Home » Life & Style » Cine este și cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume. Imaginile au șocat pe toată lumea

Cine este și cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume. Imaginile au șocat pe toată lumea

Violeta Badea / 28.02.2021, 10:04
Cine este și cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume. Imaginile au șocat pe toată lumea

Cine este și cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume. Imaginile au șocat pe toată lumea. Operațiile estetice au devenit foarte populare în ziua de astăzi, dar unele cazuri continuă să șocheze. O tânără din Bulgaria și-a dorit să aibă cele mai mari buze din lume. Cine este femeia și cum a ajuns să arate? În acest articol veți afla răspunsul.

Inainte si dupa operatiile estetice
Inainte si dupa operatiile estetice

Cine este și cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume

Andrea Ivanova, în vârstă de 22 de ani, este originară din Bulgaria și a reușit să șocheze tot mapamondul prin felul în care arată. Femeia are cele mai mari buze din lume și se mândrește cu asta. Pentru a ajunge la această performanță și-a injectat de cel puțin 20 de ori acid hialuronic în buze până la momentul actual și nu are de gând să se oprească aici. De asemenea, tânăra și-a făcut recent o operație de mărire a sânilor.

Andrea Ivanova a declarat că a trecut prin dureri cumplite în urma intervențiilor, dar, cu toate astea, vrea să-și mai mărească încă o dată bustul. Referitor la pasiunea ei pentru buze, femeia spune că medicii au avertizat-o să se oprească, dar spune că nu-i va asculta și va continua să se injecteze periodic, chiar dacă este destul de costisitor. O singură injectare costă 150 de dolară, iar până acum a cheltuit aproximativ 3.000 de dolari.

Andrea Ivanova
Andrea Ivanova

Femeia vrea să intre în Cartea Recordurilor

Andrea Ivanova își dorește să intre în Cartea Recordurilor pentru cele mai mari buze din lume. Aceasta a început transformarea în urmă cu aproximativ trei ani. La acea vreme, femeia abia împlinise 18 ani și s-a decis să-și mărească buzele. Treptat a început să dezvolte o obsesie pentru operațiile și intervențiile estetice.

Andrea Ivanova își dorește să aibă buzele din ce în ce mai mari, chiar dacă toți apropiații fetei nu sunt de acord cu transformările pe care și le-a făcut. Aceștia au povestit că Andrea era o tânără cu trăsături foarte frumoase, o femeie cu părul brunet şi nu avea de ce să apele la aceste intervenții, deoarece nu era deloc urâtă.

Andrea Ivanova este femeia cu celemai mari buze din lume
Andrea Ivanova este femeia cu celemai mari buze din lume

În prezent, buzele fetei au căpătat proporţii mari, nu mai au deloc dimensiuni normale. Cei care o văd pe stradă sunt șocați și multă lume se întrebă cum poate articula cuvintele. Andrea Ivanova nu ascultă gurile rele și se simte foarte bine în pielea ei. Aceasta e criticată de unii, iar altii o numesc „Barbie” sau „Femeia cu cele mai mari buze din lume”.

„O iubesc pe Barbie de când eram mică și mereu a visat să ajung ca ea într-o bună zi”, a spus tânără, citată de The Mirror.

Andrea Ivanova spune că fiecare are dreptul de a alege așa cum își dorește și nu-i bagă în seamă pe cei care o numesc „Monstrul din Lock Ness” sau „Duffy Duck”.

„Fiecare are dreptul să trăiască și să arate așa cum vrea, nu este necesar ca toți să îndeplinească un standard impus de alte persoane. Este o alegere personală și niciodată nu mi-a fost teamă să o arăt!”, a spus femeia.