Home » Life & Style » Țara care are cele mai frumoase femei. Locul din lume care deține recordul la frumusețe

Țara care are cele mai frumoase femei. Locul din lume care deține recordul la frumusețe

Manolică Anca / 14.11.2021, 16:07
Țara care are cele mai frumoase femei. Locul din lume care deține recordul la frumusețe

Care este țara ce are cele mai frumoase femei din lume? Argentina, Italia, Rusia, Venezuela, Japonia… Fiecare țară găzduiește femei cu trăsături diferite, dar la fel de atractive în toate cazurile. Blonde, brunete, ochi mici, ten închis, păr drept sau ondulat… lista este lungă. Cam greu de decis, nu-i așa?

Țara care are cele mai frumoase femei

Frumusețea este subiectivă și nu poate fi niciodată măsurată. Prin urmare, este aproape imposibil de spus că o țară are femei și bărbați mai frumoși decât alta. Românii vor tinde tot timpul să spună că femeile romînce sunt cele mai frumoase, slavii vor spune și ei același lucru despre ucrainience, rusioace și croate.

Italienii vor fi tot timpul mândi că au dat lumii adevărate dive, în timp ce francezii își vor ridica în slăvi muzele lor eterne. Să nu uităm nici de greci și zeițele lor, și nici de America de Sud care pare a fi o „fabrică” de top-modele. Așadar, în rândurile de mai jos am făcut trimitere la concursurile de Miss care se organizează în lume pentru a numi țara care are cele mai frumoase femei.

Concurs Miss Universe
Concurs Miss Universe

Miss World şi Miss Universe, cele mai „frumoase” concursuri din lume

Clişeele despre frumuseţea femeii pot continua la nesfârşit, asta pentru că tiparele sunt diferite şi variază chiar și de o țară la alta. Și pentru că lumea este într-o continuă evoluție, tiparele de frumuseţe se schimbă permanent, iar globalizarea conduce la un amestec tot mai vizibil al trăsăturilor.

Și uitându-ne la megaconcursurile de frumuseţe precum Miss World şi Miss Universe parcă ne este tot mai greu să identificăm o frumuseţe universală, care să satisfacă gusturile fiecărui om de pe pământ. Variaţia tipologiilor a crescut mai mult, iar ochiul este supus unui test şi mai acerb.

Desigur, nu mai aducem în discuție „minunile” pe care le poate face chirurgia estetică în zilele noastre, pentru că, din fericire, concursurile de Miss nu o admit. Ne rămâne, aşadar, să apelăm la statisticile oferite de competiţiile de frumuseţe, pentru a identifica țara care are cele mai frumoase femei. Potrivit calculelor, Venezuela este tradusă prin FRUMUSEȚE.

Venezuela deține recordul medaliilor de frumusețe

Mamacitas, latino chicas sau bella doñas, indiferent de cum vrei să le numești, ele sunt întruchiparea frumuseții adevărate. Potrivit statisticilor, sud-americancele sunt cele mai frumoase femei din lume. Cu șapte victorii Miss Univers și șase victorii Miss World, statisticile pur și simplu nu mint.

Startul a fost dat de Susana Duijm, în anul 1955. În ordinea trofeelor, s-au mai remarcat Maritza Sayalero (1979), Irene Sáez şi Pilin Leon (1981), Astrid Herrera (1984), Bárbara Palacios (1986), Ninibeth Jiminez (1991), Jacqueline Marcano (1995), Alicia Machado (1996), Dayana Mendoza (2008), Stefanía Fernández (2009), Ivian Sarcos (2011) şi Gabriela Isler (2013).

Gabriela Isler, Miss Universe 2013
Gabriela Isler, Miss Universe 2013

Venezuela reunește cele mai frumoase femei pentru că au pielea mai închisă la culoare și trăsături latino, în general combinate cu alte naționalități din cauza numărului mare de imigranți care s-au mutat în țară după cel de-al Doilea Război Mondial. Rădăcinile diferite, dar amestecate, au dus la o genetică superbă care pare că fascineze pe multă lume.