Home » Life & Style » Știri mondene » Miss Universe 2021. Cine este Harnaaz Sandhu, tânăra care a câștigat concursul de frumusețe. FOTO

Miss Universe 2021. Cine este Harnaaz Sandhu, tânăra care a câștigat concursul de frumusețe. FOTO

Voicu Costin / 13.12.2021, 13:17

Cunoscut la nivel mondial, urmărit anaul de milioane de susținători ai concurentelor dar și de numeroși curioși, Miss Universe și-a desemnat și în acest an câștigătoarea. Duminică, 12 decembrie 2021, s-a aflat cine este oficial cea mai frumoasă femeie din lume, conform celebrului concurs de frumusețe. Indianca Harnaaz Sandhu a fost încoronată Miss Univers 2021. Cine este și cum arată tânăra din India, dar și alte informații esențiale despre ea, aflăm din rândurile următoare!

Favorită la câștigarea concursului

Harnaaz Sandhu din India a fost încoronată Miss Univers 2021, aceasta avansând rapid în clasament ca principal favorit la câștigarea premiului. Harnaaz Sandhu din Punjab a reprezentat India la cea de-a 70-a ediție Miss Univers 2021, desfășurată în Eilat, Israel.

În toată istoria Indiei, doar două persoane au fost fericitele câștigătoare ale titlului Miss Univers, înaintea lui Harnaaz Sandhu, actrițele Sushmita Sen în 1994 și Lara Dutta în 2000.

Ca în fiecare an, gazda concursului de frumusețe a fost comediantul Steve Harvey. Una dintre probele de foc la care a fost supusă indianca a fost imitarea unui animal. Aceasta a fost surprinsă de cerința prezentatorului, dar spiritul său comic a atras și reacții negative privind alegerea cerinței. Harnaaz s-a conformat cerinței și a ales să imite un pui de felină.

„Doamne, Steve, nu mă așteptam să fac asta pe scena mondială. Trebuie să fac asta, pentru că nu am altă opțiune. Pregătiți-vă!”, a spus surprinsă Harnaaz Sandhu, înainte de a imita o pisică, potrivit cnn.com.

Duminică seară, înainte de aflarea câștigătoarei a celebrului concurs mondial, la care au participat femei din 80 de țări, cele trei finaliste au fost: Nadia Ferreira din Paraguay, Lalela Mswane din Africa de Sud și Harnaaz Sandhu din India. Fetele au luptat până la final, transmițând mesaje încurajatoare către organizațiile mondiale, privind încălzirea globală și schimbările climatice care au loc pe Pământ.

Indianca a reușit să atragă admirația juriului, fiind desemnată câștigătoarea concursului Miss Universe 2021. Nadia Ferreira a ocupat locul doi, iar Lalela Mswane locul al treilea.

Cine este și cu ce se ocupă Harnaaz Sandhu?

După aflarea veștii că este marea câștigătoare a concursului Miss Universe 2021, Harnaaz Sandhu a sărbătorit pe scenă alături de celelalte concurente și a strigat către cameră „Chak de Phatte India!”, fiind  tradusă ca „Să facem asta, India!”.

Harnaaz Sandhu, un model din Chandigarh, a câștigat mai multe concursuri de frumusețe în trecut. Ea a fost încoronată Miss Diva 2021 și Femina Miss India Punjab 2019. Harnaaz, de fapt, a fost plasată și în Top 12 la Femina Miss India 2019.

Harnaaz Sandhu a jucat roluri și în filme Punjabi precum Yaara Diyan Poo Baran și Bai Ji Kuttange.

Tânăra a învățat la școala publică Shivalik din Chandigarh. În prezent, își urmează masterul în Administrație Publică.

Mama ei, Ravinder Sandhu, este medic ginecolog și lucrează la Spitalul Sohana, iar tatăl ei – PS Sandhu se ocupă de afaceri imobiliare.

Harnaaz Sandhu are un cont și pe rețeaua de socializare Instagram, unde are 900 de mii de urmăritori. Ea postează adesea imagini de la ședințele ei foto dar și imagini sau filmulețe promovând țara în care s-a născut, India.