online. Cum lumea este curioasă să afle care este legătura dintre Dana Budeanu și Jenifer Lopez, creatoarea de modă a ales să elucideze acest mister. Vedeta a reușit să se facă remarcată chiar și în SUA, în urmă cu mai mult timp,

Ei bine, Dana Budeanu a intrat în direct din concediu în emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3, povestindu-i lui Mihai Gâdea cum a întâlnit-o pe Jennifer Lopez și cum aceasta a ales să poarte creații ale sale. Se pare că cele două vedete au o cunoștință comună, pe faimoasa Anastasia Soare, cea supranumită și „Regina sprâncenelor” și cea care deține faimosul brand internațional „Anastasia Beverly Hills”.

Cum a ajuns celebra artistă să poarte rochiile făcute de româncă

Dincolo de un simplu salut și câteva impresii schimbate, se pare că Dana Budeanu a reușit să o impresioneze pe artista de peste Ocean cu creațiilor sale. Astfel, artista a ajuns să poate una dintre rochiile confecționate în atelierul vedetei la un eveniment de mare anvergură.

Jennifer Lopez a îmbrăcat o rochie creată de Dana Budeanu
Jennifer Lopez a îmbrăcat o rochie creată de Dana Budeanu

Totul s-a întâmplat la prezentarea de modă Chanel, din cadrul Festivalului Modei de la Paris 2012, atunci când Jennifer Lopez a atras toate privirile într-o rochiță albă semnată Dana Budeanu. Și nu a fost nimic aranjat în prealabil, ci asta a fost alegerea artista în urmă cu câțiva ani.

„Pur și simplu cred că a fost ca o întâmplare, cum a fost și întâmplarea din 2012, când am cunoscut-o pe Jennifer Lopez prin Anastasia și când chiar mi-a purtat și niște rochii, lucru pe care nu l-am comunicat niciodată.

În momentul în care a fost fotografiată, era prezentă la un show Chanel și toată lumea a crezut că este rochie Chanel și de fapt s-a dat după că nu era Channel, era Dana Budeanu… adică nimeni. Dar ea, da, a ales să poarte asta. Ea pur și simplu a fost atrasă de Dănuța”, a declarat Dana Budeanu.

„Dressed to impress”, spuneau scurt și la obiect editorii de fashion ai tabloidului „The Sun”, care au subliniat că Jennifer a aratat uimitor într-o rochiță albă, scurtă, la care a asortat o pereche de stiletto negri și o geantă Chanel.

Cine este Dana Budeanu

Dana Budeanu este una dintre cele mai vocale prezențe feminine din showbizul românesc, fiind cunoscută în România ca stilist al celebrităților, dar și un aprig critic al vedetelor „prost îmbrăcate” de la noi. Devenită cunoscută publicului larg datorită rubricii dedicate în cadrul postului PRO TV, aceasta și-a triplat numărul de fani odată cu încetarea colaborării cu TV și crearea canalului propriu de YouTube. Stilul său aspru și direct i-a adus o mulțime de urmăritori în mediul online.

Cine este Jennifer Lopez

Jennifer Lopez s-a născut pe data de 24 iulie 1969, în The Bronx, New York, SUA. Cântăreață, dansatoare, femeie de afaceri, mamă și iubită, Jennifer Lopez este unul dintre cele mai longevive staturi internaționale. De ani buni în lumina reflectoarelor, aceasta a devenit și cea mai bine plătită actriță de origine hispanică din lume, după ce a încasat peste 15 milioane de dolari pentru un rol în film. Jennifer Lopez are doi copii, care provind din mariajul cu artistul Mark Anthony.