Home » Știri » Știri externe » Povestea incredibilă a lui Justin Jedlica, bărbatul care și-a făcut 580 de operații estetice. Cum arăta înainte de transformarea spectaculoasă

Povestea incredibilă a lui Justin Jedlica, bărbatul care și-a făcut 580 de operații estetice. Cum arăta înainte de transformarea spectaculoasă

Bucur Ioana / 24.11.2020, 15:03

Justin Jedlica era un băiat sărac, fascinat de vedetele cu trăsături modelate de numeroase operații estetice. Pe măsură ce anii au trecut, a devenit obsedat de o singură dorință: să devină „bărbatul din plastic”. Astăzi, după 580 de operații estetice, este de nerecunoscut. Vezi cum arăta înainte de transformarea spectaculoasă!

Povestea incredibilă a lui Justin Jedlica. Cum a ajuns băiatul crescut într-o familie săracă, bărbatul care și-a făcut 580 de operații estetice

Justin Jedlica a cunoscut faima în urmă cu opt ani, datorită operațiilor estetice pe care și le făcuse. La acel moment, tânărul avea puțin peste 180 de intervenții chirurgicale. Între timp, obsedat de dorința de fi unic în lume, numărul operațiilor estetice pe care le-a suferit a ajuns la 580, însă transformarea sa este departe de final. În 20 de ani, Justin Jedlica s-a remodelat cu ajutorul bisturiului medicului, intervențiilor cu lase și injectărilor cu diferite substanțe. Investiția a fost una uriașă, bărbatul cheltuind, până acum, în jur de 600.000 de dolari.

Justin Jedlica a dezvăluit că s-a născut și a crescut într-o familie săracă. Din copilărie, a visat la o viață mai bună, în care banii să nu fie o problemă, iar munca să nu îi acapereze întreaga existență.

„Întotdeauna am adorat o mulţime de lucruri de genul, stilul de viaţă al celor bogaţi şi celebri şi, evident, am fost mereu îndrăgostit de vedete. M-am născut în 1980, atunci Michael Jackson era uriaş, la fel ca Dolly Parton şi Joan Rivers. Şi multe dintre aceste simboluri iconice pentru mine în tinereţe, toate aveau un lucru în comun: chirughia plastică”, a povestit bărbatul care și-a făcut 580 de operații estetice, potrivit The Sun.

Justin Jedlica și-a desenat propriile implanturi pentru spate
Justin Jedlica și-a desenat propriile implanturi pentru spate

Care sunt cele mai șocante modificări pe care și le-a făcut Justin Jedlica. A lucrat cot la cot cu medicul chirurg, înainte de ajunge pe masa de operație

Transfomarea spectaculoasă a început acum mai bine de 20 de ani. Americanul atrage atenția tuturor, de fiecare dată când iese din casă. Mulți spun că este dependent de operații estetice, însă nu este deloc deranjat de eticheta primită, spunând că adoră să „împingă limitele”. Lista intervențiilor prin care a trecut este lungă și șocantă: implanturi în bicepși, în fesieri, cinci rinoplastii, liposucții, liftinguri, modificări la nivelul umerilor sau, poate cea mai bizară, eliminarea vaselor de sânge de la nivelul frunții.

În vara anului 2017, Justin Jedlica și-a implantat o pereche de aripi în spate. A fost de fapt o operație de înlocuire, pentru că vechile implanturi, puse cu doi ani înainte, i se păreau prea mari. A fost prima persoană din lume care și-a modificat spatele. Ca să fie sigur că rezultatul era pe placul său, Justin a colaborat cu medicul chirurg și și-a desenat noul set de aripi, pe care a dat nici mai mult nici mai puțin de 18.000 de dolari.

Transformarea spectaculoasă a tânărului cu „urechi clăpăuge”. Cum arăta înainte de cele 580 de operații

Dacă privim fotografiile cu adolescentul Justin Jedlica, transformarea este spectaculoasă, Justin de astăzi fiind complet diferit față de puștiul nesigur, cu „nas mare și urechi clăpăuge”. Avea 18 ani când și-a făcut prima operație la nas. De atunci, spune el, a devenit dependent.

Cu toate că este blamat de cei care nu îl cunosc, familia i-a fost mereu aproape. Mama lui, Tanya Marsik, care locuiește în Atlanta, Georgia, ăi este cel mai mare susținător. Nu i-a fost ușor, însă a reușit să îi accepte pasiunea pentru modificările corporale: „Da, sunt chiar mândră de el”.